2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
inşallah ard arda güzel haberler verelim canım yaaaa.... inşallah sen ben elam daha da kim varsa, bursada nüfus patlaması yaptıralım emi 2şer 2 şer hehe tabi izmirde de istanbulda da kocaelinde de boluda da diyarbakırda da muğla mersin antalyada da; ankara erzurum trabzonda da... ve daha neresi varsa orda da haydiiiinnnnn nüfusss patlamasınaaaaaaa teyyy teyyy teyyyyy

:116::116::116::116::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::122::122::122::122:

ay hatta dur kahrolsun sütyenler memişlere özgürlük sarı kafasını da paylaşayım:92::92::92::92:

Ya az kaldı da bende zaten bir yudumcuğum bende az kaldım

inşallah

kuzumm sus ne kaybetmesııı..çoook degerlı onlar kaybedılır mı öyleeee....tam 24 saat gecmesı lazım sana haber vermelerı icin...cunkı bı gun sonra bakıyorlar döllenme durumuna cnm benımmm

Daha var o zaman demek 4 te baksalar, 5 kadar anca ararlar beni yok ya ben düşünmiyim arayacakları yok

şekerim dün yolunu gözledim bütün gün bugün noldu bana özet geçermisin..
kaçı döllendi 4 yuminin..

Ay daha haber gelmedi ki sabahtan beri buradaki arkadaşlarla bekliyoruz onlarda meraklandı bende burada dokuz doğurdum

ayyyy kuzucummm transfer bugn muuuuu...bebişleri alıcaksın haaa...Ay cok sewındım kuzummmm...Hayırlısıyla önce göbişine sonra kucagına nasip etsin Allahımmmm

Canim iki tane 8 hücreli bebegimi aldım geldim artik rahat rahat beklicemmmm

Ay daha haber gelmedi ki sabahtan beri buradaki arkadaşlarla bekliyoruz onlarda meraklandı bende burada dokuz doğurdum

aradınmı peki habermi gelmesi gerekiyor...
her tedavimde ben arayıp öğrendim..
toplamadan 24 saat sonra bilgi vermeleri gerekiyor..
5 de opu olduysan ertesi gün 5 de ne olduğu bellidir.
sen saat kaçta opu oldun

Canim iki tane 8 hücreli bebegimi aldım geldim artik rahat rahat beklicemmmm
ayyyy hatişimmm nasıl mutlu oldummm yaa...Allahım senı ve bebeklerini hiç ayırmasınn...kuzucuklarınla rahat rahat bı 12 gun gecıreceksın cnm benım...huzurlu ol bol bol dua et kuzummm...İkizler geliyorrrr:13:

kız o arzu bana da yaptı yaaa.... geçen hafta o sebeple gittim zaten....belgelerimi verirken aisitan varya ertaç bey mi ne o dedi ki barış bey biz sonraki reglinizde aramanızı söyledi durumunuzdan ötürü bekletilmeyeceksiniz, yeni doktor başladığı gibi tedaviye alınacaksınız. ben de gittim arzu ya söyledim böyle dediler diye zaten hımmm tamam dedi, hatta dosyam yokmuş barış beyin odasındaymış inceliyomuş; niyeyse(!) gidip aldılar ordan(BİMER başvuruma barış beyin cevap yazdığı gün ben belge teslimindeymişim ) arzu tamam dedi içerde de söylediler zaten(ben kesin mimlendim kızım ), siz arayın mayısın ilk veya ikinci haftası doktor başladıysa randevuyu verelim dedi sonra ben hoca geldi mi diye aradım arzu girdi sisteme falan eee siz zaten belgelerinizi 3 nisan da vermişsiniz hemen çıkmaz ki raporunuz hem eşiniz de ürologa gitmemiş dedi dedim nası yani siz bana böyle dediniz sorun bende ve erken menopoz olduğu için beklemiycektim, biraz da atarlandım deseniz giderdik herhalde niye boşuna beklettiniz bizi bu kadar madem zaten riskim var her ay yumurtlamam kesilebilir diye bi daldım, dosyaya baktı reglmisin dedi evet dedim yarın gel dedi... geri de adım atamamıştım.... sonra doktora gittim bi ay biosteron iç sonra hemen başlayalım dedi olmaz dedim bir daha öteledim.... arzu unutuyo bazen ne söylediğini....
Ben bugün tüp bebek doktoruna gittim yeni bir hastane bambaşka bir doktara gittim
şok şok şok..... güldenime bak hele.... hadi hayırlısı topik annesi, gebişlik haberlerini de böyle ver emi... işim var dışarı çıkcam ben diyo bide hiç doktora gitcem falan yok.....

şok şok şok..... güldenime bak hele.... hadi hayırlısı topik annesi, gebişlik haberlerini de böyle ver emi... işim var dışarı çıkcam ben diyo bide hiç doktora gitcem falan yok.....

bende bilmiyodum ki gitcemi
yakınımda bir hastane açılmış tüp bebe bölümüde varmış gidip bi bakayım dedim ön görüşme yaptım

aradınmı peki habermi gelmesi gerekiyor...
her tedavimde ben arayıp öğrendim..
toplamadan 24 saat sonra bilgi vermeleri gerekiyor..
5 de opu olduysan ertesi gün 5 de ne olduğu bellidir.
sen saat kaçta opu oldun

4 ü geçiyordu sanırsam tam 24 saat oldu.
Öğleden önce aradım ama biz sizi arayacağız dediler embriyologlara bağlamadılar.:18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…