2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kesinlikle ya hijyen olmuyomus hasema ne varsa ha mayo bikini ha hasema yani sadece tüm bedeni kapatıyo kapatınca antihijyen mi oluyo yani sacmalık işte canmm

kırmızı güller karanfiller takarız

Aslında bakarsan daha hijyenik

Hoşbulduk sevgili Egunal;

Umarım hepimiz için inşallah, merak ediyorum bu topikte sadece tüp bebek yapacaklar mı var yoksa deneyenler de tecribelerini paylaşıyor mu?

:44:

Buluşma listesi

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blgk[/TD]
[TD]İstanbul Pendik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncaaa[/TD]
[TD]İstanbul Gaziosmanpaşa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kafunder[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

merhabaaaaaaaaaaaaaaaaa eskişehir :)

Merhaba canım ekledim

canım seni özledim aslında kalıp muhabbet etmek istiyorum ama okula gitmem lazım :) 5 gündür oruç tutuyorum sahura kalkınca geç kalkıyorum buraya pek gelemiyorum :)

Hoşbulduk sevgili Egunal;

Umarım hepimiz için inşallah, merak ediyorum bu topikte sadece tüp bebek yapacaklar mı var yoksa deneyenler de tecribelerini paylaşıyor mu?

:44:

Tüp bebek yapacaklar, yapmışlar, gebe kalmışlar ve anne olmuşlar hepimiz bir aradayız..
Tüp bebeğe dair ne varsa herşeyi paylaştığımız bir alan..
Ne istersen sor paylaş canım..

üst kat komşum dicem ama diyemem 8.katta oturuyorum apartman 8 katlı
görükmez bişi oooooo

Bırak evreni mevreni benim bu gün kontrolüm var ben asıl o zaman görücem evrenin kaç bucak olduğunu

Tüp bebek yapacaklar, yapmışlar, gebe kalmışlar ve anne olmuşlar hepimiz bir aradayız..

Güzel bir tanıtımdı

canım seni özledim aslında kalıp muhabbet etmek istiyorum ama okula gitmem lazım :) 5 gündür oruç tutuyorum sahura kalkınca geç kalkıyorum buraya pek gelemiyorum :)

evet canım epey oldu muhabbet etmeyeli..
buralardayım artık dek gelicez illaki
Allah kabul etsin 3 aylar vesilesi ilemi yoksa anne olabilmek için 7 gün tutulan orucamı başladın

Aboooo buluşuyor muyuz. Bana bakın İzmitte buluşalım nede olsa İstanbul ve Ankara arası tam orta noktası, Bu arada ben İzmitten :26:

Teşekkürler,

Benim merak ettiğim transferden sonra ne kadar yattınız veya ne zaman normal hayata döndünüz? Ben 3 gündür dinleniyorum ilk gün full yattım, 2 gün daha işe gitmemeyi düşünüyorum.

tecrübelerinizi merakla bekliyorum.

Bırak evreni mevreni benim bu gün kontrolüm var ben asıl o zaman görücem evrenin kaç bucak olduğunu

Biliyorum kontrolün olduğunu üzerine konuşup didiklemek seni strese sokmak düşündürmek istemiyorum o nedenle konuyu oraya getirmiyorum lakin sen gözüme soktun en az 4 yumi seni bekliyor herşey şahane hiç şüphem yok

Sen bazen anneme benziyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…