2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
maşaşlahhh bak hele 3 tane varmış ne güzel
pazartesi güzel geçsin opun ayyy sayılı günller kaldı ne güzel ben heyecanlanıyorum burda

Ayyy canım benim çok sağol. Seninde biran önce tedaviye başlamanı o kadar çok istiyorum ki anlatamam.

Ayyy canım benim çok sağol. Seninde biran önce tedaviye başlamanı o kadar çok istiyorum ki anlatamam.
teşekkür ederim cnm sağol bende bende
şu dr.la konuşup bakacağım kısmetim ne zamanmış:44::44:

her zaman ediyorum canım benim,inşallah Rabbim kabul eder ve de önce göbeklerimiz sonra da kucaklarımız dolar artık :))))

inşlh bende sizin yaptığınız listeye girebilirim
güzel günler hep seninle olsun ne heyecan başlamıştır sende

herşey gönlünce olsun canım.
temennilerimiz karşılıklı,valla pek heyecan yok belirsizlik var.yarın başlarsa kesin olur.ocak ayından beri bekliyorum.allah bir rahatlık verdi.inş.olumlu olur canım.

Canım kusura bakma telefonla cebelleşiyorum çoklu mesajlara Cvp yazarken sıkıntı yapıyı Allah razı olsun bebişine sağlı versin Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin 14.haftaya girdik senin kontrollerin nasıl geçti

temennilerimiz karşılıklı,valla pek heyecan yok belirsizlik var.yarın başlarsa kesin olur.ocak ayından beri bekliyorum.allah bir rahatlık verdi.inş.olumlu olur canım.
sağol cnm doğru şimdi bana heyecanlı gibi geliyor da başa gelince biraz belirsizlik olur
sonu hayırlı güzel olsun ...

Narkoz hikayemi anlatayım ben sana
Sonb2 gün narkoz korkusu kabusum oldu, araştırmalar yaptım vs ama hiç rahatlamadım, eşime kızıyorum kötü davranıyorum korkudan, bu olmazsa ben bir daha yapmam diyorum sırf bu narkoz yüzünden.
Neyse aşağa indirdiler yatırdılar narkızcu geldi parmağıma mandalı tatı anlatamam nasıl atıyor doktor bile ne kdar hetecan yapmışsın böyle dedi atan sesi ben bile duyuyordum, koluma birşey taktı bende çok korkuyırum dedim narkozdan, o da narkoz uyutacak ondan ne korkuyorsun uyanmamaktan kork dedi sağolun yani dedimbende seni dahada korkuttum galiba dedi, bende maalesef dedi ağzıma birşey tuttu 1, 5 nefesle hoooop gittim, uyanırkende hayatımda bu kadar güzel uyandığımı hatırlamam yani o kadar süper birşey

Canım Allah razı olsun amin teyzesi tel yüzünden geç Cvp yazıyorum darısı hepinizin başına Allah herbirinizi böyle sevindirsin inşallah canım benim

Cemrem teşekkürler canım darısı size Allah emeklerinizin sabrınızın karşılığını versin inşallah

bide ilk olacağı için,neler yaşayacağımı bilmediğim için belirsizlik var..
amin tatlım hepimiz için
aynen cnm benimde ilk olacak gerçi daha önce iğneleri kullandım eşim ameliyat olmadan ben hazırlandım ama opu kısmet olmadı eşimde sperm çıkmayınca kaldı bende oralara gelmedim
umarım güzel anlar yaşarız kolay geçer her iğne ve her kontroller...

Kızlar ben yatıyorum çok çok çok yorgunum, yarın görüşürüz.

oyy kıyamam sana canım.inş.bu sefer olacak tatlımmmm olacakkk
amin canım amin...

Benimde iyi şükür geçen gittiğimde doktor gördu cinsiyetide demedi cnm ya emin olamadı tam 1 ay sonra gel dedi bekliyemem okadar dedim pzrtesiye randevu aldım iki hafta geçmiş oluyor söyler belki benim yeni 14 vitaminle aram kötü kokuyor midemi bulandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…