2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
2 saat önce transfer oldum çok şükür.4 tane 1.kalitede olmuştu.2 transfer istedim.daha hala sedyede yatıyorum.nekadar sürer daha aceba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim hayırlısı olsun bebislerin sımsıkı tutuncak Allahin izniyle annelerine sen içini ferah tut canım benim...
Nerde yaptırdın tüp bebek bide bazı yerlerde sadece 30 dk yatırıyolatmis tuvaletini nasıl tutuyorsun ben istanbul tüp bebek merkezinde yaptırıyor um suan igneletimi vuruluyor um transferde sadece 30 dk yatiriyolarmis tuvalet içinde kalkmana izin vermiyor 30 dk sonunda kalkıp eve gonderiyolarmis merak ettim sen ne yaptın tuvalet olayını

canım her doktor her merkez farklı ya..
ben gene transferden sonra 5 dakıka yatıp tuvaletımı yapmıştım
yatmak ıcın yarım saat bıle vakıt vermemıslerdır gercı doktorun kararıydı o..
normal hayata donerbılırsın demıstı..
sonunda ne oldu 2 si de negatif

Başlangıçta rezerv azlığı sebebiyle başladığım tüp bebek maceramın sonradan sebepsiz infertilite olduğunu öğrendim. 6yıllık evliyim ve 5 tüp bebek denemem oldu. İkincisinde 5.gin embriyosu idi ve hamile kaldım ancak kan pıhtılaşmsı yüzünden 11. Haftada kaybettim. 4 yıllık serüvende bu kaybımın üzerine 1 dondurulmuşlarla olmak üzere 3 deneme daha yaptık ve en sonunda bugün 5. Tüp bebek tedavimin başarılı olduğunu öğrendim . Bu sefer 3. Gün embriyosu 3 adet konmuştu ve 12. Gün değerim 304.1 çıktı. Umarım katlanarak devam eder.... Allah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle nasip etsin arkadaşlarım. Bu yazıyı moraliniz bozulmasın Allah verecekse 5. De 10. Bile verir demek istediğim için yazdım. Sevgiler....

barış hoca da eşi gibi düşünüyormuş desene... eşi de aynen benim de transferimden sonra hemen tuvalete gittim sonra bi 15-20 dk yattım mesaileri bittiği için kalkıp eve geldim, bide düşün ki ordan karacabeye 1 saat tangur tungur yol yapım çalışmaları vardı.... ahhhh ahhh şimdiki aklım olsa böyle mi olurdu.....

Birde kızlar bu sefer gerçekten sakindim daha önceleri stres yapıp hep 8. Gün 10. Gün filan bhcg baktırırdım bu sefer zor oldu ama yinede dayandım ve 12. Gün yani bugün baktırdım,
ayrıca belirtilere gelince;
kirpik karışması evet
Kasıklarda dolgunluk ve ağrı evet
Arada buhran basması evet
Transfer sonrası şeffaf sıcak bi akıntı evet
Birde hergün rahimden 3 tane progestan alıcünca haliyle onu da kontrol ettim yumuşak ve hafif ıslaktı ayrıca parmağıma gelen bişi yoktu. Daha önceleri bunu denemiştim ama ne demek istediklerini anlamamıştım bu sefer anladım

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..... 3 adet transfer biraz tehlikeli değilmi gebelik süreci açısından, nasıl cesaret ettin:18::18::18:

Arkadaşlar bende çok korkuyorum hasta olamadım daha hasta olup hemen tedaviye başlamak istiyorum olumsuzları okudukça kötü oluyorum ama herkesin farklı olur allah tez zamanda hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip eder inşallah

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..... 3 adet transfer biraz tehlikeli değilmi gebelik süreci açısından, nasıl cesaret ettin:18::18::18:

Canım 4 yıldır çocuk istiyorum ve 5. Denemem Allah sağlıkla ve hayırlısıyla versin de bu özlemle bakarım ben hepsine :)))

Dün hasta olmam lazımdı hala olmadım gerçi sanki on gün geçmiş gibi davranıyorum ama inanın bunu yaşayan anlar yani sizler anlıyosunuzdur beni

rabbim hepimizin yüzüne baksı nemeklerimizi boşa çıkarmasın kısmetimizi bize versin daha ne dim cemrem allah senden de razı olsun

Ya canim ben pek anlamadım simdi senin eşinden kan alınıp mi iğne vuruldu yoksa daha başka biseymi? Bide neden bu iğneyi vurma gereksinimi duydu sorun ne ki

cnm ben doktorların normal hayatına dönebilirsin denesine pek inanmıyorum kendini korumayınca olmuyor sanırım bu iş bende yarın trasfer edilicem rabbim hayılsıını naşio etsin ama on gün ev içinde istirahat edicem cnmm.bu konuda deneyimi olanlar anlatabilirmi neler yaşadığınıı ?

Canım 4 yıldır çocuk istiyorum ve 5. Denemem Allah sağlıkla ve hayırlısıyla versin de bu özlemle bakarım ben hepsine :)))
Allah yardımcın olsun tatlım :))) çoğul gebeliklerin hamilelik dönemleri zor oluyor deniliyor ya, o bakımdan sordum tatlım, yanlış anlama sakın

Ya canim ben pek anlamadım simdi senin eşinden kan alınıp mi iğne vuruldu yoksa daha başka biseymi? Bide neden bu iğneyi vurma gereksinimi duydu sorun ne ki
erkekten kan alınıyor, sonra kadından da kan alınıyor belli ayrıştırmalardan sonra elde edilen aşı kadının rahmine veriliyor tatlım... kısaca böyle bi işlemmiş o.... inşallah işe yarar...

Canım benim birinci tedavide tuvaletini hemen yapma tutabildiğin kadar tut falan demişlerdi. Fakat kasıklarım çok ağrımıştı. Bu tedavimde transferden odama getirdiklerinde hemen sürgün verdiler ve yaptım kalkmadan. Ben de tuvaletimi yaparsam birşey olur mu, diye sordum. Doktor aksine tutarsan zararı olur dedi. Ben transferden 5 dk sonra tuvalet konusunda rahattım şükür.

Gözün Aydın canım. Allah bu sefer kucağına alıp, kokusunu duymayı alıp etsin inş.

sabah sabah beni de kopardılar, bi de işteyim, adam akıllı da gülemiyorum gülümsemekle yetiniyorummmm

ben de kullanıyorum dhea faydası olacaktır diye düşünüyorum....
Inşallah bitanem
Teşekkür ederim canım benim. Sana da içtiğin ilaçlar bol bol yarasın inşallah
Amin inşallah kuzum
Ben ayniyim bebeğim düğün düğün geziyorum tedaviye başlamak için ay sayıyorum nasipse son 2

gozunaydin oldu bitti

Canım bu iğne ne iğnesi? Ben hiç duymadım. Bu arada Allah yardımcın olsun inş.

valla bende hiç duymadım neupogen yada neugopen diye bi iğne sıvı yani.rahim ağzını açıp içeri veriyorlar..allah seninde yardmcn olsn kuzummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…