Yook guldenim ben telden girdigim icin goremiyorummm kısssss ondan yani.:))
listeye yazmışım zaten
birden kim kimdi kim ne zaman hamile kaldı ben yokken bu kızlara noldu dedim topunuza hamile yazayım bari
maşalah cnm ne güzel dayanamamış gitmişsin ben olsam galiba aynı şeyi yaparımKizlar dr ayin 8 ine randevu vermisti . Ama ben dayanamadim ve kendi kadin dogumcuma gittim ve hayirlisiyla bu mübarek günde keseyi görmek nasip oldu. Suanlik bi tane gozüküyo cok erken dedi belki ikincisi vardir gözükmüyordur dedi. Neyse bu bile cok harika birseymis rabbim ins bh mübarek günde hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip eder.
gözünaydın prenses annesi.......canım hoş geldn özlettin kendini dün kon vardı kızım olcakmış teyzeleri darısı sizlere olsun hepinizin kandili mübarek olsun dualarımdasınız
ne güzeller yaaaa hamaratsın süperr bayıldımmmmmmmmmHoşbulduk canım sende gelişmeler var sanırım
Nasıl oldu ne zaman oldu benim gitmemimi bekledin
Paşama mamalar yaptım evet kendisinin isteği üzerine tank pastası ve asker konseptli kurabiyeler hazırladık..
Eki Görüntüle 1096303 Eki Görüntüle 1096304
Merhabalar herkese. Oncelikle kandilinizi kutluyorum kızlar. Rabbim herkesin dualarını kabul etsin. Bizim kuzular 9 aylık oldular. Artik ayaga kalkip tutunarak yurumeye calisiyolar. Firsat bulup buraya giremiyorum pek.
Hamile arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum. Tedavide olan olmayan herkesin de en kisa zamanda olumlu sonuclar alip o muhtesem duyguyu yasamalarini diliyorum. Opuyoruz hepinizi.
Topik halkı nerdesiniz
Güldenim sen yirmibirinde burdamıydın ki.
Sen yoksun diyeee o tarihte aklımda kalmış...
Ayyy ne güsel olurrr ölee yazsa yaaa
maşalah cnm ne güzel dayanamamış gitmişsin ben olsam galiba aynı şeyi yaparımher kontrolün böyle keyifli olsun....
gözünaydın prenses annesi.......
ne güzeller yaaaa hamaratsın süperr bayıldımmmmmmmmm
sağol cnm inşlh tedaviye bende başlayanlardan olurum rabbim sağlıkla sıhhatle ömür versin evlatlarına maşallah çok tatlılar...
Merhaba hosgeldin ...listede güncellememi yaparmisin bu gün keseyi gördük.
bir ara uğradım topiğe oradan biliyorum gebeliğini
sağol canım
tamam canım hemen güncelliyorum..
darısı kalp atışına olsun inşallah
bak hele yarın mu tedaviye başlıyorsuunnn
takı yastığın ve tacın hazır tabii acil gebe kalmak lazım
Evet tatlım, yarın adetimin ikinci günü bir aksilik çıkmazsa iğnelere başlayacağım
Ay inşallah bir aksilik yaşayıp tekrar transferim iptal olmaz:18::18:
Adetime bir hafta varken ön görüşmeye gittik, doktor muane etti, bir tane dedi ama değişebilir sayı dedi, bu gün adet oldum yarın tekrar muaneye gideceğim umarım bari iki, üç tane görür. Bu arada ilaçları mı aldım hatta sadece iğneler için üniversiteden eşim rapor çıkarttı. Bilmiyorum tatlım ya, eğer yarında bir tane derse uzun protokol yapalım diyeceğim. en biliyormusun canım uzun protokolde daha mı folikülde yumurta olur?bişi olmayacak tamammı olumlu ol bak kaç aydır hep güzel gitti değerlerin bunun sonuda bebek
ultrasona girdinmi yarın mı gireceksin..
merak ettim büyümeye aday kaç folikül var...
canım senden ricam var..
listemize bakıp kızların son durumları hakkında değişmesi gerekenleri bildiklerini bana yazarmısın...
canım senden ricam var..
listemize bakıp kızların son durumları hakkında değişmesi gerekenleri bildiklerini bana yazarmısın...
Evet tatlım, yarın adetimin ikinci günü bir aksilik çıkmazsa iğnelere başlayacağım
Ay inşallah bir aksilik yaşayıp tekrar transferim iptal olmaz:18::18:
Kızlar yarın iğnelere başlıyorum benim için ne olur dua edin
Canlarıımmmmm günaydın ..
Hepimizin kandilini kutluyorum.
Bugün el açıp dua ettiğiniz herşey en kısa zamanda gerçek olsun..
Allah hepinizin gönüşlerini tez zamanda doldursun bebişle...
🌸🌸🌸
Adetime bir hafta varken ön görüşmeye gittik, doktor muane etti, bir tane dedi ama değişebilir sayı dedi, bu gün adet oldum yarın tekrar muaneye gideceğim umarım bari iki, üç tane görür. Bu arada ilaçları mı aldım hatta sadece iğneler için üniversiteden eşim rapor çıkarttı. Bilmiyorum tatlım ya, eğer yarında bir tane derse uzun protokol yapalım diyeceğim. en biliyormusun canım uzun protokolde daha mı folikülde yumurta olur?
Bu arada seni yeşil yeşil görmek çok güzel bir duygu
Tamam canım bakar yazarım
Queen_21 de hamile canım
Hayirli olsun phalacimmmmm...su gibii olsun tedavin insallahh guzel sonuçlarla hayirli haberlerle bebek mujdesiylee gel tatlim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?