2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

güzel haberlerini bekliyoruz canmm Allahım yardımcın olsun

Canim dua ettim senin için inşallah suan çık güzel şeyler duyuyorsundur)))))
Kızlar şimdi oturdum yerime elime hemen aldım size yazayım dedim. Malum hastane şehir dışında git gel anca size haber verebiliyorum. 4 yumurtadan 2 si güzel gidiyormuş diğer ikisi daha küçükmüş perşembe tekrar gideceğim muhtemelen cumartesi toplanacak yumurtalar. Bu arada E2 çok çok iyi dedi, bu e2 neden bu kadar önemli sürekli ona bakıyırlar. Benden haberler bu kadar canlar, dualarınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim, Allahım inşallah size gönlünüzdeki en güzel muradınızı verir.

güzel haberlerini bekliyoruz canmm Allahım yardımcın olsun

Canim dua ettim senin için inşallah suan çık güzel şeyler duyuyorsundur)))))
Kızlar şimdi oturdum yerime elime hemen aldım size yazayım dedim. Malum hastane şehir dışında git gel anca size haber verebiliyorum. 4 yumurtadan 2 si güzel gidiyormuş diğer ikisi daha küçükmüş perşembe tekrar gideceğim muhtemelen cumartesi toplanacak yumurtalar. Bu arada E2 çok çok iyi dedi, bu e2 neden bu kadar önemli sürekli ona bakıyırlar. Benden haberler bu kadar canlar, dualarınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim, Allahım inşallah size gönlünüzdeki en güzel muradınızı verir.
Doktorlar el sıkıştık doktor bey dedim 3 tane istiyorum o diyor 2 tane ben diyorum üçtane koyun satın alıyoruz sankisonra perşembe gel bakalım dedi

Canım merakla seni bekliyorum

Geldim canım, şehir dışında ya hastane tablette yanımda değildi anca yazıyorum. 2 yumurtam güzel büyümüş 2 tanesid daha küçğkmüş, perşembe tekrar gideceğim büyük ihtimallede cumartesi toplanacakmış

kız 3 ne ayol.... biraz tehlikeli geldi bana.. ben doktora destek verip 2 diyorum canım diğer 2sini de donduruver :)))))

kısa protokol mü seninde.... ne çabuk toplamaya geldin şekercim

Kızlar bende Şubat 2014 de tedavi oldum merak ettikleriniz varsa seve seve cevaplarım Allah yardımcınız olsun tez zamanda kavuşun inşallah minik kuşlarınıza

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hepsini toplasın inşallah hepsi de güzelce döllensin o emriyolarda sana "anne nabeeerrrr" desinler içlerinden

İki yumurtayla nasılmolacak bilmiyorum gerçekten fazla şansımnyok ya onlar döllenecek yada döllenecek başka yolum yok

Canim emin ol o iki yumurta dollenecek benim içime doğuyor.hiç endiselenme.OOO

Gerçekten miiiii
Sağolasın canım benim bana çok iyi kıralmoldun inan. İnşalaaaaah dediğin olur inşallah

Ay deli bu. Sorması ayıp hamile kalan kac yumurta ile kalıyor? Ya da 15 yumurta toplanandan kac kalıyor? Az olsun öz olsun. Sen moralini iyi tut. elindekileri koru. Dua et. Rabbim elbet koyar bı yoluna. Bende yarin gitcem kontrole. Hepimizin yüzü gülsün. Sürece degil sonuca odaklanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…