Canım merakla seni bekliyorum
Buluşma listesi
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blgk[/TD]
[TD]İstanbul Pendik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ruh falan korkarım ben beden ve ruh bir arada olsun bizimle
güzel haberlerle geleceğine inanıyorum canım..
canım 15 gün yoktum..
kardeşimin yanına gittim 2 paşam var benim onlarla aşkımızı yaşadık enerji depoladım döndüm..
sen nasılsın
güzel haberlerini bekliyoruz canmm Allahım yardımcın olsun
hayırlı olsun canım tedavilerimiz
parsenden bende haber almadım ki hiçnereye kayboldu bu kız 6 mayısda izmire gelicem diyordu
ben şimdi kontrolden geliyorum iğelerin 4. günündeyim e2 bakıldı 19 dan 124 kusura çıkmış iğnenin dozunu artırdı
yumurta sayısı hakkında henüz bilgi edinmedim çarşamba gidicem tekrr muhtemelen ozaman söylyecektir
Hastaneden de doktorumdan da memnunum çok şükür herşey yolunda gidiyor
senin nasıl gidiyor bakalım
dualarım seninle canımcım4 ü de güzel güzel büyüsünler, birbirlerini takip etsinler... aynı boyutlarda olsunlar inşallahhhhhh
inşallah güzel haberler almak; ve güzel haberler vermek nasip olur kızlar.... inşallah pozitif haberler alırsınız, ve sağlıkla devam eden gebelikleriniz olur; sağlıkla da kucağınıza alırsınız bebişleriniziiiiii
tatlııımmmmmmmmm.... istanbulda mı buluşcaksınıznoluyo burdaaaaa
Kızlar şimdi oturdum yerime elime hemen aldım size yazayım dedim. Malum hastane şehir dışında git gel anca size haber verebiliyorum. 4 yumurtadan 2 si güzel gidiyormuş diğer ikisi daha küçükmüş perşembe tekrar gideceğim muhtemelen cumartesi toplanacak yumurtalar. Bu arada E2 çok çok iyi dedi, bu e2 neden bu kadar önemli sürekli ona bakıyırlar. Benden haberler bu kadar canlar, dualarınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim, Allahım inşallah size gönlünüzdeki en güzel muradınızı verir.Canim dua ettim senin için inşallah suan çık güzel şeyler duyuyorsundur)))))
ruh falan korkarım ben beden ve ruh bir arada olsun bizimle
güzel haberlerle geleceğine inanıyorum canım..
canım 15 gün yoktum..
kardeşimin yanına gittim 2 paşam var benim onlarla aşkımızı yaşadık enerji depoladım döndüm..
sen nasılsın
güzel haberlerini bekliyoruz canmm Allahım yardımcın olsun
hayırlı olsun canım tedavilerimiz
parsenden bende haber almadım ki hiçnereye kayboldu bu kız 6 mayısda izmire gelicem diyordu
ben şimdi kontrolden geliyorum iğelerin 4. günündeyim e2 bakıldı 19 dan 124 kusura çıkmış iğnenin dozunu artırdı
yumurta sayısı hakkında henüz bilgi edinmedim çarşamba gidicem tekrr muhtemelen ozaman söylyecektir
Hastaneden de doktorumdan da memnunum çok şükür herşey yolunda gidiyor
senin nasıl gidiyor bakalım
dualarım seninle canımcım4 ü de güzel güzel büyüsünler, birbirlerini takip etsinler... aynı boyutlarda olsunlar inşallahhhhhh
inşallah güzel haberler almak; ve güzel haberler vermek nasip olur kızlar.... inşallah pozitif haberler alırsınız, ve sağlıkla devam eden gebelikleriniz olur; sağlıkla da kucağınıza alırsınız bebişleriniziiiiii
tatlııımmmmmmmmm.... istanbulda mı buluşcaksınıznoluyo burdaaaaa
Kızlar şimdi oturdum yerime elime hemen aldım size yazayım dedim. Malum hastane şehir dışında git gel anca size haber verebiliyorum. 4 yumurtadan 2 si güzel gidiyormuş diğer ikisi daha küçükmüş perşembe tekrar gideceğim muhtemelen cumartesi toplanacak yumurtalar. Bu arada E2 çok çok iyi dedi, bu e2 neden bu kadar önemli sürekli ona bakıyırlar. Benden haberler bu kadar canlar, dualarınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim, Allahım inşallah size gönlünüzdeki en güzel muradınızı verir.Canim dua ettim senin için inşallah suan çık güzel şeyler duyuyorsundur)))))
Canım merakla seni bekliyorum
Kızlar şimdi oturdum yerime elime hemen aldım size yazayım dedim. Malum hastane şehir dışında git gel anca size haber verebiliyorum. 4 yumurtadan 2 si güzel gidiyormuş diğer ikisi daha küçükmüş perşembe tekrar gideceğim muhtemelen cumartesi toplanacak yumurtalar. Bu arada E2 çok çok iyi dedi, bu e2 neden bu kadar önemli sürekli ona bakıyırlar. Benden haberler bu kadar canlar, dualarınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim, Allahım inşallah size gönlünüzdeki en güzel muradınızı verir.
Doktorlar el sıkıştık doktor bey dedim 3 tane istiyorum o diyor 2 tane ben diyorum üçtane koyun satın alıyoruz sankisonra perşembe gel bakalım dedi
Geldim canım, şehir dışında ya hastane tablette yanımda değildi anca yazıyorum. 2 yumurtam güzel büyümüş 2 tanesid daha küçğkmüş, perşembe tekrar gideceğim büyük ihtimallede cumartesi toplanacakmış
Kızlar şimdi oturdum yerime elime hemen aldım size yazayım dedim. Malum hastane şehir dışında git gel anca size haber verebiliyorum. 4 yumurtadan 2 si güzel gidiyormuş diğer ikisi daha küçükmüş perşembe tekrar gideceğim muhtemelen cumartesi toplanacak yumurtalar. Bu arada E2 çok çok iyi dedi, bu e2 neden bu kadar önemli sürekli ona bakıyırlar. Benden haberler bu kadar canlar, dualarınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim, Allahım inşallah size gönlünüzdeki en güzel muradınızı verir.
Doktorlar el sıkıştık doktor bey dedim 3 tane istiyorum o diyor 2 tane ben diyorum üçtane koyun satın alıyoruz sankisonra perşembe gel bakalım dedi [/QUOTE
3 de yetmez 5 tane olsun güzelim;-) İNSALLAH digerleride çok güzel olgunlasirlar ve muradin olur.
Güzel haberlerinin devamını bekliyoruz
Hadiii güzel haberlerle gelll tatlimm inşallah
kız 3 ne ayol.... biraz tehlikeli geldi bana.. ben doktora destek verip 2 diyorum canımdiğer 2sini de donduruver :)))))
kısa protokol mü seninde.... ne çabuk toplamaya geldin şekercim
Yok kız nerdeee, o benden toplayacağı yumurta sayısı
Evet kısa protokol canım valla iş paraya bakıyor gerisi çabuk geliyor inan.
hepsini toplasın inşallah hepsi de güzelce döllensino emriyolarda sana "anne nabeeerrrr" desinler içlerinden
acıbadem ne kadara yapıyo 5 bin kusurlarda mi o da????
İki yumurtayla nasılmolacak bilmiyorum gerçekten fazla şansımnyok ya onlar döllenecek yada döllenecek başka yolum yok
Canim emin ol o iki yumurta dollenecek benim içime doğuyor.hiç endiselenme.OO O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?