2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kız o sütyen mi sallıyordu ben daha yeni fark ediyorum. Ne diyor diyorum bende aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

inşallah canım inşallah rabbim yardımcınız olsun

INSALLAh canım ya rabbım yardımcımız olsun.

Ben bugün tüp bebek doktoruna gittim yeni bir hastane bambaşka bir doktara gittim

ayyyyyyyyyyyyyy ınanmıyorum sanaaa...
şok oldum şuan
kızzzzzzzzzzzzzzzzzz tamammm sen bı kere gıttın mı devamı gelır ınsallah..
hadı bakalımm hep beraber yenı tedavilere yelken açalım..
çok sevındımm bitanem..

alemsinn kızzzzz..
inşallah

hadi yaa....
neler oluyo orda he..
bu kadar onemlı bir konu da yapılan hatalara,umursamazlığa bak yaa ınsan sınır oluyor yanı başka bısey deıl..
dur sen ben de arıcam hazıranın basındaa hazıran da ara dedın dıcemm bakalım ne dıcek..
omrumuz beklemekle geçti zaten fakülte de

hayırlı olsun tatlım..
transfer yapılırken ne dedi doktor kaliteleri nasılmış kuzuların..
benim gibi işeme tehlikesi atlattınmı

Bitanem allah razi olsun :)) 8 hücreli gayet iyi dediler bnde anlamadgm icin ooo süper dedim :)) doktorun suratina degilde sürgü yetismeynce yatak batti kizz :))))

Ben bugün tüp bebek doktoruna gittim yeni bir hastane bambaşka bir doktara gittim
şok şok şok guldenden flash haber anlatsana kız
Canim iki tane 8 hücreli bebegimi aldım geldim artik rahat rahat beklicemmmm
Kuzum transferin hayırlı sonu bebisli olsun inşallah bebeklerin sımsıkı yapmışsın ve 9 ay hiç birakmasin

Phala yavrum catladim meraktan

Bitanem allah razi olsun :)) 8 hücreli gayet iyi dediler bnde anlamadgm icin ooo süper dedim :)) doktorun suratina degilde sürgü yetismeynce yatak batti kizz :))))

transferın hayırlı olsun canım rabbım once gobişine sonra kucağına almayı nasib etsin

Kuzum transferin hayırlı sonu bebisli olsun inşallah bebeklerin sımsıkı yapmışsın ve 9 ay hiç birakmasin

iğnesiz çatlama işlemi yapıyolar galiba phalanın merkezinde.... hepimizi toplu halde çatlattılar vallahiiii

ayyyy hatişimmm nasıl mutlu oldummm yaa...Allahım senı ve bebeklerini hiç ayırmasınn...kuzucuklarınla rahat rahat bı 12 gun gecıreceksın cnm benım...huzurlu ol bol bol dua et kuzummm...İkizler geliyorrrr:13:

Balimmmmmmmm sagol bebegimmm artik en güzel dönem beklemesi.sonucta su an gobusumde bebeklerim dimi

Haydi gözün Aydın. Dur sana intizar edeyim 9 ay karnın şişsin, 9 ay kırmızı nedir görme, iki tane olsun da kafanı karşıyacak vakit bulama, hcg hormonun yükselsin emiiiiiiii:)

Kizzzzz haha aminnn diyim bende :))) sen naptin kiiii

anlatcam

gayet iyi dedilerse gayet iyidir o zaman

yelken açamıyorum sigorta sorunumuz var kuzum onun halledilmesi lazım yoksa dünya para tahliller histeroskopi olcam falan filan..

4 ü geçiyordu sanırsam tam 24 saat oldu.
Öğleden önce aradım ama biz sizi arayacağız dediler embriyologlara bağlamadılar.:18::18::18::18::18::18:

tam zamanı:18::18::18:

canımm bildik bi hastanemiii

hayır canım yeni bir hastane doktoru ben biliyorum ama Ankara nın doktorlarından..
eşi benim ilk yumi toplamam ve transferime girmişti..
ailecek iyilerdir karı koca tüpçüler..
doktorum kadın..
detayları anlatcam

ay çatlatırsın insanı ayol.... anlatsana, nasıl geçti beğendin mi doktor kimmiş

anlatcam canım da telefonum susmuyor görüşmekten yazamıyorum

yuhh ya bende yenı farkettım
bayrak sallıyo sanıyorum he heee
nası bakıyosanız öyle görünüyo demek.... ben de hep sütyen ve don olarak görünüyo dedim ya azcık şeylik var galiba bende

hep o kürler neyim bu hale getirdi beni(ilaç kullanmayınca çamuru kürlere atıyım bari hali) aklım nerede, nelere çalışıyo bak baaaakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…