2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar, 1. kalite 5 gün blast transferim olmuştu 22 nisanda.bugün 10. günüm ve çok şükür hamileyim,değerim 304Rabbim hepinize nasip etsin inşallah

hayırlı olsunn canımm.. tebriklerrr harika bir haberrr..
darısı başımıza

kızlar, 1. kalite 5 gün blast transferim olmuştu 22 nisanda.bugün 10. günüm ve çok şükür hamileyim,değerim 304Rabbim hepinize nasip etsin inşallah

ooooo süpperrr bir haber buuu..
maşallah canım değerin harika
sağlıklı bir gebelik diliyorum..
Ailecek gözünüzaydın..

Canım bu arada bizde sorun pco ve kan pıhtılaşması da var. Onu yazmamıştım eklersin inş.

tamam tatlım eklerim..

ayy canmm benm coook sevndim hadi hayırlı olsun Allahım kucagına da aldırsın

off kızlarr ya
dun aksam ağladım durdum..
kuzenim hamşleymiş..onun adına sevındım ama ben cok uzuldumm daha yenı evlı..
bıde ıs yerınden arkadaşım hamış oda geçen pazar oğrendı hamıle olduğunu
ben kendım ıcın cok üzülüyorum

Kuzummm sizler hamile kalın ben o zaman daha iyi olucam
senin keyfin nasıl cnm kilo verebildinmi spora devam dimi :26:

azcık kılo verdım 2,5 ile 3 aradı gidip geliyor cnm..
aslında keyfım yerındeydı ama dun aksam kuzenımın hamıle haberınle uzuldum

bende 1,5 yıllık evlıyım etrafımda bende aynı zamanda evlenenlerin neredeyse hepsinin bebeği oldu bende aynı şeyleri hissettim kıskançlık değil ama büyük eksiklik gibi ama herşeyde var bir hayır bizimde imtihanımız buymuş İnşallah rabbim tez zamanda bütün isteyenlere sağlıklı bebekler nasip eder üzülme demek yersiz hepimiz aynı durumdayız ama zorlukla gelen güzeldir diye düşün Allah hepimizn yardımcısı olsun

Tebrikkk ederimm hayirli olsun bebikiinn saglikli bi gebeligin olsun sag saglim kucagina al insallahh tatlım

azcık kılo verdım 2,5 ile 3 aradı gidip geliyor cnm..
aslında keyfım yerındeydı ama dun aksam kuzenımın hamıle haberınle uzuldum

Bende tanıdıkların hamile haberine üzülüyordum demekki sadece ben değilmişim üzülen :85:
Senin en büyük artın genç olman ne güzel yavaş yavaş kiloda veriyorsun (en doğru olan)
üçüncü tedavin allahın izniyle güzel olcak cnm benim

canım ben 4 yıllık evlıyım ve 2 denemem de negatif oldu maalesef..
benımkı de kıskançlık değil zaten onlar ıcın elbette sevınıyorum kendı halıme uzulup ağlıyorum ben...
iş yerınde ki arkadaşım hamıle olduğu oğrenınce cok sasırdı hıc beklemiyorduk korunuyorduk dedı.
rabbime göre elbette güçlük yok ama korunanın bebeği oluyor bız uğraşıyoruz olmuyor..
hep nasip hep kısmet diyoruzzzz ama rabbım bızı de duy lütfen

canım ben sızın haberlerınıze uzulmuyorum amaaa cnku bılıyorum ne zorluklar ıcın de hamıle kaldığınızı..
ama korunuyorduk oldu yada ıstemıyorduk oldu dıyorlar ya onlara uzuluyorum..
inşallah 3.denemede olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…