2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ay kızlar muhabbet falan bir yana kafamı dağıtayım diyorum olmuyor. Çok afedersiniz bizim orda bi laf vardır: "Ne kadar gülsem oynasam da eski kırığım aklımdan çıkmıyo" diye . Aynen o durumdayım ben. Güya en iyi hastanelerden birine gittim. Bugün 5. gün ne kan testi ne hormon hiç bişeye bakmadılar. Resmen şansa gidiyorum. Hiç içime sinmedi.

Kızlar çatlatma iğnesi vurduğumuz akşam normal dozda iğnelerimizide oluyormuyduk ben unuttumda :)))

Kızlar çatlatma iğnesi vurduğumuz akşam normal dozda iğnelerimizide oluyormuyduk ben unuttumda :)))

nayııırrr çatlatma iğnesi günü genelde sadece çatlatırsın diğerleri vurulmuyor..
az da olsa bir iki hatunda dek gelmiştim ama hem normal iğne hem çatlatma iğnesi aynı güne dek gelen..

nayııırrr çatlatma iğnesi günü genelde sadece çatlatırsın diğerleri vurulmuyor..
az da olsa bir iki hatunda dek gelmiştim ama hem normal iğne hem çatlatma iğnesi aynı güne dek gelen..

ay bitanem inşallah öyle olur benmki çünkü iğnelerim bitiyor yarın .ertesi gün sadece 1 gün için boşu boşuna iğne almasam iyi olurdu

cnm mrb tedavin hayırlı olsun. İnşallah rabbim size bağışlar yavrularınızı. 2 tane istiyorsun demek :)
inşallah rabbim dileğinize kavuştursun. nerde tedavi görüyorsun cnm.. bende istanbuldayım ekimde başlamayı düşünüyorum tedaviye

mrb benide eklermisin cnm ben istanbul-ümraniye ekim gibi tedaviye başlamayı düşünüyorum kısmetse.. ozamana kadar araştırma yapıyorum

cnm ne oldu yaa niye böyle yaptılar ki hangi şehirde hangi hastanedesin

ben geçen yıl arhavideydim şimdi bursadayım arhaviyi çok begenmiştim ...

Ya ben pek beğenmiyorum 😕 ama yazın güzel oluyormuş diyorlar bakalım görünce... istanbuldan trabzona Trabzondan arhaviye gelince biraz bocalama oldu... ben rizeliyim hafta sonları genelde Rizeye gidiyorum şanslıyım çok şükür 😊

Allah de ötesini bırak...

Manisa:)) öperimm editcimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…