2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Hay Allah, canım moralini bozma dediğin gibi ne hastalar var hastanede. Buna da şükür diyeceğiz artık.

Teşekkür ediyoru canım güzel dileklerin için. Bende yarın başlıyorum tedaviye, hayırlısı olur inşallah.

evet cok zormus allah beterinde
n korusun sizede cok gecmis olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim dün okudum ama bi türlü yazamadim coooooook geçmiş olsun.içim cız etti vallahi allah başka kaza bela vermesin.görünmez kazalardan hepimizi korusun

Mrb canim hosgeldin.bu arada bunlar harika maasallah cok hamaratsin.
Bu arada bende tedaviye basladim ankara başkentte hulusi beyle.su an ignelere devam. Senin gunlerin emnim cokguzel gecmistir deşarjolup gelmişsindir.

Hoşbulduk canım..
demek sende hulusi bebeği doğurcaksın
oldu bu iş ben inanıyorum..
pozitif enerjiyle döndüm tabiki o kadar pozitifim ki eşime evi alt üst ettiği için bişi demedim

ama ama pasta ve kurabiyler harika olmuş
Ellerine sağlık cnm çok yeteneklisin maşallahjhhh
Kuzum galiba sanırsam hamileyim ama keseyi ve kalp atışını duyayım o zaman rahatlıcam :26:

sağol canım...
sanırım hamileyim de ne demek soru sordum üşendin zaar anlatmaya
nasıl oldu tedavimi oldun ne ara oldun topu topu 15 gün gittim geldim nereye sığdı o tedavi..
test günü kadarlık gittim ben

canıımmmm kuzular yürümeye çalışıyorlar demek hulusi amcaları gördümü bu hallerini hiç gittiniz mi?

Teşekkür ediyoru canım güzel dileklerin için. Bende yarın başlıyorum tedaviye, hayırlısı olur inşallah.

bak hele yarın mu tedaviye başlıyorsuunnn
takı yastığın ve tacın hazır tabii acil gebe kalmak lazım

canıımmmm kuzular yürümeye çalışıyorlar demek hulusi amcaları gördümü bu hallerini hiç gittiniz mi?

yok canım uzun zamandır gidemedim. arada fotoğraf gönderiyorum ama. bi fırsat bulunca gidicez inşallah. sen ne yaptın ne durumdasın??

Kuzum normalde test günüm 30 Nisan'dı ben 29 nisan yani transferim 10.günü yaptırdım 116 çıktı biraz kanamam ve lekelenmem oldu jel kullanıyordum iğneye geç dedi o yüzden biraz korkum var keseyi ve kalp atılını duyayım bi ohh çekicem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok canım uzun zamandır gidemedim. arada fotoğraf gönderiyorum ama. bi fırsat bulunca gidicez inşallah. sen ne yaptın ne durumdasın??

Ben aynen bıraktığın gibiyim sadece ticarete atıldım biliyorsun
Bebek kendiliğinden gelecek başka yolu yok anlaşılan

heeee anladım...
değerin iyi çıkmış lekelenmen olsada sorun olacağını düşünmüyorum canım..
sende annelerimizin arasında yerini aldın çok şükür

Aslinda evet vaktinde yaptirmak lazim ama sabir iste.beklemek cok zor.insallah canim
bu guzel mubarek gunun hayrina umarim allahim yuzumuzu guldursun

Amin canım inş. Yüzümüz güler artık evde durmaktan sıkıldım dışarı çıkıp gezmek istiyorum ama sabır işte inş. Sonu güzel olur inş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım yaaaa Hemende hamile diye yazmış güldenimm çok güzel aylardayız bütün duaların kabulll olur inşallahhhh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
kızlar kandiliniz mübarek olsun...Rabbim bu güzel günde dualarınızı kabul etsin inşallah.....

Guldennnn
Bende hamileyiimmm

biliyoruuummm ama listeye yazmamışmıyım kendimi kınıyorum dalgınım canım bu ara kafam dolu
hemen düzelteyim mesajımı yazmışım hamile olduğunu hatta ben seni tebrik te etmiştim diye hatırlıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…