2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Saol canim. Evet kistim icin yapiyorum. Benim sadece kistim kaldı. Onuda halledersem gorunurde bir sorun kalmayacak. 15gun yapmam gerekiyormuş cok fena hic icemiyorum içerken heran midem bana kelek atacakmis gibi geliyor:)

Ben bir kire içmiştim ama hiç anlamadım kötülüğünü çok kaynatmadan iç yalnız.

Çatır çatır doğururuz bizler inşallah Hıı oldu mu işte pozitif enerji

Çatır çatır doğururuz bizler inşallah Hıı oldu mu işte pozitif enerji

ehhh idare eder ama evren dediğimiz şey samimiyetimizi anlar hiç samimi değil yalandan bir mesaj olmuş bu
doğuracaz o kadaaarrrrrrrrrr dicez

hayret bir şey açık olmaktan daha özgür bir şey kapalı olmak ama bizim vatandaşlarımız her şeyi çok yanlış değerlendiriliyor, üzüntüsü de size oluyor. Çok kızıyorum bu durumlara

kesinlikle ya hijyen olmuyomus hasema ne varsa ha mayo bikini ha hasema yani sadece tüm bedeni kapatıyo kapatınca antihijyen mi oluyo yani sacmalık işte canmm

Evett güzel romantik dakikalarrr..acabaa birbirimizini görünce ne yaparızz kimin kim olduğunu hissedermiyiz kii.:))

kırmızı güller karanfiller takarız

Buluşmaya romantik bir havada olur demişsinizben çoooook buluşma yaşadım hiç te öyle olmuyorbir sürü kadın bir araya gelince herkes bir anda konuşuyor ses gürültü o hooooooo nerde o romantiklik hayal ettiğiniz gibi olmaz yani

Herkes bulunduğu yaşadığı şehiri yazsın bi liste çıkarayım bakalım kim kiminle buluşma potansiyeline sahip

Hiç aktif değilsiniz topikte öyle boş boş bakıyosunuz etrafa sanırım kendi kendime yazıyorum sıkıldım yani
Çıkacam işte sonra bana nerdesin sen demeyin

Buluşma listesi

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blgk[/TD]
[TD]İstanbul Pendik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Merhaba Arkadaşlar,

Bir tüpümün tıkalı olması sebebiyle geçen ay birinci tüp bebek tedavime başladım, Cumartesi günü' de transferim yapıldı,
kendimi çok tuhaf hissediyorum, daha doğrusu hiç birşey hissetmiyorum. Fazla ayakta kalınca tam rahmin ortasında bıçak saplanıyor gibi oluyor bir de tam bu süreçte hasta oldum boğazım falan yanıyor, sizler neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor? tedaviye başlayanlar başlamayı düşünenler merak ediyorum doğrusu...
13 Mayıs Salı BHCG testim var hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar, Allah dualarımızı geri çevirmesin kucaklarımızı boş bırakmasın.

Hoşgeldin tatlım..
Tedavin pozitif sonuçlanır inşallah 13 mayıs ta hamileyiiimmmm diye yazarsın..
Bıçak saplanır gibi oluyor diyen çok arkadaş gördüm ben bir çoğu pozitif sonuç aldı bana göre bu iyi birşey..

Buluşma listesi

[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blgk[/TD]
[TD]İstanbul Pendik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncaaa[/TD]
[TD]İstanbul Gaziosmanpaşa[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ehhh idare eder ama evren dediğimiz şey samimiyetimizi anlar hiç samimi değil yalandan bir mesaj olmuş bu
doğuracaz o kadaaarrrrrrrrrr dicez

Hay Allaahhhhh gene beğenmedi. Evren evren evren o kim yaaa

Buluşma listesi

[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blgk[/TD]
[TD]İstanbul Pendik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

merhabaaaaaaaaaaaaaaaaa eskişehir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…