Saol canim. Evet kistim icin yapiyorum. Benim sadece kistim kaldı. Onuda halledersem gorunurde bir sorun kalmayacak. 15gun yapmam gerekiyormuş cok fena hic icemiyorum içerken heran midem bana kelek atacakmis gibi geliyor:)
sanki ben 10 tane doğurdum 11.ye gebeyimde sizinle dalga geçmiş ama kendimle geçmemiş oluyorum hııııhhhhhhh
evrene biz doğurganız enerjisi yayıyorum neden pozitif enerjimin peşine negatif enerjini yolluyosun bırak evrende doğurgan olduğumuz enerjimiz yayılsın senin yüzünden doğuramayacaz işte
Evett güzel romantik dakikalarrr..acabaa birbirimizini görünce ne yaparızz kimin kim olduğunu hissedermiyiz kii.:))
Çatır çatır doğururuz bizler inşallahHıı oldu mu işte pozitif enerji
hayret bir şey açık olmaktan daha özgür bir şey kapalı olmak ama bizim vatandaşlarımız her şeyi çok yanlış değerlendiriliyor, üzüntüsü de size oluyor. Çok kızıyorum bu durumlara
Evett güzel romantik dakikalarrr..acabaa birbirimizini görünce ne yaparızz kimin kim olduğunu hissedermiyiz kii.:))
Herkes bulunduğu yaşadığı şehiri yazsın bi liste çıkarayım bakalım kim kiminle buluşma potansiyeline sahip
tamam tatlım ekledim listeye :13:
İstanbul gaziosmanpasaBuluşma listesi
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blgk[/TD]
[TD]İstanbul Pendik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kocaman Günaydınlar bu gün bana dua edin oldu mu kontrolüm var çok heyecanlıyııııııımmm
Merhaba Arkadaşlar,
Bir tüpümün tıkalı olması sebebiyle geçen ay birinci tüp bebek tedavime başladım, Cumartesi günü' de transferim yapıldı,
kendimi çok tuhaf hissediyorum, daha doğrusu hiç birşey hissetmiyorum. Fazla ayakta kalınca tam rahmin ortasında bıçak saplanıyor gibi oluyor bir de tam bu süreçte hasta oldum boğazım falan yanıyor, sizler neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor? tedaviye başlayanlar başlamayı düşünenler merak ediyorum doğrusu...
13 Mayıs Salı BHCG testim var hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar, Allah dualarımızı geri çevirmesin kucaklarımızı boş bırakmasın.
ehhh idare eder ama evren dediğimiz şey samimiyetimizi anlar hiç samimi değil yalandan bir mesaj olmuş bu
doğuracaz o kadaaarrrrrrrrrr dicez
Buluşma listesi
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blgk[/TD]
[TD]İstanbul Pendik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?