Yarın mı test günün seninBenim de oyle canim hem test hem adet günüm..benim bugun biraz agrim var sanki uzaniyorumm.bugun burda havada kapalii hiccccc yataktan çıkasim yok..hakkimizda hayirlisi canim rabbim neylerse guzel eyler
Teşekkür ederiam canım benimEnsu ve phala hakkınızda hayırlısı.
Doktor muane ederken ekrana baksana sen bile anlarsın kaç yumurta var hayret birşeynasılsınız arkadşlar bende tedaviye başladım biliyorsunuz çok sık girip takip edemiyorum ama hepinizi de çok merak ediyorm ayrı ayrı
... şuan iğnelerin 4. günüdeyim heycanlıyım her doktora gittiğimde ağzından çıkıcak bi cümleye bakıyorum merakla :18::18:
çarşamba tekrr kontrol var ne dicek bilmiyorum. daha yumi sayımı falan bilmiyorum. sizlerin tedavileri nasıl n aşamadasınız
Bravo artık bensizde karıştırıyorsuncanımmmmmben geldimmm olmas mı
napıosun canım alıntı yapmam lazımdı beni farketmen içiin bu mesajı yaptım
yine phalaya yazdıgın meajı karıştırdım çaktırma
melindam 4.gün bugünnnn
bir an önce transfer günü gelsin artık bebiklerimi alıyımmmmmm istiyorum
parsen de kayboldu farkettin mi:26::26:
Canım senin ne çok yatılı misafirin geliyor böyle bundan bir ay öncede vardı sanırsamAskim canim.misafirim vardi yatili hic giremedim topige.ben bugun izmire geliyorum.yarin ilaclari alicam.bir iki gun sonra baslicak tedAvi.malum adet olmayi beklicem.
Hayirli olsun canim.gelismeleri anlat bundan sonra ben daha sik gelirim.totemlerimizi unutma sakin.canim optum.
Canım inşallah güzel kaliteli yumurtaların olur. İnşallah hepsi döllerinir Amiin Allahım.Canim.bende AdanadayiM
KIL<R YARIN YUMURTALARIM TOPLAMA YAPILACAK OKADAR OK HEYCANLIYIMKİ RABBİM BU YOLDA OLAN HERKEZE YARDIMCISI OLSUN KİMSE ANLAMAZ HALİMİZDEN O HASTANE MASALARINA DOKTORUN ÖNÜNE YATMASI AYRI BİR PSİKOLOJİ BİRDE DOKTORUN AĞZINDAN ÇIKICAK GÜZEL BİR CÜMLE DUYMAK BUNU BİZDEN BAŞKA KİMSE ANLAMAZZZ.....BANA DUA EDİN .. İNŞ GÜZEL SAĞLIKLI YUMURTALARIM OLUR.... MUHTEMELEN CUMA TRANSFERİM OLUCAK ...
Tedavin hayırlı olsun canım umarım ilk denemende bebeğine kavuşursunİnşaallah evlat sahibi olmak isteyen herkez anne baba olur hepimize nasip olur o duyguları yaşamak
Arkadaşlar bugün adet oldum yarın doktora gideceğim tüp bebek maceramız başlıyor en sonunda sanırım Allah hepimize ilk denemede hamile olmayı sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin
Yarın mı test günün senin
Teşekkür ederiam canım benim
Doktor muane ederken ekrana baksana sen bile anlarsın kaç yumurta var hayret birşey
Bravo artık bensizde karıştırıyorsun
Canım senin ne çok yatılı misafirin geliyor böyle bundan bir ay öncede vardı sanırsam
Canım inşallah güzel kaliteli yumurtaların olur. İnşallah hepsi döllerinir Amiin Allahım.
Tedavin hayırlı olsun canım umarım ilk denemende bebeğine kavuşursun
Ne bir ayi ya bir kac hafta desen daha dogru olacak.ya yok bunlar piyangodan cikti.belli degildi gelecekleri.sonrada kalin diye ben israr ettim.
Ben simdi izmire geldim.yarin hastaneye gidiyorum kizlar.sans dileyin.
Canım tedavi başladı demek hayırlı Sonu bebisli olsun bizi habersiz bırakma
Bende bende varımizmir
Parsen özledim ama seni
Phala doktor amcadan döndün mu merak ettim seni:26:
Teşekkür ederiam canım benim
Doktor muane ederken ekrana baksana sen bile anlarsın kaç yumurta var hayret birşey
Canım senin ne çok yatılı misafirin geliyor böyle bundan bir ay öncede vardı sanırsam
Ne bir ayi ya bir kac hafta desen daha dogru olacak.ya yok bunlar piyangodan cikti.belli degildi gelecekleri.sonrada kalin diye ben israr ettim.
Ben simdi izmire geldim.yarin hastaneye gidiyorum kizlar.sans dileyin.
Sana gani gani şanslar, bereketler iyi şanslar diliyorum canım Allah yanında olsun Allahım inşallah seni sevindirsin
Sana gani gani şanslar, bereketler iyi şanslar diliyorum canım Allah yanında olsun Allahım inşallah seni sevindirsin
Tatlim ayni dilekleri bende senin icin diliyorum.bu arada seninde yazdiklarini okudum.cmartesi yumurtalar toplanacakmis.hadi hayirlisi.bu sefer olacak..
Kızlar şimdi oturdum yerime elime hemen aldım size yazayım dedim. Malum hastane şehir dışında git gel anca size haber verebiliyorum. 4 yumurtadan 2 si güzel gidiyormuş diğer ikisi daha küçükmüş perşembe tekrar gideceğim muhtemelen cumartesi toplanacak yumurtalar. Bu arada E2 çok çok iyi dedi, bu e2 neden bu kadar önemli sürekli ona bakıyırlar. Benden haberler bu kadar canlar, dualarınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim, Allahım inşallah size gönlünüzdeki en güzel muradınızı verir.
Doktorlar el sıkıştık doktor bey dedim 3 tane istiyorum o diyor 2 tane ben diyorum üçtane koyun satın alıyoruz sankisonra perşembe gel bakalım dedi
canım geçmişe bakamadım ensudan haber var mı :)
cnm mrb tedavin hayırlı olsun. İnşallah rabbim size bağışlar yavrularınızı. 2 tane istiyorsun demek :)
inşallah rabbim dileğinize kavuştursun. nerde tedavi görüyorsun cnm.. bende istanbuldayım ekimde başlamayı düşünüyorum tedaviye
Askim canim.misafirim vardi yatili hic giremedim topige.ben bugun izmire geliyorum.yarin ilaclari alicam.bir iki gun sonra baslicak tedAvi.malum adet olmayi beklicem.
Hayirli olsun canim.gelismeleri anlat bundan sonra ben daha sik gelirim.totemlerimizi unutma sakin.canim optum.
ayy canm benm hadi o iğneler sana bebiş getirsin inşallahbol yumişli kaliteli çoğalan bölünen tutunan yumişler olsun bebişli olsun kııız
Persembe günü inşallah diğer 2 sinden de güzel haberler alırsın inanıyorum bu sefer o yumiler bebis olarak geri doneceklerGeldim canım, şehir dışında ya hastane tablette yanımda değildi anca yazıyorum. 2 yumurtam güzel büyümüş 2 tanesid daha küçğkmüş, perşembe tekrar gideceğim büyük ihtimallede cumartesi toplanacakmış
Oy canim bende ozledim.az kaldi bundan sonra hep izmirde olacam sanirsam.
Persembe günü inşallah diğer 2 sinden de güzel haberler alırsın inanıyorum bu sefer o yumiler bebis olarak geri donecekler
Bu arada IMS sordun mu fiyati:26:
Ohhh hosgeldin mybayb burdaYarın için bol şans bebeğim
Evet canim.bende geldim en sonunda.yarin ignelerimi alicam insallah.sonra beklicem adet olmayi.sen nasilsin canim.
tşk ederim canım ben izmirde özel tınaztepede oluyorum tedavimi
2 tane istiyorum inşallah olursa
senin içind hayırlısı olsun
hımmmbende sık giremiyorum da tatlım ne zmn girsem göremedim seni
phalada senden haber almayınca dedim bu kız yok ortalıkta belli ki
demek yarın geliyorsun izmireeesüper valla az kaldı sennde tedavine ben senden önce başladım ama totemimizi unutmadım canım hayırlı yolculuklar inş görüşme fırsatımız olur topikdede bir buluşma sezdim henüz detaylı göremedim ama bakıcam bi onada neymiş nerdeymiş
Allah razı olsunnnn canımmmmm benimmm
ne güzel yazmışsın çok sağolasın
Rabbim hayırlısını versin hayırlı olanı diliyorum inşallah
Canım tedavi başladı demek hayırlı Sonu bebisli olsun bizi habersiz bırakma
Bende bende varımizmir
Parsen özledim ama seni
Phala doktor amcadan döndün mu merak ettim seni:26:
Kızlar şimdi oturdum yerime elime hemen aldım size yazayım dedim. Malum hastane şehir dışında git gel anca size haber verebiliyorum. 4 yumurtadan 2 si güzel gidiyormuş diğer ikisi daha küçükmüş perşembe tekrar gideceğim muhtemelen cumartesi toplanacak yumurtalar. Bu arada E2 çok çok iyi dedi, bu e2 neden bu kadar önemli sürekli ona bakıyırlar. Benden haberler bu kadar canlar, dualarınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim, Allahım inşallah size gönlünüzdeki en güzel muradınızı verir.
Doktorlar el sıkıştık doktor bey dedim 3 tane istiyorum o diyor 2 tane ben diyorum üçtane koyun satın alıyoruz sankisonra perşembe gel bakalım dedi
Ben ayniyim kuzum arkadaşimin dugunu vardı Çanakkale ye gittim geldim inşallah canlarim hepinizden güzel haberler alicaz
Suanda izmirdeyim tatlim.sen yolumuzu ac ben aekandan geliyorum tatlim.az kaldi baslanacak insallah.gorusme varsa bende varim beni unutmayin sakin tamamma.
Amin canım inşallahEvet canim dugune gittin geldin.kurtlarini doktun iyi gelmistir insallah.insallah canim sendende guzel haberler aliriz..
başladım tabikiii haberin yok muuuu
inşallah hayırlısıyla sonu bebişli olsun canım hepimizin son tedavisi olsun
bu ne buluşması böyle benim haberim yok
oohhh ohh maşallah canımkaliteli kaliteli yumilerimiz olsun inşallah
benimde 4. gün iğnelerde ya e2 ilk adetin 2.günü 19 muş bgn 124 olmuş dozu artırı dr
bende anlamadım bu e2 neden bakılır ?
cumartesi opu mu olcakmış senin
Evett tatlisimm yarin test gunum:))
Guzel guzel haberlerde vermissinn rabbim devamini nasip etsin cicimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?