2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım tedavi başladı demek hayırlı Sonu bebisli olsun bizi habersiz bırakma

Bende bende varım izmir

Parsen özledim ama seni
Phala doktor amcadan döndün mu merak ettim seni:26:

canım hayırdır benden bahsettin sanırım burada.buluşcazmııı gelirimm bende beni de katılmak istiommmm.konuyu tam anlamadım ama

Hahahaha evett fıstık senden bahsettim kartalda oturan bi arkadaş daha varmışta buluşalım diyoruz
Sen sonuçlarını al kutlama yaparız olmazmı

Hahahaha evett fıstık senden bahsettim kartalda oturan bi arkadaş daha varmışta buluşalım diyoruz
Sen sonuçlarını al kutlama yaparız olmazmı

aynen buluşalım canımmm sende hem biraz daha büyütmüş olursun miniğimizi yada miniklerimizi(ilk zamanlar çok gezme bişey olmasınn aman)süper olur valla

İnşaallah evlat sahibi olmak isteyen herkez anne baba olur hepimize nasip olur o duyguları yaşamak

Arkadaşlar bugün adet oldum yarın doktora gideceğim tüp bebek maceramız başlıyor en sonunda sanırım Allah hepimize ilk denemede hamile olmayı sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin

bendee varımm izmirrr )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ooo hemsom

Tedavin hayırlı olsun canım Rabbim hepimizin yüzünü guldursun

bende bugün yasmine başladım...benim transfer hazirana kaldı...

Kızlar bende bugün tedaviye başladım gonolfl 300 doz. Ve menegon 2 doz 1 su vuruluyor cuma günü kontrol..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…