Artık sallar dururuz
:92::92::92::92:
Bak don sallayanda var
Canim iki tane 8 hücreli bebegimi aldım geldim artik rahat rahat beklicemmmm
siz de mi biosteron içiyosunuz, prospektüsünde yazıyo sütyen ve don sallattırabilir diyedur bende salliyim
:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
İlk defa duyuyorum
yok yooookkkk bu an benim hakkatten edepsiz olduğumun tasdik edildiği andır.... bi ben miyim ayol bunları gören.... ben nası bakıyom dünyaya yaaaaaa:18::18::18: aklım neremde benim???? erkek miyim benBunca yıllık kk kariyerimde bittiğim andır
Ben bunların birinin ikizlere takke birinin paçalı don olduğunu yeni farkettim:92::92::92::92::92:
Aynen yaaaa amayaaa sağolasın
aranızdaki tek edepsiz ben miyim??? bi de don sallayan var onu da görmemişinizdir siz.....
Bursadaki arkadaslarim bir koşu phalanin hastaneye gidip baksaniza catladik topik olarak
Kuzum doğru tespit
anlatcam
gayet iyi dedilerse gayet iyidir o zaman
yelken açamıyorum sigorta sorunumuz var kuzum onun halledilmesi lazım yoksa dünya para tahliller histeroskopi olcam falan filan..
tam zamanı:18::18::18:
hayır canım yeni bir hastane doktoru ben biliyorum ama Ankara nın doktorlarından..
eşi benim ilk yumi toplamam ve transferime girmişti..
ailecek iyilerdir karı koca tüpçüler..
doktorum kadın..
detayları anlatcam
anlatcam canım da telefonum susmuyor görüşmekten yazamıyorum
nası bakıyosanız öyle görünüyo demek.... ben de hep sütyen ve don olarak görünüyodedim ya azcık şeylik var galiba bende
hep o kürler neyim bu hale getirdi beni(ilaç kullanmayınca çamuru kürlere atıyım bari hali) aklım nerede, nelere çalışıyo bak baaaakkkk
canım benim transferim 5 mayısta oldu..
yaa ilk kez duydum inan böyle bir uygulama.. inşallah sende tutarsa canım bizde deneriz bir dahaki sefere..
yok yooookkkk bu an benim hakkatten edepsiz olduğumun tasdik edildiği andır.... bi ben miyim ayol bunları gören.... ben nası bakıyom dünyaya yaaaaaa:18::18::18: aklım neremde benim???? erkek miyim ben
yok yooookkkk bu an benim hakkatten edepsiz olduğumun tasdik edildiği andır.... bi ben miyim ayol bunları gören.... ben nası bakıyom dünyaya yaaaaaa:18::18::18: aklım neremde benim???? erkek miyim ben
ne alakası var canm sen de dıkkatlı bırısın demekkı
bendebunları dua edıyor zannedıyordum megerse gıtar calıyormuss hatta burda dalga gectıler benımleesen gıtr calarakmı dua edıyon dedıler
hayırlı ugurlu olsun canmmm
Süpersin valla nasıl farkettin ben çok kullandım ama bunları yersiz olmuş hatta çok fena olmuş..
mesela ciddi bir muhabbette tamam pes ettim al teslim bayrağımı sallıyom diye çok salladım her ikisinide
ben ne biliyim iç çamaşırı salladığımırezil olmuşum demek
ne alakası var canm sen de dıkkatlı bırısın demekkı
bendebunları dua edıyor zannedıyordum megerse gıtar calıyormuss hatta burda dalga gectıler benımleesen gıtr calarakmı dua edıyon dedıler
şok şok şok guldenden flash haber anlatsana kız
Kuzum transferin hayırlı sonu bebisli olsun inşallah bebeklerin sımsıkı yapmışsın ve 9 ay hiç birakmasin
Phala yavrum catladim meraktan
ama sultancım o çok belirgin be anacımmmmmmmmmm..
Ay bugün heyecanlı oldu bu topikanlatcam
gayet iyi dedilerse gayet iyidir o zaman
yelken açamıyorum sigorta sorunumuz var kuzum onun halledilmesi lazım yoksa dünya para tahliller histeroskopi olcam falan filan..
tam zamanı:18::18::18:
hayır canım yeni bir hastane doktoru ben biliyorum ama Ankara nın doktorlarından..
eşi benim ilk yumi toplamam ve transferime girmişti..
ailecek iyilerdir karı koca tüpçüler..
doktorum kadın..
detayları anlatcam
anlatcam canım da telefonum susmuyor görüşmekten yazamıyorum
anammmmmmmmmmmmmmmmm sen de mi farketmedin koskocaaa editör...
bu durum da bizim farketmememiz gayet normal..
anormal ola AMAYAA
ben o konuşmalarına denk gelmiştim eskiden... hatta biri yemek yapma yarışmalarından birindeydi... "ay ne şakacı kız" demiştim... hiç yersizlik olarak görmemiştim, kimse de görmemiştir... senin şakacı yanın zannetmişlerdir....Süpersin valla nasıl farkettin ben çok kullandım ama bunları yersiz olmuş hatta çok fena olmuş..
mesela ciddi bir muhabbette tamam pes ettim al teslim bayrağımı sallıyom diye çok salladım her ikisinide
ben ne biliyim iç çamaşırı salladığımırezil olmuşum demek
evet onu ben demiştim gitar çalarakmı dua ediyon demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?