Kız o sütyen mi sallıyordu ben daha yeni fark ediyorum. Ne diyor diyorum bende aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaainşallah ard arda güzel haberler verelim canım yaaaa.... inşallah sen ben elam daha da kim varsa, bursada nüfus patlaması yaptıralım emi2şer 2 şer hehe tabi izmirde de istanbulda da kocaelinde de boluda da diyarbakırda da muğla mersin antalyada da; ankara erzurum trabzonda da... ve daha neresi varsa orda da haydiiiinnnnn nüfusss patlamasınaaaaaaa teyyy teyyy teyyyyy
:116::116::116::116::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::122::122::122::122:
ay hatta dur kahrolsun sütyenler memişlere özgürlük sarı kafasını da paylaşayım:92::92::92::92:
inşallah canım inşallah rabbim yardımcınız olsun
Ben bugün tüp bebek doktoruna gittim yeni bir hastane bambaşka bir doktara gittim
inşallah ard arda güzel haberler verelim canım yaaaa.... inşallah sen ben elam daha da kim varsa, bursada nüfus patlaması yaptıralım emi2şer 2 şer hehe tabi izmirde de istanbulda da kocaelinde de boluda da diyarbakırda da muğla mersin antalyada da; ankara erzurum trabzonda da... ve daha neresi varsa orda da haydiiiinnnnn nüfusss patlamasınaaaaaaa teyyy teyyy teyyyyy
:116::116::116::116::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::122::122::122::122:
ay hatta dur kahrolsun sütyenler memişlere özgürlük sarı kafasını da paylaşayım:92::92::92::92:
kız o arzu bana da yaptı yaaa.... geçen hafta o sebeple gittim zaten....belgelerimi verirken aisitan varya ertaç bey mi ne o dedi ki barış bey biz sonraki reglinizde aramanızı söyledi durumunuzdan ötürü bekletilmeyeceksiniz, yeni doktor başladığı gibi tedaviye alınacaksınız. ben de gittim arzu ya söyledim böyle dediler diye zaten hımmm tamam dedi, hatta dosyam yokmuş barış beyin odasındaymış inceliyomuş; niyeyse(!) gidip aldılar ordan(BİMER başvuruma barış beyin cevap yazdığı gün ben belge teslimindeymişim) arzu tamam dedi içerde de söylediler zaten(ben kesin mimlendim kızım ), siz arayın mayısın ilk veya ikinci haftası doktor başladıysa randevuyu verelim dedi sonra ben hoca geldi mi diye aradım arzu girdi sisteme falan eee siz zaten belgelerinizi 3 nisan da vermişsiniz hemen çıkmaz ki raporunuz hem eşiniz de ürologa gitmemiş dedi dedim nası yani siz bana böyle dediniz sorun bende ve erken menopoz olduğu için beklemiycektim, biraz da atarlandım deseniz giderdik herhalde niye boşuna beklettiniz bizi bu kadar madem zaten riskim var her ay yumurtlamam kesilebilir diye bi daldım, dosyaya baktı reglmisin dedi evet dedim yarın gel dedi... geri de adım atamamıştım.... sonra doktora gittim bi ay biosteron iç sonra hemen başlayalım dedi olmaz dedim bir daha öteledim.... arzu unutuyo bazen ne söylediğini....
şok şok şok..... güldenime bak hele.... hadi hayırlısı topik annesi, gebişlik haberlerini de böyle ver emi... işim var dışarı çıkcam ben diyo bide hiç doktora gitcem falan yok.....
Kız o sütyen mi sallıyordu ben daha yeni fark ediyorum. Ne diyor diyorum bende aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayırlı olsun tatlım..
transfer yapılırken ne dedi doktor kaliteleri nasılmış kuzuların..
benim gibi işeme tehlikesi atlattınmı
Ben bugün tüp bebek doktoruna gittim yeni bir hastane bambaşka bir doktara gittim
Kuzum transferin hayırlı sonu bebisli olsun inşallah bebeklerin sımsıkı yapmışsın ve 9 ay hiç birakmasinCanim iki tane 8 hücreli bebegimi aldım geldim artik rahat rahat beklicemmmm
Bitanem allah razi olsun :)) 8 hücreli gayet iyi dediler bnde anlamadgm icin ooo süper dedim :)) doktorun suratina degilde sürgü yetismeynce yatak batti kizz :))))
Kız o sütyen mi sallıyordu ben daha yeni fark ediyorum. Ne diyor diyorum bende aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iğnesiz çatlama işlemi yapıyolar galiba phalanın merkezinde.... hepimizi toplu halde çatlattılar vallahiiiişok şok şok guldenden flash haber anlatsana kız
Kuzum transferin hayırlı sonu bebisli olsun inşallah bebeklerin sımsıkı yapmışsın ve 9 ay hiç birakmasin
Phala yavrum catladim meraktan
ayyyy hatişimmm nasıl mutlu oldummm yaa...Allahım senı ve bebeklerini hiç ayırmasınn...kuzucuklarınla rahat rahat bı 12 gun gecıreceksın cnm benım...huzurlu ol bol bol dua et kuzummm...İkizler geliyorrrr:13:
yuhh ya bende yenı farkettım
bayrak sallıyo sanıyorum he heee
aranızdaki tek edepsiz ben miyim??? bi de don sallayan var onu da görmemişinizdir siz.....bende yeni farkettim ay koptum valla
iğnesiz çatlama işlemi yapıyolar galiba phalanın merkezinde.... hepimizi toplu halde çatlattılar vallahiiii
Haydi gözün Aydın. Dur sana intizar edeyim9 ay karnın şişsin, 9 ay kırmızı nedir görme, iki tane olsun da kafanı karşıyacak vakit bulama, hcg hormonun yükselsin emiiiiiiii:)
bende yeni farkettim ay koptum valla
aranızdaki tek edepsiz ben miyim??? bi de don sallayan var onu da görmemişinizdir siz.....
Kizzzzz haha aminnn diyim bende :))) sen naptin kiiii
şok şok şok guldenden flash haber anlatsana kız
Kuzum transferin hayırlı sonu bebisli olsun inşallah bebeklerin sımsıkı yapmışsın ve 9 ay hiç birakmasin
Phala yavrum catladim meraktan
Bitanem allah razi olsun :)) 8 hücreli gayet iyi dediler bnde anlamadgm icin ooo süper dedim :)) doktorun suratina degilde sürgü yetismeynce yatak batti kizz :))))
INSALLAh canım ya rabbım yardımcımız olsun.
ayyyyyyyyyyyyyy ınanmıyorum sanaaa...
şok oldum şuan
kızzzzzzzzzzzzzzzzzz tamammm sen bı kere gıttın mı devamı gelır ınsallah..
hadı bakalımm hep beraber yenı tedavilere yelken açalım..
çok sevındımm bitanem..
4 ü geçiyordu sanırsam tam 24 saat oldu.
Öğleden önce aradım ama biz sizi arayacağız dediler embriyologlara bağlamadılar.:18::18::18::18::18::18:
canımm bildik bi hastanemiii
ay çatlatırsın insanı ayol.... anlatsana, nasıl geçti beğendin mi doktor kimmiş
nası bakıyosanız öyle görünüyo demek.... ben de hep sütyen ve don olarak görünüyoyuhh ya bende yenı farkettım
bayrak sallıyo sanıyorum he heee
Artık sallar dururuz
:92::92::92::92:
Bak don sallayanda var
canmm nasılsınn bebişlern ne durumda suan transfer gunnn bellımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?