2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
oooo sen herşeyi yapıyormuşsun geriye ne kaldı bilemiyorum
kabız değilsen gazı boşver sal gitsin amaaannnn bi dahamı gelecez dünyaya
ama topikte yapma litfen

canım son durumunu yeni okuyorum 2 embriyo iyi durumda demek onlarda seni anne yapacaklar Allahın izniyle..
2 kez başkente gidip bebekle ayrılamayan bir arkadaşımız vardı 3.de gitmek istemedi oraya çoook düşünmüş en sonunda tekrar başlamış..2 yumisi oldu 2 side döllendi toplamadan önceki son iğnesi senin pahalı dediğin o iğneydi ve işe yaradı.2 embriyo transfer edildi tuttular.şimdi bir kız b ir erkek dünyalar tatlısı 10 aylık kuzuları var hulusi hocaları girdi doğumlarına..biliyorsun bende 2 kez gittim bir kez kimyasal bir kezde negatif aldım 3.için ne yapacam bilmiyorum.inşallah senin bu kez tutar ve rutin takipler için gidersin oraya...

Evet canim haklisin ama insanogluyuz işte dusunmeden edemiyoruz takintiliyim biraz. .seninde hamileligin hayirli olsun 9 ay göbüşünde sonrasindada saglikli sihhatli ve huzurlu şekilde kucagina alirsin ins.

geçmiş olsun canım..
rüyan hayra çıksın inşallah..
nur tüpü bir kızın olsun..
histeroskopide bişi çıktımı..

saolll kuzumm benım çook şükür ii gectıı...bı sonrakı adım tedavııı...dilerim Rabbım hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip eder
dua et kuzumm hamişlerin duası kabull olurrr

Kuzum ismini bildiğim bilmediğim herkeze dua ediyorım sende yazsana ismini bi sakıncası yoksa:26:

selam canlar. bugün kontrolümüz vardı. minik meleğim gayet iyi ve gelişimi 1 hafta önde dedi drumuz. bu arada 3 oldu rüyamda kız olacağını görüyorum. hepiniz dualarımdasınız...

Evet canim haklisin ama insanogluyuz işte dusunmeden edemiyoruz takintiliyim biraz. .seninde hamileligin hayirli olsun 9 ay göbüşünde sonrasindada saglikli sihhatli ve huzurlu şekilde kucagina alirsin ins.

Doğru diyorsun cnm zor bi süreç allah yardımcın olsun zaman su gibi geçer inşallahhhhh

geçmiş olsun canım..
rüyan hayra çıksın inşallah..
nur tüpü bir kızın olsun..
histeroskopide bişi çıktımı..

saoll cnm benımmm...
Aminnnnnnn cnm benim hepimize nasip etsın Rabbim...cnm hiç bişey yok dedı doktorum..küçük bi polip almıs(0.5 capında)...7-8 kesık atmıs...Rahmı normal konumuna getirmiş..cok kısa surdu zaten...umarım gelecek ay tedavımde hemencık gecer ve pozitif alırım canım benımm

Canim zaten gazi salamadigim için çok sanci cektimya.merak etme topigi havaaya ucurcak kadar cikarsmiyorumki zaten. Merak etme canim simdilik geçti ins .öyle zorlu şekilde gelmez bidaha. Aslinda kendi kendime nazar ettim bu tedavimde rahatim demiştim ki;1 progestan igne 2 bu gaz meselesi canima okudu. Gaz geçti ama gün asiri olduğum igne gecmiyo. Amaan ne derdim varmış benimde sana patladim sankimm kusura bakma canim: ((((

hatişimmmmm embrıyoların ne durumdaaa..sersem gıbıyım sayfaları okuyamadımm..umarımm güzell haberler gelmiştir yavrucuklarıdannn

benimde ilk işim histeroskopi olmak basit ve kısa sürmesi güzel ne kadara yaptırdın peki..

herşeyimizi paylaşıcaz her türlü patla bana dökül rahatla..
kolaymı o kadar hormon ilaç yüklemesi yapıyoruz..
hepsinin ayrı ayrı yan etkisi var..
Allah emeklerinin karşılığını evlat olarak versin canım o zaman bu günlerini hiç hatırlamayacaksın..

canımm çok geçmiş olsunn.. bu sayede gelecek ay tedavinde inşallah pozitifi göreceksin..

egunal canım hastanedende hocalardanda hemşirelerdende çok memnunum ama bilindik mikroenjeksiyon yöntemi var sadece..başka bir yöntem yok.tabiki nasip orası çok ayrı ama eşimlede bunu konuştuk olmazsa uzun bi süre yaptirmicaz olsada başkente gitmicez dedik.rabbim inşallah bu emeklerimizi boşa çıkarmaz dediğin arkadaş gibi olmayı çok isterim yeterki rabbim ol desin...

canım bu işler hiç belirtiye bakmıyor.. en belirtisiz arkadaşlar bile pozitifi gördüler.. helede 3. gün için çok erken belirti aramak.. benimde bugün ilk günü saymazsak 7. günüm ama hiç belirtim yok... aramıyorumda çünkü çok ağır belirtiler hissettiğim zaman bile negatifti..

canımm benimmm transferin hayırlı olsunnn... bebişlerine sıkı sıkı sarılll..

hatişimmmmm embrıyoların ne durumdaaa..sersem gıbıyım sayfaları okuyamadımm..umarımm güzell haberler gelmiştir yavrucuklarıdannn

bitanemmm bugün konuştum embriyologla 4 embriyo bölünüyor fakat 2 tanesi gayet iyi muhtemelen bunları transfer edicez dedi.yarın 1 de transfer olacak bebiklerimi alcam inşallah rabbimin izniyle bırakmazlar bizi

az kalmış senin ya allahım yüzümüzü güldürsün inşşalhhhh

benimde ilk işim histeroskopi olmak basit ve kısa sürmesi güzel ne kadara yaptırdın peki..

canım göğşen hoca yaptı bana histeroskopi 350 tl tutmuştu uyutulmadan yapıldı.parça alındı sonra eve gittim çok basit bir işlem bencede yaptır muhakkak en azından rahim içine sende bakabiliyorsun ne var ne yok görüyorsun hehe

az kalmış senin ya allahım yüzümüzü güldürsün inşşalhhhh

ayy evet yaaa canımm az kaldıı.. ben neden böyleyim anlamadım.. hem çok heyecanlıyım hemde çok sabırlıyım artık..idrar testi bile yapmadan bekliyorum.. hemde evde idrar testi varken.. artık yıllar içinde sabır taşımı oldum psikolojimmi bozuldu anlamadım...
ilk tedavimde 1-2 gün önceden gidip kandan baktırırdım bu sefer tam gününde gideceğim bile diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…