yok canim sali gunu cekildi o resim bugun cok kotu mosmor tirnak kirec gibi beyaz oldu zaten iki hast anede pilastik cerrah varmis o resmi pansuman yaparken esim cekmisti suan mosmor baska care yok asa inmeden alicakla
r
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabalar herkese. Oncelikle kandilinizi kutluyorum kızlar. Rabbim herkesin dualarını kabul etsin. Bizim kuzular 9 aylık oldular. Artik ayaga kalkip tutunarak yurumeye calisiyolar. Firsat bulup buraya giremiyorum pek.
Hamile arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum. Tedavide olan olmayan herkesin de en kisa zamanda olumlu sonuclar alip o muhtesem duyguyu yasamalarini diliyorum. Opuyoruz hepinizi.
evet cok zormus allah beterinde
n korusun sizede cok gecmis olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mrb canim hosgeldin.bu arada bunlar harika maasallah cok hamaratsin.
Bu arada bende tedaviye basladim ankara başkentte hulusi beyle.su an ignelere devam. Senin gunlerin emnim cokguzel gecmistir deşarjolup gelmişsindir.
ama ama pasta ve kurabiyler harika olmuş
Ellerine sağlık cnm çok yeteneklisin maşallahjhhh
Kuzum galiba sanırsam hamileyim ama keseyi ve kalp atışını duyayım o zaman rahatlıcam :26:
Merhabalar herkese. Oncelikle kandilinizi kutluyorum kızlar. Rabbim herkesin dualarını kabul etsin. Bizim kuzular 9 aylık oldular. Artik ayaga kalkip tutunarak yurumeye calisiyolar. Firsat bulup buraya giremiyorum pek.
Hamile arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum. Tedavide olan olmayan herkesin de en kisa zamanda olumlu sonuclar alip o muhtesem duyguyu yasamalarini diliyorum. Opuyoruz hepinizi.
Teşekkür ediyoru canım güzel dileklerin için. Bende yarın başlıyorum tedaviye, hayırlısı olur inşallah.
canıımmmm kuzular yürümeye çalışıyorlar demek hulusi amcaları gördümü bu hallerini hiç gittiniz mi?
Hoşbulduk canım..
demek sende hulusi bebeği doğurcaksın
oldu bu iş ben inanıyorum..
pozitif enerjiyle döndüm tabiki o kadar pozitifim ki eşime evi alt üst ettiği için bişi demedim
sağol canım...
sanırım hamileyim de ne demek soru sordum üşendin zaar anlatmaya
nasıl oldu tedavimi oldun ne ara oldun topu topu 15 gün gittim geldim nereye sığdı o tedavi..
test günü kadarlık gittim ben
canıımmmm kuzular yürümeye çalışıyorlar demek hulusi amcaları gördümü bu hallerini hiç gittiniz mi?
yok canım uzun zamandır gidemedim. arada fotoğraf gönderiyorum ama. bi fırsat bulunca gidicez inşallah. sen ne yaptın ne durumdasın??
Kuzum normalde test günüm 30 Nisan'dı ben 29 nisan yani transferim 10.günü yaptırdım 116 çıktı biraz kanamam ve lekelenmem oldu jel kullanıyordum iğneye geç dedi o yüzden biraz korkum var keseyi ve kalp atılını duyayım bi ohh çekicem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aslinda evet vaktinde yaptirmak lazim ama sabir iste.beklemek cok zor.insallah canim
bu guzel mubarek gunun hayrina umarim allahim yuzumuzu guldursun
Ben aynen bıraktığın gibiyim sadece ticarete atıldım biliyorsun
Bebek kendiliğinden gelecek başka yolu yok anlaşılan
heeee anladım...
değerin iyi çıkmış lekelenmen olsada sorun olacağını düşünmüyorum canım..
sende annelerimizin arasında yerini aldın çok şükür
Canım yaaaa Hemende hamile diye yazmış güldenimm çok güzel aylardayız bütün duaların kabulll olur inşallahhhh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Guldennnn
Bende hamileyiimmm
biliyoruuummm ama listeye yazmamışmıyım kendimi kınıyorum dalgınım canım bu ara kafam dolu
kızlar kandiliniz mübarek olsun...Rabbim bu güzel günde dualarınızı kabul etsin inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?