canım napalımmm yapacak bısey yok.
Bende barış hocanın son dönemlerine denk geldim 2 denemem de olmadı maalesef.
şimdi raporlu son hakkımı yıne orda denıcem..
Hayırlısı olsun
Aynen onları bekleyeceğiz. Ölen arası çıkar kafa dağıtırım biraz.tmm o zaman onları bekleriz biz de canm dualarımız seninle güzel haberler alcaz inşallah tam kadro dollenmiş olcaklar
İnşallah canım güzel olur. Allah razı olsun benle uğraşıyorsunuz.canım orası yoğunsa yumi toplama transfer falan geç arayabiliyorlar :) inşallah hayırlısıyla güzel haberler geelecek :) genelde hergün aynı saatte arıyorlardı beni yoğunluk olduğu birkaç gün saat ileri atabiliyordu :) sakin ol güzel olacakkkkkkkkkkk inşalllah :)
Ayyy tühevet bende sana bakmaktan yapamıyorum, müfettişler bekliyo ayol
hem transfer oldun hem çatlatma iğnesi mi anlamadımBugün catlatma iğnem var 22 mayıs test günü :44: bide 4.gün transferi hayırlısı inş tek duam allaha
Valla bilmiyorum ama sanki o zaman daha kolay olacakmış gibi geliyor.canımcımmm sabırlı oll güzel haberler gelıcek merak etme..
ohooo şimdiden bu kadar heycannn transferden sonra nasıl beklıcen kız 10 günü
Zor süreçler Allahım hepimizin yüzünü güldürsün, negatif sonuç aldın ama bundan sonrası senin için güzel olur inşallah arkadaşımBende sana bakmaktan yapamiyorum musteriler tepemde pit pit bunlari yaziyorum gercekten cok iyi anliyorum seni 5 mayis ta negatifi aldim ama hala uzgunum sirf kafam dagilsin diye spora basladim dun yoksa oynatmaya dogru emin adimlarla ilerliyorum hakkimizda hayirlisi iyi haber gelecek insallah
Kızım sana bakacam diye doğru düzgün ders anlatamadim seni düşünemiyorum bile
Ay inşallah canım inşallah hepsi döllensin ki 5 güne kadar gitsinler. Allahım duy sesimibu poliplerı mıyomları filan normal vajınal ultrasonla görülüyor mu ki 😊
canım bende çok heyecanlıyım sanki bnm yumurtalardan haber bekliyorum inşallah en az 3 tanesi döllendi korkma dua ediyorum olumlu pozitif Ol 😊😊güzel haberler bekliyorum
Bugün catlatma iğnem var 22 mayıs test günü :44: bide 4.gün transferi hayırlısı inş tek duam allaha
Pala canım durumlar nasıl birkaç gündür yoktum.yumurtalar kaç tane. Ensu sen ve hatırlıyorum ve diğer kızlar güzel haberler alırsınız.
Arkadaşlar benim bir sorum olacak
yarın evrakları teslim edeceğiz rapor çıkartmak için heyete girecekmiş nezaman çıkacağı belli değil biz bursa dayız burda çok uzun sürüyormuş rapor çıkması
eşimde diyorki 4-5 ay gibi çıkarsa önümüzdeki ay özel olarak yaptıralım eğer tutmazsa rapor çıkınca yaptırırız tekrar diyor
bende acaba rapor heyet aşamasındayken dışarıda yaptırmam sorun olurmu rapor çıkmasına engel olurmu acaba DİYE DÜŞÜNÜYORUM
SİZCE
bu poliplerı mıyomları filan normal vajınal ultrasonla görülüyor mu ki 😊
canım bende çok heyecanlıyım sanki bnm yumurtalardan haber bekliyorum inşallah en az 3 tanesi döllendi korkma dua ediyorum olumlu pozitif Ol 😊😊güzel haberler bekliyorum
Adet beye mi tedaviye gidiyorsun canım hayırlı olsun inşallah. Toparladı kendimi oluruna biraktim ben yakın zamanda tedavi düşünmüyorum maddiyata uygun değil maalesef.allahin takdiri artık.canımm hoşgeldinn.. tekrardan geçmiş olsun biraz olsun toplarlayabildin inşallah kendini..
bende testi bekliyorum artık son günlerya heyecan dorukta.. cumartesi günü..
Adet beye mi tedaviye gidiyorsun canım hayırlı olsun inşallah. Toparladı kendimi oluruna biraktim ben yakın zamanda tedavi düşünmüyorum maddiyata uygun değil maalesef.allahin takdiri artık.
selam canım sağolselam canım ben rapor hakkımı iki kez kullandım. Raporun çıkması en fazla 1 hafta sürüyor tabi bu senin hastanenin ilgisine de bağlı. Ayrıca hiçbir sorun olmaz ilaçlarını raporlu almadığın için raporu kullanmamış oluyorsun. Birde aklında bulunsun bu tüp bebek raporu 1 aylık çıkıyor benim hastanem ilaçlara başladığım ( regl in 3. Gününden) günden itibaren başlatmıştı.
canım bugün 7. gününse neden test tarihin 22 mayıs o tarihe kadar 16. gün olmuş oluyor..
Aynen onları bekleyeceğiz. Ölen arası çıkar kafa dağıtırım biraz.
İnşallah canım güzel olur. Allah razı olsun benle uğraşıyorsunuz.
Ayyy tühamaaan boşver müfettişi canım sen işine bak benim yüzünden sıkıntıya girme
hem transfer oldun hem çatlatma iğnesi mi anlamadım
Valla bilmiyorum ama sanki o zaman daha kolay olacakmış gibi geliyor.
Zor süreçler Allahım hepimizin yüzünü güldürsün, negatif sonuç aldın ama bundan sonrası senin için güzel olur inşallah arkadaşım
hay Allah sakın ders anlatırken çocuklara tüp bebeği anlatma
Ay inşallah canım inşallah hepsi döllensin ki 5 güne kadar gitsinler. Allahım duy sesimi
bilmiyorum ki cnm dr ozmana gün verdi geçmi oluyo
bide e2 ve prolaktinte yapilcak
doktor dediyse demekki bi bildiği var canım.. az kaldı benimde bu cumartesi test günüm.. son zamanlarımız:))
eşim bugün gitmiş 1 aya çıkar demişler yeni dr. Hızlıymış işlemler hızlanmış öyle söylemişler bakalım hayırlısı inşallah
Aynen onları bekleyeceğiz. Ölen arası çıkar kafa dağıtırım biraz.
İnşallah canım güzel olur. Allah razı olsun benle uğraşıyorsunuz.
Ayyy tühamaaan boşver müfettişi canım sen işine bak benim yüzünden sıkıntıya girme
hem transfer oldun hem çatlatma iğnesi mi anlamadım
Valla bilmiyorum ama sanki o zaman daha kolay olacakmış gibi geliyor.
Zor süreçler Allahım hepimizin yüzünü güldürsün, negatif sonuç aldın ama bundan sonrası senin için güzel olur inşallah arkadaşım
hay Allah sakın ders anlatırken çocuklara tüp bebeği anlatma
Ay inşallah canım inşallah hepsi döllensin ki 5 güne kadar gitsinler. Allahım duy sesimi
8mayista transfer oldum cnm aşılama olduğumdada catlatma
iğnesi vermişti bebek varsa rahmin zeminini hazirliyomus
Drlar ne diosa ona uyuyoz cnm inş bebişler bizi birakmaz
senin nezaman oldu transfer
Fakülte den evrakların fotokopisi ni alırsam başka yerden rapor alabilirsiniz. Nasıl oluyo ki bilmiyorum.ilaclari aret bey yazıyo rapor karşılıyor mu öyle mievet cnm Aret beye gidiyorum.. şartların uyuyorsa rapora başvursana canım.. özellerde raporlu olarakda indirimlide tedavi olabilirsin..
bu bekleyeceğin süreyi raporla ilgilenerek geçirmiş olursun..
Evet cnm çatlama iğnesi bebis varsa rahmi hazirliyomus asilamamdada olmustum
sevındım canımmm..
fakülte de dene bakalımm olmaz sa özele gidersin hayırlısı olsun..
kuzucumm hayırlısı.insallah mutlu sonla bitecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?