2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım napalımmm yapacak bısey yok.
Bende barış hocanın son dönemlerine denk geldim 2 denemem de olmadı maalesef.
şimdi raporlu son hakkımı yıne orda denıcem..
Hayırlısı olsun

eşim bugün gitmiş 1 aya çıkar demişler yeni dr. Hızlıymış işlemler hızlanmış öyle söylemişler bakalım hayırlısı inşallah

tmm o zaman onları bekleriz biz de canm dualarımız seninle güzel haberler alcaz inşallah tam kadro dollenmiş olcaklar
Aynen onları bekleyeceğiz. Ölen arası çıkar kafa dağıtırım biraz.
İnşallah canım güzel olur. Allah razı olsun benle uğraşıyorsunuz.
evet bende sana bakmaktan yapamıyorum, müfettişler bekliyo ayol
Ayyy tüh amaaan boşver müfettişi canım sen işine bak benim yüzünden sıkıntıya girme
Bugün catlatma iğnem var 22 mayıs test günü :44: bide 4.gün transferi hayırlısı inş tek duam allaha
hem transfer oldun hem çatlatma iğnesi mi anlamadım
canımcımmm sabırlı oll güzel haberler gelıcek merak etme..
ohooo şimdiden bu kadar heycannn transferden sonra nasıl beklıcen kız 10 günü
Valla bilmiyorum ama sanki o zaman daha kolay olacakmış gibi geliyor.

Zor süreçler Allahım hepimizin yüzünü güldürsün, negatif sonuç aldın ama bundan sonrası senin için güzel olur inşallah arkadaşım
Kızım sana bakacam diye doğru düzgün ders anlatamadim seni düşünemiyorum bile
hay Allah sakın ders anlatırken çocuklara tüp bebeği anlatma
Ay inşallah canım inşallah hepsi döllensin ki 5 güne kadar gitsinler. Allahım duy sesimi

Pala canım durumlar nasıl birkaç gündür yoktum.yumurtalar kaç tane. Ensu sen ve hatırlıyorum ve diğer kızlar güzel haberler alırsınız.

Pala canım durumlar nasıl birkaç gündür yoktum.yumurtalar kaç tane. Ensu sen ve hatırlıyorum ve diğer kızlar güzel haberler alırsınız.

canımm hoşgeldinn.. tekrardan geçmiş olsun biraz olsun toplarlayabildin inşallah kendini..
bende testi bekliyorum artık son günlerya heyecan dorukta.. cumartesi günü..

Selam canım ben rapor hakkımı iki kez kullandım. Raporun çıkması en fazla 1 hafta sürüyor tabi bu senin hastanenin ilgisine de bağlı. Ayrıca hiçbir sorun olmaz ilaçlarını raporlu almadığın için raporu kullanmamış oluyorsun. Birde aklında bulunsun bu tüp bebek raporu 1 aylık çıkıyor benim hastanem ilaçlara başladığım ( regl in 3. Gününden) günden itibaren başlatmıştı.

canım kıst gözukuyor ama polip mıyom gözukmuyor dıye bılıyorum...hakkımızda hayırlısı

canımm hoşgeldinn.. tekrardan geçmiş olsun biraz olsun toplarlayabildin inşallah kendini..
bende testi bekliyorum artık son günlerya heyecan dorukta.. cumartesi günü..
Adet beye mi tedaviye gidiyorsun canım hayırlı olsun inşallah. Toparladı kendimi oluruna biraktim ben yakın zamanda tedavi düşünmüyorum maddiyata uygun değil maalesef.allahin takdiri artık.

Adet beye mi tedaviye gidiyorsun canım hayırlı olsun inşallah. Toparladı kendimi oluruna biraktim ben yakın zamanda tedavi düşünmüyorum maddiyata uygun değil maalesef.allahin takdiri artık.

evet cnm Aret beye gidiyorum.. şartların uyuyorsa rapora başvursana canım.. özellerde raporlu olarakda indirimlide tedavi olabilirsin..
bu bekleyeceğin süreyi raporla ilgilenerek geçirmiş olursun..

selam canım sağol

bizim uludağ üniversitesi çok kalabalık o yüzden baya sürüyor demişlerdi heyet işi diye evrakları teslim ettik bugün tüp bebekteki bayanlar 1 aya çıkar demişler şükür
şimdi raporu bekleyeceğim
bakalım hayırlısı

Evet cnm çatlama iğnesi bebis varsa rahmi hazirliyomus asilamamdada olmustum

doktor dediyse demekki bi bildiği var canım.. az kaldı benimde bu cumartesi test günüm.. son zamanlarımız:))

8mayista transfer oldum cnm aşılama olduğumdada catlatma
iğnesi vermişti bebek varsa rahmin zeminini hazirliyomus
Drlar ne diosa ona uyuyoz cnm inş bebişler bizi birakmaz
senin nezaman oldu transfer

eşim bugün gitmiş 1 aya çıkar demişler yeni dr. Hızlıymış işlemler hızlanmış öyle söylemişler bakalım hayırlısı inşallah

sevındım canımmm..
fakülte de dene bakalımm olmaz sa özele gidersin hayırlısı olsun..

kuzucumm hayırlısı.insallah mutlu sonla bitecek..

8mayista transfer oldum cnm aşılama olduğumdada catlatma
iğnesi vermişti bebek varsa rahmin zeminini hazirliyomus
Drlar ne diosa ona uyuyoz cnm inş bebişler bizi birakmaz
senin nezaman oldu transfer

canım benim transferim 5 mayısta oldu..
yaa ilk kez duydum inan böyle bir uygulama.. inşallah sende tutarsa canım bizde deneriz bir dahaki sefere..

evet cnm Aret beye gidiyorum.. şartların uyuyorsa rapora başvursana canım.. özellerde raporlu olarakda indirimlide tedavi olabilirsin..
bu bekleyeceğin süreyi raporla ilgilenerek geçirmiş olursun..
Fakülte den evrakların fotokopisi ni alırsam başka yerden rapor alabilirsiniz. Nasıl oluyo ki bilmiyorum.ilaclari aret bey yazıyo rapor karşılıyor mu öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…