demekkı ben bayagı körummm kızzzzzzzzzben cogu seye bakarım boş bakarım cogukez yarım kulak dınlerım ay ben nıye boyleyımm
ben daha almadım bebısımı canmm beklıyorm bu hafta olacak dedılerHayırlısı olsun arkadaşım bekleyenler kervanına h.g hayırlı
sonuçlar hepimize insssss
Canim iki tane 8 hücreli bebegimi aldım geldim artik rahat rahat beklicemmmm
EEE YApçak bısey yok..
herkes farklı bitanem yaa..
kimi çok dıkkatlı olur kimi pek dikkat etmezzz
ya ben bi de ciddi topiklerde ciddi konularda salladım bunu rezalet..
bence çok kişi bayrak sallıyor diye düşünüyor eminim buna farkeden yok denecek kadar azdır..
ayrıca ben sarı kafa editörümüyüm de farketcem bende siz gibi mesafeliyim sarı kafalara
canım hadi hayırlı olsunnn sımsıkı tutunsun sana
anammmmmmmmmmmmmmmmm sen de mi farketmedin koskocaaa editör...
bu durum da bizim farketmememiz gayet normal..
anormal ola AMAYAA
efenim o zaman sizlere hemen burcumu söylüyorum KOÇ....
bi özelliklerine bakın bakıyım.... bazıları benle dalga geçiyodu sen 31 yaşına kadar nası bekledin bu burçla, aslında 18 de firar etmen lazımdı diyedemekki doğruymuş, demekki aklım hep don da sütyende çıkarsam da sallasam diyom demek ki
demekkı ben bayagı körummm kızzzzzzzzzben cogu seye bakarım boş bakarım cogukez yarım kulak dınlerım ay ben nıye boyleyımm
efenim o zaman sizlere hemen burcumu söylüyorum KOÇ....
bi özelliklerine bakın bakıyım.... bazıları benle dalga geçiyodu sen 31 yaşına kadar nası bekledin bu burçla, aslında 18 de firar etmen lazımdı diyedemekki doğruymuş, demekki aklım hep don da sütyende çıkarsam da sallasam diyom demek ki
siz de mi biosteron içiyosunuz, prospektüsünde yazıyo sütyen ve don sallattırabilir diye
valla saolsun..
yok kızzzz ne edepsizi sen dikkalisin de ondan..
onu da bılmıyordum
kızzzzzzzzzzzzzz gitsek ne olcak kı..
bilgi vercek olan ınsan arar da söyler...bende sınır oldum valla..
hımmm anladımm canım yaa...
ah şu paranın gözü kör olsun yaaa...
haklısın bitanem once onu halletmen lazım..neyse gittin ya bi adım attın ya buna da şükürrr..
ne habersin canım
yan etkisi sanırım
emriyolara bakıp çıkcam de kız topikteki arkadaşlarım catladi de
ben daha almadım bebısımı canmm beklıyorm bu hafta olacak dedıler
kızzzzzzzzzzzzzz koç kadını ıle erkeği farklı ozaman..
arkadaşın eşi koç..adamın donla sutyenle pek işi yokmuşekşın işi biraz sıkıntılymış yani..
ama maşallah senn...aklın orda herhal
yeter ne yapıyon canım nasılsın ?????????????
canım hadi hayırlı olsunnn sımsıkı tutunsun sana
hahahhaaaaaakızlar nerden cıktı bu don muhabbetııı yaa ay sız cok yasayın emı yavrucuklarınızla ınsallah
Hehehehe halibulut yazacaktım sanamı yazmışım olsun cnm
fark etmez darısı başına inş emeklerimiz boşuna gitmezz
Kız bende koç burcuyumefenim o zaman sizlere hemen burcumu söylüyorum KOÇ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?