2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
İzmirden gelir misin bu taraflara

çok isterim.sizleri çok merak ediyorum.bu kadar yüreği güzel anne adaylarını görmeyi çok isterim.

canım ülkemin güzel insanları.

Ben çıkıyorum canlarım, kalbim ruhum sizinle sizinkilerde bende olsun Allaha emanetsiniz hepinizi öpüyorum
Sanki ameliyata gidiyorum ya ne duygusal yazmışım

güzel haberlerini bekliyoruz canmm Allahım yardımcın olsun

o kadar alışmışızki seni görmeye.valla 15 günden çoook fazla gibi gelldi.özletme kendini bu kadar.ben iyiyim canım.aşılama yapacak doktorum.ama geçen ay kist oluşmuş ilaç kullanıyorum.haftaya bitiyor . tekrar gideceğim daktıra.inşallah nasipse aşılam için star verecek.
sen neler yapıyorsun.varmı bir gelişme duygularında.

Evet canım benimde bu gün iğneye başlamamın ikinci günü, bende 4 yumurta varmış sende kaç tane gördüler. Birde parsenden haberin var mı ortalıklarda gözükmüyor merak ettim.

hayırlı olsun canım tedavilerimiz
parsenden bende haber almadım ki hiç nereye kayboldu bu kız 6 mayısda izmire gelicem diyordu
ben şimdi kontrolden geliyorum iğelerin 4. günündeyim e2 bakıldı 19 dan 124 kusura çıkmış iğnenin dozunu artırdı
yumurta sayısı hakkında henüz bilgi edinmedim çarşamba gidicem tekrr muhtemelen ozaman söylyecektir
Hastaneden de doktorumdan da memnunum çok şükür herşey yolunda gidiyor
senin nasıl gidiyor bakalım

nasılsınız arkadşlar bende tedaviye başladım biliyorsunuz çok sık girip takip edemiyorum ama hepinizi de çok merak ediyorm ayrı ayrı
... şuan iğnelerin 4. günüdeyim heycanlıyım her doktora gittiğimde ağzından çıkıcak bi cümleye bakıyorum merakla :18::18:
çarşamba tekrr kontrol var ne dicek bilmiyorum. daha yumi sayımı falan bilmiyorum. sizlerin tedavileri nasıl n aşamadasınız

hoşgeldin canım sende.
hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlar alırsın.
öyle ümitsiz olma,çokta kafana takma olumlu olur umarım

parsennnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
nerlerdesin 6 mayısda tedaviye başlıyorsun diye biliyordum hani nrlerdesin bakim görünmüyorsun
ben başladım tedaviye kığızzzzzz haberin yok valla

Kuzum merakla seni bekliyorum sesime gelll

canımmmmm ben geldimmm olmas mı
napıosun canım alıntı yapmam lazımdı beni farketmen içiin bu mesajı yaptım
yine phalaya yazdıgın meajı karıştırdım çaktırma
melindam 4.gün bugünnnn
bir an önce transfer günü gelsin artık bebiklerimi alıyımmmmmm istiyorum
parsen de kayboldu farkettin mi:26::26:

ayy canm benm hadi o iğneler sana bebiş getirsin inşallah bol yumişli kaliteli çoğalan bölünen tutunan yumişler olsun bebişli olsun kııız

Melabaa Ankara 😘😘😘

Ben çıkıyorum canlarım, kalbim ruhum sizinle sizinkilerde bende olsun Allaha emanetsiniz hepinizi öpüyorum
Sanki ameliyata gidiyorum ya ne duygusal yazmışım
dualarım seninle canımcım 4 ü de güzel güzel büyüsünler, birbirlerini takip etsinler... aynı boyutlarda olsunlar inşallahhhhhh

Benim de oyle canim hem test hem adet günüm..benim bugun biraz agrim var sanki uzaniyorumm.bugun burda havada kapalii hiccccc yataktan çıkasim yok..hakkimizda hayirlisi canim rabbim neylerse guzel eyler

inşallah güzel haberler almak; ve güzel haberler vermek nasip olur kızlar.... inşallah pozitif haberler alırsınız, ve sağlıkla devam eden gebelikleriniz olur; sağlıkla da kucağınıza alırsınız bebişleriniziiiiii

tatlııımmmmmmmmm.... istanbulda mı buluşcaksınız noluyo burdaaaaa

Sağolasın canimmm cok tesekkurler insallahh güzel haberler vermek guzel haberler almak nasip olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…