2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bunca yıllık kk kariyerimde bittiğim andır
Ben bunların birinin ikizlere takke birinin paçalı don olduğunu yeni farkettim:92::92::92::92::92:
yok yooookkkk bu an benim hakkatten edepsiz olduğumun tasdik edildiği andır.... bi ben miyim ayol bunları gören.... ben nası bakıyom dünyaya yaaaaaa:18::18::18: aklım neremde benim???? erkek miyim ben

Aynen yaaaa amayaaa sağolasın

valla saolsun..

aranızdaki tek edepsiz ben miyim??? bi de don sallayan var onu da görmemişinizdir siz.....

yok kızzzz ne edepsizi sen dikkalisin de ondan..
onu da bılmıyordum

Bursadaki arkadaslarim bir koşu phalanin hastaneye gidip baksaniza catladik topik olarak

Kuzum doğru tespit

kızzzzzzzzzzzzzz gitsek ne olcak kı..
bilgi vercek olan ınsan arar da söyler...bende sınır oldum valla..

hımmm anladımm canım yaa...
ah şu paranın gözü kör olsun yaaa...
haklısın bitanem once onu halletmen lazım..neyse gittin ya bi adım attın ya buna da şükürrr..

yok yooookkkk bu an benim hakkatten edepsiz olduğumun tasdik edildiği andır.... bi ben miyim ayol bunları gören.... ben nası bakıyom dünyaya yaaaaaa:18::18::18: aklım neremde benim???? erkek miyim ben

ne alakası var canm sen de dıkkatlı bırısın demekkı
bendebunları dua edıyor zannedıyordum megerse gıtar calıyormusshatta burda dalga gectıler benımleesen gıtr calarakmı dua edıyon dedıler

valla kızımm bilemicem
şaka şaka..
kızımm kimi insan cok dıkkatlı olur ben mesela deılım..
bide yazıların altındaki sarı kafaların dışında pek diğerlerine bakmıyorum ben

Süpersin valla nasıl farkettin ben çok kullandım ama bunları yersiz olmuş hatta çok fena olmuş..
mesela ciddi bir muhabbette tamam pes ettim al teslim bayrağımı sallıyom diye çok salladım her ikisinide
ben ne biliyim iç çamaşırı salladığımı rezil olmuşum demek

bendebunları dua edıyor zannedıyordum megerse gıtar calıyormusshatta burda dalga gectıler benımleesen gıtr calarakmı dua edıyon dedıler

ama sultancım o çok belirgin be anacımmmmmmmmmm..

anammmmmmmmmmmmmmmmm sen de mi farketmedin koskocaaa editör...
bu durum da bizim farketmememiz gayet normal..
anormal ola AMAYAA

evet onu ben demiştim gitar çalarakmı dua ediyon demiştim

Ay bugün heyecanlı oldu bu topik anlat anlat anlat

anammmmmmmmmmmmmmmmm sen de mi farketmedin koskocaaa editör...
bu durum da bizim farketmememiz gayet normal..
anormal ola AMAYAA

ya ben bi de ciddi topiklerde ciddi konularda salladım bunu rezalet..
bence çok kişi bayrak sallıyor diye düşünüyor eminim buna farkeden yok denecek kadar azdır..
ayrıca ben sarı kafa editörümüyüm de farketcem bende siz gibi mesafeliyim sarı kafalara

ben o konuşmalarına denk gelmiştim eskiden... hatta biri yemek yapma yarışmalarından birindeydi... "ay ne şakacı kız" demiştim... hiç yersizlik olarak görmemiştim, kimse de görmemiştir... senin şakacı yanın zannetmişlerdir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…