maşaşlahhh bak hele 3 tane varmış ne güzel
pazartesi güzel geçsin opun ayyy sayılı günller kaldı ne güzel ben heyecanlanıyorum burda
teşekkür ederim cnm sağol bende bendeAyyy canım benim çok sağol. Seninde biran önce tedaviye başlamanı o kadar çok istiyorum ki anlatamam.
her zaman ediyorum canım benim,inşallah Rabbim kabul eder ve de önce göbeklerimiz sonra da kucaklarımız dolar artık :))))Geldim geldim canım bende sana yazacaktım. Üç tane yumurta büyümüş teyzesi bir tanede küçük var. Cumartesi değilde pazartesi opu olavak veya salı dedi. İnşallah o tek kalanda büyür inşallah canım ne olur dua et.
inşlh bende sizin yaptığınız listeye girebilirim
güzel günler hep seninle olsun ne heyecan başlamıştır sende
her zaman ediyorum canım benim,inşallah Rabbim kabul eder ve de önce göbeklerimiz sonra da kucaklarımız dolar artık :))))
Tabiki ederim Allah gönlünüze göre versin inşallah taz zamanda dualarımızı kabul etsin
Canımmm ne güzel haber çok sevindim Allah saglıkla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah evlatlarımızı ne kadar oldu senin bayadır gelemiyorum senide merak ediyordum iyi oldu gördüğüm
Inşallah Hayırlısı olur sizin adınıza tedaviniz olumlu sonuçlanır bebisinize kavuşursunuz ben avrupa yakasında oturruyorum o taraftaki hastaneler hakkında pek bi bilgim yok inşallah memnun kalirsiniz
sağol cnm doğru şimdi bana heyecanlı gibi geliyor da başa gelince biraz belirsizlik olurherşey gönlünce olsun canım.
temennilerimiz karşılıklı,valla pek heyecan yok belirsizlik var.yarın başlarsa kesin olur.ocak ayından beri bekliyorum.allah bir rahatlık verdi.inş.olumlu olur canım.
sağol cnm doğru şimdi bana heyecanlı gibi geliyor da başa gelince biraz belirsizlik olur
sonu hayırlı güzel olsun ...
herşey gönlünce olsun canım.
temennilerimiz karşılıklı,valla pek heyecan yok belirsizlik var.yarın başlarsa kesin olur.ocak ayından beri bekliyorum.allah bir rahatlık verdi.inş.olumlu olur canım.
Evet canim ege bölgesinde sadece Smyrnada varmış bende oyüzden orayı düşünüyorum iade Acıbadem bursada olabilir
gozunaydin canım oglus geliyor bu sene oglan senesi Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah
Geldi geldi yavrum şimdi yazar bende meraktan catladim
Evet canım edelim edelim saat tam buçukta gözlerimizi kapatalım birbirimiz için dua edelim.
aynen cnm benimde ilk olacak gerçi daha önce iğneleri kullandım eşim ameliyat olmadan ben hazırlandım ama opu kısmet olmadı eşimde sperm çıkmayınca kaldı bende oralara gelmedimbide ilk olacağı için,neler yaşayacağımı bilmediğim için belirsizlik var..
amin tatlım hepimiz için
tam buçukta gözlerimi sizin için kapatacağım canım.insanın kendine ettiği dua kabul olmazmış.birbirimize dua edelim
iyi gecelerKızlar ben yatıyorum çok çok çok yorgunum, yarın görüşürüz.
Ben sanada ettim dua canım
Kızlar ben yatıyorum çok çok çok yorgunum, yarın görüşürüz.
aynen cnm benimde ilk olacak gerçi daha önce iğneleri kullandım eşim ameliyat olmadan ben hazırlandım ama opu kısmet olmadı eşimde sperm çıkmayınca kaldı bende oralara gelmedim
umarım güzel anlar yaşarız kolay geçer her iğne ve her kontroller...
inşlh cümlemizeoyy kıyamam sana canım.inş.bu sefer olacak tatlımmmm olacakkk
amin canım amin...
Canım kusura bakma telefonla cebelleşiyorum çoklu mesajlara Cvp yazarken sıkıntı yapıyı Allah razı olsun bebişine sağlı versin Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin 14.haftaya girdik senin kontrollerin nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?