çok sağol canım yorumun için peki bu gebeliğin oluşmasına engel bir durum değil dimi? sadece düşük olmaması için önlem amaçlı iğne yada hap verilebilir.
valla kızlar çok şey bildiğimi düşünürken bunu bilmediğimi görünce kendimi resetlemem ve bilgi yüklemesi yapmam gerektiğine karar verdim
tamam canımcım güncellerim durumunu..
hulusi hoca uzun protokolcüdür o kadar ısrar etmişimdir bir kez de kısa olsun diye olmaaazzz dedi
hayırlı olsun tatlım mübarek geceye dek gelmiş..
bilgilerini yazarsan senide listemize eklerim..
tamam canım eklerim ilk fırsatta..
canım merhaba bişey sorcaktım...
bu testleri senden ne için istediler acaba.
bende çarşamba yaptırdım bunların hepsini.çünkü ben gebeliğimin 9.haftasında bebeğimi kaybettim.6+4 de kalp atışını duymuştuk aslında ama 9.haftanın içinde kalbi durdu malesef.transferden sonra kan sulandırıcı hap kullanmıştım aslında.ama doktor kan pıhtışaması varsa yetersiz gelir dedi.
bebeğim genetik incelemeye gitti.22 gün onun sonucunu bekledim.şükür genetik bozukluk çıkmadı.şimdi benden testleri istedi doktorum.şimdide bi heyecanla bunları bekliyorum.çok geç çıkıyolar yaaa...
sen ne için yaptırdın merak ettim canım.
Canım. Bilgilerim: yaşım27. 2. Tüp bebek denemem. Yarın opu var. Merkez konya novafertil.
hoşbulduk canım..
az kalmış opu ya
canım öncelikle Rabbim sabır versin. bir sonraki gebeliğin sağlıklı olur kucağına alırsın inşallah.2 aşılama 2 tüp yapıldı. tüp de embriyolar blasktokist olduğu halde gebelik oluşmadı bu yüzden ay sonu histeroskopi yapılacak bide bu testler istendi. çok şükür ki önemli bişey yok eşimle genetik testlerimiz normal ama gebelik boyunca kan sulandırıcı iğne yada hap kullanmam gerekecek sanırım. gebelik hiç oluşmadığı için yapıldı yani canım herşey iyiydi olmadı bide histeroskopiyi atlatsam Allah ın izniyle 2 aydır bi sonraki aya atıyorlar inşallah bu ay yapılır :18:
evet en büyüğü 11 mm olmuş. e2 202 çıktı lh 1,06 çıktı bakalım yarın sabah yine kontrol ..bu arada damağım ve diş etim apse yapmış 3 gündrü kıvranıyorum gitsem antibiyotik verecekler zararı olacak diye korkuyorum ne yapcam bilmiyorum :26:
Güzel günler olsun canlar.
Şimdi ben iki ay ara verecektimya vazgeçtim ama tekrar doktora nezaman gidicem bilmiyorum. Negatifi aldığım gün fgörüşmüştüm doktorumla olayın sinir ve şaşkınlığıyla ne demişti ne konuşmuştum hatırlayamıyorum. Bilen var mı nezaman gidilir tedaviye başlamak için?
genelde 2 adet geçmesi beklenir yeni tedavi için..
bir adetin daha geçsin bekle bence.
Gencecik yaşta yumurta rezerv sıkıntısı yaşayan o kadar çok ki
inşallah fazla uğraşmadan bebeğine kavuşursun canım..
ben kullandım geçen tedavimde opudan sonra canım 5 günde bir değiştiryorsun.. gıcık bişey asında çünkü bantın etrafı iz ve kıyafet tüyleri ile toplanıyor:)) ama artık gerekli ise kullanmaktan başka çare yok..
Tühhh yaa nasıl duracağım ben şimdi
evet maalesef hiç düşünmüyor insan başına ne geleceğini kontrole giderken bir öğreniyoruz dünya yıkılıyor sanki ama Allaha şükür Allah beterinden korusun hepimizi inşallah hepmiz tüm isteyenler bir an önce sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuşurlar biran önce rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın...
hımmm.allah yardımcın olsun canım seninde.
benimde ilk denememdi.3.gün embriyosuydu 2 adet kondu.teki tuttu.
rahimde çok güzel yerdeydi.tutunması ve durumu çok iyi dedi doktor.hiç bir sorun yoktu.
kalp tışları ve gelişimi yavaşladı birden.4 gün sonra gittiğimizde kalp atışları durmuştu zaten.
transfere giren birinin 9.haftada kürtaja girmesi kadar zor bişey yok.
kan pıhtılaşmasından şüpheleniyor doktorum.
2.denemeden önce hapa başlıcam varsa.transferden sonra doğuma kadar iğne sonra.
bakalım hayırlsı.
ne fark var ki ilaçdan...sizn tutundu mu
muhtemelen antibiyotik derler o da iyi olmaz bı dönemde ama yinede göğşen beye bir danış istersen belki sorun olmaz der..
ne fark var ki ilaçdan...sizn tutundu mu
tamam canım ekliyorum hemen sonunda da hamile diye yazarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?