2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

ayyy çok iyi yapmışsın Rabbim kucagına almayı nasip etsin
ee ikiz mi belli mi

Gamzeyi bende merak ediyorum nezamandir yok tatlım

hoşgeldin kuzum özledik seni

Ama bunlar çok güzel olmuş ki Rabbim bebisinede yapmayı nasip etsin inşallah

selammmmm canımmmm nasılsınız bakalım ?
ben bgn doktora gittim ilk iğnelerimi vuruldum
Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür canım
gonal f ve menagon verdi + antibiyotik 3 günlük + vajinal fitil
bayadır girmedi valla gmz inşallah herşey yolundadır
parsen naptı geldimi izmire :26:

kızlar, 1. kalite 5 gün blast transferim olmuştu 22 nisanda.bugün 10. günüm ve çok şükür hamileyim,değerim 304Rabbim hepinize nasip etsin inşallah

Slm canim... Gozun aydin canim Allah tamamini erdirsin... Insallah 9 ay sonra bebeginiz alirsin kucagina.. Insallah bizde boylee bir haber aliriz ... Bende 7 senedir istiyorum olmuyor

bebişinin gelmesi için zaman var demekki bende çoğu şeye şaşırıyorum annelik babalık yapamayacakların çocukları oluyor bize gelince neden diyordum tövbe haşa isyan bile ettiğim olmuştur ben daha yeniyim ilk denememe 2 hafta sonra başlayacağım senin yaşadığın sıkıntıları acıları yaşamamışımdır ama zamanı var buna inan duyuyordur bizi rabbim sınanıyoruz işte elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz Allah tez zamanda bebeğine kavuşmayı nasip etsin...

tamam tatlım eklerim..

selam canım hoşgelmişsin sefalar getirmişsin
listede nisan tedavi diyordu ben Allah ın izniyl bugün başladım tedavime
Arzu edersen güncel bilgiyi yazabilirsin
ilk iğnelerimi vuruldum gonal f ve menagon verdi iğne
pazartesi kontrolüm var tekrar
artık benim içinde heycnlı günler başladı
sen nasılsın nasıl geçti tatilin ? yoklugunu hissettik valla

canım senınde tedavın hayırlı olsun..
sonu bebişli olsun ınşallah

çok sağol canım benim
inşallah hayırlısıyla bebişli olur
şimdilk herşey yolunda bakalım inşallah Rabbim hayırlı olanı nasip eder bizede
sen nasılsın nasıl gidiyor spor gittimi fazlalıklar ?

zor değil..çok zor bir süreç bu..
rabbım ılk denemede nasıp etsın ınsallah sana.
elbette zamanı varrr bılıyorumm amaaaa beklmek cok zor.
ben de 3.tedavıme eylül ekım gıbı baslıcam..
hakkımızda hayırlısı

ınsallah olsun canım ya..
rabbım buyuk..
kız 1 ayda ne kadar gıtsın 2.5 kılo falan gıttı ıste ama ıncelme var cnm ona sevınıyorum..
bu sıra gene bebek ozlemım başladı
üzgün moddayım bu sıra

kızlar, 1. kalite 5 gün blast transferim olmuştu 22 nisanda.bugün 10. günüm ve çok şükür hamileyim,değerim 304Rabbim hepinize nasip etsin inşallah

Rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallah
maşallah değerin çok güzelmiş yoksa ikiz mi ?

seni çok iyi anlıyorum canım son 3 yıl içinde 6 tane kuzenim hamişlik geçirdi aynı zamanda işyerinden aynı departmanda 7-8 tane bayan hamişlik geçirdi hepsi yan masalarımda oturuyordu ve benden sonra evlenmişti yada ikinci bebekleriydi..
onlar için çokçok sevindim ama akşam eve gelince kendime ağlıyordum devamlı...

gözün aydın olsun canımmm rabbim korusun seni ve bebegini.. Darısı bekleyen herkeze olsun benimde test günüme çok az kaldı pazar günü öğrenicem allahın izniyle... İNş. bende burda sizlere güzel haberler veririm

canım benimde ekimde raporum çıkacak yine beraber başlayacağız kısmetse benden sana tavsiye histeroskopi, genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptırman bu sürede bunları yaptır yeni tedavine kafan rahat başla

ee ne güzel işte hızlı kilo verenler hemen geri alıyor sen ayda 2,5 vermişsin gayet güzel bence
3 ayda 7,5 kilo eder hedefin kaç blmiyorum ama durmak yok devam ozaman
özlemimiz dinecek inşallah canım
bende bgn doktordaydım ya ne güzel hamişler geziyor etrafta baktım baktım özendim hep
dualar ettim hepimize , başka ne gelirki elden
o üzgün moddan güzel şeyler düşünüp mutlu moda geçmeye çalış canım
Rabbim büyük bizimde hikayemizin sonu güzel olacak Rabbim in izniyle

Tebrik ederim canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bende sonucumu 6 mayısta ögrenicem inş. Güzel haber veririm bende :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok üzücü bi durum işte canım ya..
onların mutlu haberine bızım canımız yanıyor nasıl bı dünya

canım benimde ekimde raporum çıkacak yine beraber başlayacağız kısmetse benden sana tavsiye histeroskopi, genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptırman bu sürede bunları yaptır yeni tedavine kafan rahat başla

canımm sevındım ekimde olmasına..
ya soyle bi durum var ben hastaneyı aradım randevu için gec tarıhe verın hemen gelmek istemiyorum dedım zaten yoğun bı yer bana ağustos ayına randevu verdıler.
doktorl falan da değişti merkez da anlayacağın suan karışık durumlar orda.
bursa da tek bı yer var rapor gecen unıv. hastanesı mecbur son raporlu hakkımı orda denıcem..
doktora gıtmeden o testlerı nasıl yaptırabılırım bılmıyorum

teşekküür ederim İnşallah bu sefer bebeğine kavuşursun yaşadığın sıkıntıları zorlukları bebeğine sarılıp koklayıp unutursun.

bakalım bitanem zayıflamaya çalışıyorum işte pek yedıklerıme dıkkat edemiyorum ama olsun napalım buna sukur..
kılo almaktansa azda olsa vermek güzel bısey.
canımmmmmmmmmmmmm bu son olsun hepimizi için inşallah..
rabbım bızede anne olmayı nasıp etsın

yeni tedaviyi nerde yaptıracaksın fakültedemi.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…