2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

wuhuuuuuuu yaşasın tez zamanda ssk işini de hallet de haziran da beraber yapalım.... herkes haziranda yapsın, beraber bekliyimmmmm

Her bünye bir değil tabi doğru söylüyorsun benimde şekerim var oyüzden korktum biraz ama çok şükür yükseltmedi şekeri, Rabbim inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin buradaki bütün arkadaşlarımla beraber 2015 anneleri olalım inşallah

kuzucummmmmm gıtmen görüşmen bıle bır adım..
ne güzel merkezı ve doktoru da beğenmıssın ohhhhhhhh valla..
umarım en kısa zaman da tedaviye baslarsın

.

evet canım bir adım attım geriside hemen gelir inşallah..

wuhuuuuuuu yaşasın tez zamanda ssk işini de hallet de haziran da beraber yapalım.... herkes haziranda yapsın, beraber bekliyimmmmm

hazirana ssk yetişmez sanırsam galiba herhal:26::26::44::44:

aynen yaaaa mesaim bitti bugün bide pazar var burda, oraya gitcem ama hala burdayım.... bi de phalanın emriyolarının durumu öğreneydik iyiydiiiii

dur bende salliyim
:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Nettende bakabilirsiniz cnm :-D

tekrar arasana canımm 24 saat şart değilya.. benim hiç bi tedavimde 24 saat dolmamıştı kaçta opu olursa olsun hep sabahtan 11.00 kadar belli oluyordu..

Aradım arkadaşlar meğer numaramı yanlış almışlar, 3 ü döllenmiş biride geç döllenme olabilir dedi yarın tekrar arayacaklar daha hücre bölünmesi olmamış Allahım onlara yardım et

aynen canım bir de prolaktin hormonu yüksek ya da sınırda olanlar incir kürünü asla uygulamamalı..
bu doktorda benden şeker yüklemesi istedi aslında yaptırdım daha önce ama bir daha yapalım dedi pko da yatkınlık oluyor sende biliyorsun onada baktıracam...ve inşallah 2015 anneleri oluruz kuzum birlikte..

Hayırlı olsun,ben mayıs sonu gibi baslayacam ikinci tedaviye insallah pes peşe hamile oluruz..bursa don sallardim ama telden girdiğimden yok;(((

sağol canım ssk işini halledersem ilk adet bitimimle histeroskopi olacam sonra tedavi sürecine girecem.
canım ssk ile iligii sorun ne kiiii tızımmmmm sen çok güzel bir anne olacaksınnn

Aradım arkadaşlar meğer numaramı yanlış almışlar, 3 ü döllenmiş biride geç döllenme olabilir dedi yarın tekrar arayacaklar daha hücre bölünmesi olmamış Allahım onlara yardım et

:)) ayy buda sana tatlı heyecan ve anı oldu gelecekte bebeğin büyüyünce anlatırsınnn
çok sevindimm canımmm maşallahh
inşallah hepsi güzelce bölünecek ve en az 3 tane transferin yapılacak..

Yaptır bencede aklınızda soru işaretleri kalmasın sonradan, geçen aya kadar pkoyu bi illet olarak görüyodum ama artık kendimle barıştım ve pko umrumda bile değil onu yenip bebişimi kucağıma alıcam hep birlikte alıcaz inşallah

Ne salaklar ya,catlattilar bizleri ama iyi ışte çok şükür insallah bi problem olmadan gelisimleri devam eder.
Beklemek kaar zor bişey yok.sabır sabır sabir

:)) ayy buda sana tatlı heyecan ve anı oldu gelecekte bebeğin büyüyünce anlatırsınnn
çok sevindimm canımmm maşallahh
inşallah hepsi güzelce bölünecek ve en az 3 tane transferin yapılacak..

Eğer olursa çocuğum bu yazılanları göstereceğim

bıdıkımla cimcimemi parka götüreceğim gelince devam ederiz

Hayirlisi olsun canim.dollendiyse bolunmede olur herhalde.artik su stresten cik lutfen benide strese sokuyosun.herseyi dusunmek zorunda kaliyorum.guzel olacak hersey merak etme.

oh oh maşallah onalara... 4. zaten hep bi adım geriden geldi ama geldiiiii.... ona da güven... inşallah hepisi güzelceeeee döllenirler, bölünürler, tututunurlar, doğarlaaarrrr 4ü deeeeee

rabbim yardım etsin inşallah.kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın canım.
çok sevindim senin adına.
güzel haberlerini de alırız inşallah.

hastane ve doktorun ismini merak ettim açıkçası???sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim???
fiyatta iyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…