Ay vallahi bilmiyorum ama ben zaten doğurdum gerek kalmadı yani
canım yazmıyorum ama inan sabahtan beri bakıp duruyorum varmı bir sonuç diye
inşallah ard arda güzel haberler verelim canım yaaaa.... inşallah sen ben elam daha da kim varsa, bursada nüfus patlaması yaptıralım emiordaki bayanlar 1 aya çıkar demişler daha erken çıkarsa biz ararız zaten demişler eşimde bana 15 gün sonra ara dedi ay sonuna ararım ben bu ay bugün yarın adet olcam haziranda 13-15 gibi olurum yetişmezse temmuza kalır hayırlısı karşılaşırız belki :)
amin canım inşallah..... belki senin de raporun haziran ortalarına doğru çıkarsa kimbilir belki aynı dönemlere denk geliriz.... ben 26 haziranda gideceğim kontrol olacak sonra da muhtemelen 2-3 gün içinde regl olup tedaviye başlıycambu arada ben de 33 yaşındayım en büyüğünüz benim galiba..... elam da bize katılsa keşke....
tatlım sen randevu almışmıydın????
az kaldı az ararlar birazdan....
inşallahinşallah ard arda güzel haberler verelim canım yaaaa.... Inşallah sen ben elam daha da kim varsa, bursada nüfus patlaması yaptıralım emi :d 2şer 2 şer heheTabi izmirde de istanbulda da kocaelinde de boluda da diyarbakırda da muğla mersin antalyada da; ankara erzurum trabzonda da... Ve daha neresi varsa orda da haydiiiinnnnn nüfusss patlamasınaaaaaaa teyyy teyyy teyyyyy
:116::116::116::116::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::122::122::122::122:
Ay hatta dur kahrolsun sütyenler memişlere özgürlük sarı kafasını da paylaşayım:92::92::92::92:
kuzumm sus ne kaybetmesııı..çoook degerlı onlar kaybedılır mı öyleeee ....tam 24 saat gecmesı lazım sana haber vermelerı icin...cunkı bı gun sonra bakıyorlar döllenme durumuna cnm benımmm
şekerim dün yolunu gözledim bütün gün bugün noldu bana özet geçermisin..
kaçı döllendi 4 yuminin..
Daha var o zaman demek 4 te baksalar, 5 kadar anca ararlar beni yok ya ben düşünmiyim arayacakları yok
ayyyy kuzucummm transfer bugn muuuuu...bebişleri alıcaksın haaa...Ay cok sewındım kuzummmm...Hayırlısıyla önce göbişine sonra kucagına nasip etsin Allahımmmm
Ay daha haber gelmedi ki sabahtan beri buradaki arkadaşlarla bekliyoruz onlarda meraklandı bende burada dokuz doğurdum
Canim iki tane 8 hücreli bebegimi aldım geldim artik rahat rahat beklicemmmm
ayyyy hatişimmm nasıl mutlu oldummm yaa...Allahım senı ve bebeklerini hiç ayırmasınn...kuzucuklarınla rahat rahat bı 12 gun gecıreceksın cnm benım...huzurlu ol bol bol dua et kuzummm...İkizler geliyorrrrCanim iki tane 8 hücreli bebegimi aldım geldim artik rahat rahat beklicemmmm
kız o arzu bana da yaptı yaaa.... geçen hafta o sebeple gittim zaten....belgelerimi verirken aisitan varya ertaç bey mi ne o dedi ki barış bey biz sonraki reglinizde aramanızı söyledi durumunuzdan ötürü bekletilmeyeceksiniz, yeni doktor başladığı gibi tedaviye alınacaksınız. ben de gittim arzu ya söyledim böyle dediler diye zaten hımmm tamam dedi, hatta dosyam yokmuş barış beyin odasındaymış inceliyomuş; niyeyse(!) gidip aldılar ordan(BİMER başvuruma barış beyin cevap yazdığı gün ben belge teslimindeymişimcanım almıştım sözde ağustos ayına ama gecen arzu ıle konuştum doktor geldı mı die aradım..
bana tekrar randevu almam gerektığını soyledı hazıran da ara dedi.
aradığım da benı ekime kasıma atarlarsa o zaman kıyametı kopartırım işte..
Ben bugün tüp bebek doktoruna gittim yeni bir hastane bambaşka bir doktara gittim
Canim iki tane 8 hücreli bebegimi aldım geldim artik rahat rahat beklicemmmm
hayırlı olsun tatlım..
transfer yapılırken ne dedi doktor kaliteleri nasılmış kuzuların..
benim gibi işeme tehlikesi atlattınmı
şok şok şok..... güldenime bak hele.... hadi hayırlısı topik annesi, gebişlik haberlerini de böyle ver emi... işim var dışarı çıkcam ben diyo bide hiç doktora gitcem falan yok.....
bende bilmiyodum ki gitcemi
yakınımda bir hastane açılmış tüp bebe bölümüde varmış gidip bi bakayım dedim ön görüşme yaptım
bende bilmiyodum ki gitcemi
yakınımda bir hastane açılmış tüp bebe bölümüde varmış gidip bi bakayım dedim ön görüşme yaptım
aradınmı peki habermi gelmesi gerekiyor...
her tedavimde ben arayıp öğrendim..
toplamadan 24 saat sonra bilgi vermeleri gerekiyor..
5 de opu olduysan ertesi gün 5 de ne olduğu bellidir.
sen saat kaçta opu oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?