oooo sen herşeyi yapıyormuşsun geriye ne kaldı bilemiyorumSagol canim kabizligim pek yok sayilir o yuzden surup almamistim.sabahlarida suda beklemis gun kurusu kayisi yiyorum,probiyotik yogurtda yiyorum.kayisi hosafida var ama hemssire sekerli diye içme demişti.kabiz yapacak yiyeceklerden uzak durmaya calisiyorum. Doktorumu sancim olduğunda aradim ulasamadm daha sonra agrim gectigindede aramadim.ilgin için tsk editörüm..
ankara başkent hastanesine gidiyorum ikinci kez orada yaptırıyorum tabiki son kez olacak eğer olumsuz olursa asla bir daha gitmicem...tam çatlatma iğnemi olacaktım o arada verdiler genotropini bana.ve çok pahalıydı.415 liraymış.eczaneci 315 liraya verdi tanıdık diye..inşallah yarın güzel güzel alırım bbeklerimi ve hiç bırakmam aminnnnnn.sende bi güzel büyüt yumoşları incir ye 2-3 tane günde tamammı
Kuzum daha 3.gün belirti olmazki
Hem herkezin belirtisi olacak hali yok mesela benim hiç belirtim olmamıştı içim sanki boş gibiydi çok şükür tuttu
sen şimdiden belirti arıyorsan zaman ilerlemez çok strese girersin cnm benim
biliyorum demesi kolay diyorsun ama ben transferden sonra kendimi strese sokmadım ama bebiş tuttunduktan sonra korkularım olmaya başladı ne yalan söylim şimdide benim için zaman durdu stres en kötü düşmanımız :26:
Ama şu saatten sonra beynimin oyununa gelmeyeceğim hatta sende beynini dinleme kafanı dağatacak güzel bişiler yap en iyisi kitap okumak
kızlarrrrrrrr hala sersem gıbıyımmm...narkozun etkısı mı ne basımı uykudan kaldıramıom...bılıo musunuz histeroskopi sonrası uyurken ruya gördum ve profilimdekı gıbı esmer bı kız çocugu dillenmeye yenı baslamışş bı seyler söyleyip nası bana bakarak guluyordu anlatamammm...çoookkk guzeldiiiiiiii
saolll kuzumm benım çook şükür ii gectıı...bı sonrakı adım tedavııı...dilerim Rabbım hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip eder
dua et kuzumm hamişlerin duası kabull olurrr
Evet canim haklisin ama insanogluyuz işte dusunmeden edemiyoruz takintiliyim biraz. .seninde hamileligin hayirli olsun 9 ay göbüşünde sonrasindada saglikli sihhatli ve huzurlu şekilde kucagina alirsin ins.
geçmiş olsun canım..
rüyan hayra çıksın inşallah..
nur tüpü bir kızın olsun..
histeroskopide bişi çıktımı..
oooo sen herşeyi yapıyormuşsun geriye ne kaldı bilemiyorum
kabız değilsen gazı boşver sal gitsin amaaannnn bi dahamı gelecez dünyaya
ama topikte yapma litfen
canım son durumunu yeni okuyorum 2 embriyo iyi durumda demek onlarda seni anne yapacaklar Allahın izniyle..
2 kez başkente gidip bebekle ayrılamayan bir arkadaşımız vardı 3.de gitmek istemedi oraya çoook düşünmüş en sonunda tekrar başlamış..2 yumisi oldu 2 side döllendi toplamadan önceki son iğnesi senin pahalı dediğin o iğneydi ve işe yaradı.2 embriyo transfer edildi tuttular.şimdi bir kız b ir erkek dünyalar tatlısı 10 aylık kuzuları var hulusi hocaları girdi doğumlarına..biliyorsun bende 2 kez gittim bir kez kimyasal bir kezde negatif aldım 3.için ne yapacam bilmiyorum.inşallah senin bu kez tutar ve rutin takipler için gidersin oraya...
ankara başkent hastanesine gidiyorum ikinci kez orada yaptırıyorum tabiki son kez olacak eğer olumsuz olursa asla bir daha gitmicem...tam çatlatma iğnemi olacaktım o arada verdiler genotropini bana.ve çok pahalıydı.415 liraymış.eczaneci 315 liraya verdi tanıdık diye..inşallah yarın güzel güzel alırım bbeklerimi ve hiç bırakmam aminnnnnn.sende bi güzel büyüt yumoşları incir ye 2-3 tane günde tamammı
saoll cnm benımmm...
Aminnnnnnn cnm benim hepimize nasip etsın Rabbim...cnm hiç bişey yok dedı doktorum..küçük bi polip almıs(0.5 capında)...7-8 kesık atmıs...Rahmı normal konumuna getirmiş..cok kısa surdu zaten...umarım gelecek ay tedavımde hemencık gecer ve pozitif alırım canım benımm
Canim zaten gazi salamadigim için çok sanci cektimya.merak etme topigi havaaya ucurcak kadar cikarsmiyorumki zaten. Merak etme canim simdilik geçti ins .öyle zorlu şekilde gelmez bidaha. Aslinda kendi kendime nazar ettim bu tedavimde rahatim demiştim ki;1 progestan igne 2 bu gaz meselesi canima okudu. Gaz geçti ama gün asiri olduğum igne gecmiyo. Amaan ne derdim varmış benimde sana patladim sankimm kusura bakma canim: ((((
saoll cnm benımmm...
Aminnnnnnn cnm benim hepimize nasip etsın Rabbim...cnm hiç bişey yok dedı doktorum..küçük bi polip almıs(0.5 capında)...7-8 kesık atmıs...Rahmı normal konumuna getirmiş..cok kısa surdu zaten...umarım gelecek ay tedavımde hemencık gecer ve pozitif alırım canım benımm
canım son durumunu yeni okuyorum 2 embriyo iyi durumda demek onlarda seni anne yapacaklar Allahın izniyle..
2 kez başkente gidip bebekle ayrılamayan bir arkadaşımız vardı 3.de gitmek istemedi oraya çoook düşünmüş en sonunda tekrar başlamış..2 yumisi oldu 2 side döllendi toplamadan önceki son iğnesi senin pahalı dediğin o iğneydi ve işe yaradı.2 embriyo transfer edildi tuttular.şimdi bir kız b ir erkek dünyalar tatlısı 10 aylık kuzuları var hulusi hocaları girdi doğumlarına..biliyorsun bende 2 kez gittim bir kez kimyasal bir kezde negatif aldım 3.için ne yapacam bilmiyorum.inşallah senin bu kez tutar ve rutin takipler için gidersin oraya...
Kizlar size bi sorum olacak.bugün transferimin 3. Günü ve benim çok aşirı derecede gaz sancim oldu ve ben biraz zorladim sizce bişey olmuşmudur çok korkuyorum. Simdide bisey olmamis gibiyim. Bide bugüne kadar pek bi belirtim olmadi hic((
hatişimmmmm embrıyoların ne durumdaaa..sersem gıbıyım sayfaları okuyamadımm..umarımm güzell haberler gelmiştir yavrucuklarıdannn
canımm benimmm transferin hayırlı olsunnn... bebişlerine sıkı sıkı sarılll..
canım bu işler hiç belirtiye bakmıyor.. en belirtisiz arkadaşlar bile pozitifi gördüler.. helede 3. gün için çok erken belirti aramak.. benimde bugün ilk günü saymazsak 7. günüm ama hiç belirtim yok... aramıyorumda çünkü çok ağır belirtiler hissettiğim zaman bile negatifti..
benimde ilk işim histeroskopi olmak basit ve kısa sürmesi güzel ne kadara yaptırdın peki..
az kalmış senin ya allahım yüzümüzü güldürsün inşşalhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?