Buluşma listesi
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blgk[/TD]
[TD]İstanbul Pendik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncaaa[/TD]
[TD]İstanbul Gaziosmanpaşa[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Amin inşallah canım Allahım hepimize patır patır bebek yağdırsın inşallah
Teşekkürler,
Benim merak ettiğim transferden sonra ne kadar yattınız veya ne zaman normal hayata döndünüz? Ben 3 gündür dinleniyorum ilk gün full yattım, 2 gün daha işe gitmemeyi düşünüyorum.
tecrübelerinizi merakla bekliyorum.
İlk 3 gün önemli diyor doktorlar sonrasında normal hayatımıza dönebiliyoruz tabii abartmamak şartıyla dikkatli olarak..
Bu iş yatarak olsaydı ben gebe kalmış çoktan doğurmuş olurdum..
Sürekli yatan ya da sadece 3 gün yatan arkadaşlardan tutanda oluyor tutmayanda bunca zaman kızlardan gördüklerimle yazıyorum yatmaya bağlı bir durum değil.
Ankarada buluşulmalı Türkiye haritasının ortasında tüm illerin buluşma noktası aynı zamanda başkentimizAboooo buluşuyor muyuz. Bana bakın İzmitte buluşalım nede olsa İstanbul ve Ankara arası tam orta noktası, Bu arada ben İzmitten :26:
Bende varim istanbul atasehir :) nerde buluscaz
Sen bazen anneme benziyorsun
Buluşma listesi
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blgk[/TD]
[TD]İstanbul Pendik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kesinlikle doğru kısmetimizde varsa olacak böyle düşünüp min stres ile beklemek gerekiyor.
çok teşekkürler,
İstanbul/kücükçekmece burdaaa
Ankarada buluşulmalı Türkiye haritasının ortasında tüm illerin buluşma noktası aynı zamanda başkentimiz
canımcım şimdilik liste tutuyorum henüz buluşma günü yeri belli değil kimler buluşma potansiyeline sahip önce onu tespit ediyoruz
Buluşma listesi
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blgk[/TD]
[TD]İstanbul Pendik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncaaa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kafunder[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]phala[/TD]
[TD]İzmit[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ysmnmrt[/TD]
[TD]İstanbul Ataşehir[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bana sen topiğin annesisin demiyormuydunuz bende hakkını veriyorum işte
Ankarada buluşulmalı Türkiye haritasının ortasında tüm illerin buluşma noktası aynı zamanda başkentimiz
canımcım şimdilik liste tutuyorum henüz buluşma günü yeri belli değil kimler buluşma potansiyeline sahip önce onu tespit ediyoruz
Buluşma listesi
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blgk[/TD]
[TD]İstanbul Pendik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncaaa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kafunder[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]phala[/TD]
[TD]İzmit[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ysmnmrt[/TD]
[TD]İstanbul Ataşehir[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Amin arkadaşım.yarın büyük gün.senin yarın hem test hem adet günün mü.benim öyle.henüz adet belirtim yok tık yok.göğüslerimde damarlar var uçları pıtır pıtır irileşti sıcaklar.karnın şişmi benim eh işte.Bitti beeee:)))hic bitmeyecek gibi geliyodu su 12 gun allahin izniyle iki gunumuz kaldi..artik korkudanmidir heyecandanmidir hiccc birsey hissetmiyorum adet sancim bile yok hic bisey yok,sol kasigimda hic gitmeyen ama cok da uzmeyen incee bi agri disinda..rabbim hepimizin hakkin da hayirlisini versin..ayni gun sonuc alacak arkadaslarimm insallahh hayirli guzel sonuclariniz olsunn...
Benim de oyle canim hem test hem adet günüm..benim bugun biraz agrim var sanki uzaniyorumm.bugun burda havada kapalii hiccccc yataktan çıkasim yok..hakkimizda hayirlisi canim rabbim neylerse guzel eylerAmin arkadaşım.yarın büyük gün.senin yarın hem test hem adet günün mü.benim öyle.henüz adet belirtim yok tık yok.göğüslerimde damarlar var uçları pıtır pıtır irileşti sıcaklar.karnın şişmi benim eh işte.
izmir karşıyaka
Ben çıkıyorum canlarım, kalbim ruhum sizinle sizinkilerde bende olsunAllaha emanetsiniz hepinizi öpüyorum
Sanki ameliyata gidiyorum ya ne duygusal yazmışım
güldencim ara ara geldim fakat seni göremedim gözlerim seni aradı hep.nerelerdeydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?