2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Benim de oyle canim hem test hem adet günüm..benim bugun biraz agrim var sanki uzaniyorumm.bugun burda havada kapalii hiccccc yataktan çıkasim yok..hakkimizda hayirlisi canim rabbim neylerse guzel eyler
Yarın mı test günün senin
Ensu ve phala hakkınızda hayırlısı.
Teşekkür ederiam canım benim

Doktor muane ederken ekrana baksana sen bile anlarsın kaç yumurta var hayret birşey
Bravo artık bensizde karıştırıyorsun
Canım senin ne çok yatılı misafirin geliyor böyle bundan bir ay öncede vardı sanırsam

Son düzenleme:

canım 2-3 fark etmez ama sen 3 diyorsan 3 olur inşallah :)canım inşallah kaliteli kaliteli olur ve sonunda göbüşünü doldurur :) e2 rahim kalınlığı hakkında bilgi veriyor diye biliyorum hadi hayırlısı tatlım persembe yeni haberlerini bekliyorummmmmmm :)

tşk ederim canım ben izmirde özel tınaztepede oluyorum tedavimi
2 tane istiyorum inşallah olursa
senin içind hayırlısı olsun

hımmm bende sık giremiyorum da tatlım ne zmn girsem göremedim seni
phalada senden haber almayınca dedim bu kız yok ortalıkta belli ki
demek yarın geliyorsun izmireee süper valla az kaldı sennde tedavine ben senden önce başladım ama totemimizi unutmadım canım hayırlı yolculuklar inş görüşme fırsatımız olur topikdede bir buluşma sezdim henüz detaylı göremedim ama bakıcam bi onada neymiş nerdeymiş

ayy canm benm hadi o iğneler sana bebiş getirsin inşallah bol yumişli kaliteli çoğalan bölünen tutunan yumişler olsun bebişli olsun kııız

Allah razı olsunnnn canımmmmm benimmm
ne güzel yazmışsın çok sağolasın
Rabbim hayırlısını versin hayırlı olanı diliyorum inşallah

Persembe günü inşallah diğer 2 sinden de güzel haberler alırsın inanıyorum bu sefer o yumiler bebis olarak geri donecekler
Bu arada IMS sordun mu fiyati:26:
Oy canim bende ozledim.az kaldi bundan sonra hep izmirde olacam sanirsam.

Ohhh hosgeldin mybayb burda Yarın için bol şans bebeğim

Evet canim.bende geldim en sonunda.yarin ignelerimi alicam insallah.sonra beklicem adet olmayi.sen nasilsin canim.

Evet canim.bende geldim en sonunda.yarin ignelerimi alicam insallah.sonra beklicem adet olmayi.sen nasilsin canim.

Ben ayniyim kuzum arkadaşimin dugunu vardı Çanakkale ye gittim geldim inşallah canlarim hepinizden güzel haberler alicaz

Suanda izmirdeyim tatlim.sen yolumuzu ac ben aekandan geliyorum tatlim.az kaldi baslanacak insallah.gorusme varsa bende varim beni unutmayin sakin tamamma.

Canım tedavi başladı demek hayırlı Sonu bebisli olsun bizi habersiz bırakma

Bende bende varım izmir

Parsen özledim ama seni
Phala doktor amcadan döndün mu merak ettim seni:26:

başladım tabikiii haberin yok muuuu
inşallah hayırlısıyla sonu bebişli olsun canım hepimizin son tedavisi olsun
bu ne buluşması böyle benim haberim yok

oohhh ohh maşallah canım kaliteli kaliteli yumilerimiz olsun inşallah
benimde 4. gün iğnelerde ya e2 ilk adetin 2.günü 19 muş bgn 124 olmuş dozu artırı dr
bende anlamadım bu e2 neden bakılır ?
cumartesi opu mu olcakmış senin

Doktor muane ederken ekrana baksana sen bile anlarsın kaç yumurta var hayret birşey

Bravo artık bensizde karıştırıyorsun

hahhahahhaa sensiz karıştırayım dedim çaktırmadan napim
kız ben heycandan bişi mi görüyorum sanki
çarşamba gidince sorcam kaç tane yumim varmış diye merak ettim çok
e2 kaç çıktı snn?

Suanda izmirdeyim tatlim.sen yolumuzu ac ben aekandan geliyorum tatlim.az kaldi baslanacak insallah.gorusme varsa bende varim beni unutmayin sakin tamamma.

gel gel canım dizilcez inşallah hamiş hamiş böyle.....herkes hamiş olsun topikimizde Rabbim hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
adet oldun m sen peki?

canlarım ben çıkıyorum
tekrr gelirim elbet şimdilk müsadenizle
iyigeceler herkese
Allah hepimizin yardımcısı olsun

canlarım ben sizden daha çok heyecanlandım inşallah hepinizin sonuçları pozitif çıkar şunu unutmayın bebişleriniz tuttuğunda sakın kendinizi yoracak şeyler yapmayın

Evet canim dugune gittin geldin.kurtlarini doktun iyi gelmistir insallah.insallah canim sendende guzel haberler aliriz..
Amin canım inşallah

Valla canım bende bilmiyorum Gülden daha iyi bilir bu mesajı okuyunca cevap verir

E2: Estradiol Hormon Testi ve Anlamı

Vücuttaki en potent endojen östrojendir. Ovülasyon indüksiyonunun takibi ve erkeklerde jinekomastinin değerlendirilmesinde kullanılır.
Kadın ve erkekte bebek olmama sebebi araştırılırken bazı hormon düzeyleri kontrol edilir.

Özellikle adet düzensizliği, kıllanma, göğüslerden süt gelmesi gibi şikayetleri olan hastalarda yumurtlamayı düzenleyen ve süt salınımına neden olan hormonlar incelenir. Bunlar FSH , (folikül uyarıcı hormon) , LH (luteinize hormon),Prolaktin (süt hormonu) E2 estrodiol , ve TSH (tiroid stimulan hormon) ve P (progesteron) dır. FSH hormonu yumurtalıkta folikül oluşumunu sağlar. Folikül çevresindeki hücrelerden östrojen salgılanır. Takiben LH salgılanır ve folikül çatlar, yumurtlama olur . Yumurtlamayı takiben overler progesteron hormonu salgılarlar. FSH, LH, E2 ve Progesteron yumurtlamada rol alan hormonlardır.

Prolaktin süt hormonu ise fazla salındığı durumlarda yumurtlamayı engeller. Bu nedenle bu hormon seviyesi de bebek sahibi olamamakta çok önemlidir.

Tiroid uyarıcı hormon ise tiroid bezinin düzenli çalışmasını sağlar. Tiroid bezi ile ilgili bir problemde de adet düzensizliği ve yumurtlama problemleri olabilir. Bu nedenle tiroid hormonlarıda çocuk sahibi olamamakta önemlidir. Tiroid bezinin az çalışması yumurtlama bozukluğu ve erken gebelik kaybına neden olabilirken; çok çalışması düzensiz yumurtlama, fetus anomalileri ve erken doğuma neden olabilmektedir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…