Ne salaklar ya,catlattilar bizleri ama iyi ışte çok şükür insallah bi problem olmadan gelisimleri devam eder.
Beklemek kaar zor bişey yok.sabır sabır sabir
ben adana başkent hastanesinde 600 e yaptırdım neden bu kadar astronomik farklar var anlayamadım ben bunu...
İnsanları sömürüyorlar resmenn
Ben bugün tüp bebek doktoruna gittim yeni bir hastane bambaşka bir doktara gittim
Canim transferi oldum bugün evdeyim
Aradım arkadaşlar meğer numaramı yanlış almışlar, 3 ü döllenmiş biride geç döllenme olabilir dedi yarın tekrar arayacaklar daha hücre bölünmesi olmamış Allahım onlara yardım et
Aynı ben burcumun bütün özelliklerini yazmışsın ama don ve sütyen kısmı gözümden nasıl kaçtı kızdım kendimenisan doğumlumuymuş??? onlarda oluyo obi de evet erkekle kadın çok farklı koçun.....
Lider, ateşli, atılgan, cesur, mert, kendini beğenen kimselerdir. Haksızlığa asla dayanamazlar; hiç tanımadıkları kimselere yapılan haksızlıklar bile şiddetli tepki göstermelerine sebep olabilir. Kendilerindeki üstün özelliklerinin farkındadırlar. Bununla da övünürler. Daha da ileri gidebilirler; gururlanırlar, kibirlenirler. Sürekli olarak kendilerinden söz ederler ve her fırsatta da üstün olduklarını imaya kalkabilirler. Bu yönleri, zamanla onlara hayran olanları da hayal kırıklığına uğratabilir. Koç burcunda doğanların olumlu özelliklerine sahip olanlar; zeki, anlayışlı, cesur, her türlü güçlüğe göğüs gerebilen, tehlikeye atılabilen, ayrıntılar içinden önemli gerçekleri bulup çıkartabilen, gerektiğinde direnebilen, güçlü, güvenilir....
ha pardon o zaman ben kazana düşmüşüm demek ki
düşünün işte bu halde gebe kalamıyorum bide pasif olaydım nolcak
şşşş sessiz söyliyim... ilk başlarda gebe kalma yollarına bakardım durumumuzu bilmiyorum tabi, hani 2 günde bir öneriliyoya.... anam o iki gün ne uzun geliyodu.... şimdi de uzun gelir muhtemelen de gün hesabı yapmıyoz ya zaten, relaks rahat ohhhh misssss
Iyi eğlenceler güzellerbıdıkımla cimcimemi parka götüreceğim gelince devam ederiz
Ay valla ama bitmiyor ki kuzum bunun yarını da var öbür günüde var transferi var var da var
Kızlar ben çıkıyorum maalesef evde int. yok, tablette eşimde. Hastaneyi aradım 3 ü döllenmiş belki diğerleri de döllenir dediler ama elimde 3 tane var. Yarın tekrar arayacaklar. Hayırlısı
Hepinizi meraklandırdım dualarınız için çok teşekkür ederim Allah size istediğiniz her muradınızı versin inşallah.
Canim iki tane 8 hücreli bebegimi aldım geldim artik rahat rahat beklicemmmm
canımmmm transferinnn hayırlı olsunn...
hep güzell haberlerin gelsinn
canım çok sevindim hadi bakalım hayırlısı.bu sefer olacak.....egunal anne olacak.
bu gün ne güzel haberler alıyoruz böyle .9 ayın sonunda anne olmak nasip olur inşallah.bizim içinde dua et olurmu .ne de olsa sen şimdi hamilesin.
ya ne ciddiyetsizler yaaa.biz burda dokuz doğurduk.nasıl yanlış alırlar numrayı.bu haberin nasıl beklendiğini bilmiyorlarımı.neyse sonuç güzel ya.inşallah sen den de bebiş gelecek.bu gün nufus patlaması burdann olacak.seyecanlı bir gün oldu ....phalacım dualarımız seninle.Rabbim bu kadar inanın duasını boş bırakmaz emin ol.
sağol canım ssk işini halledersem ilk adet bitimimle histeroskopi olacam sonra tedavi sürecine girecem.
bugun gögüslerimde ve kasıklarımda daha çok ağrı hissetm hemen panik oldum doğrusu doktoru aradım oda rahime tepki veriyodur rahim genişliyodur dedi bana rabbime bırakrım veren o ama ister istemez kendini dinliyor insan
Hayırlı olsun inş tatlım. Benim 8 hücreli iki tane iki. Bugün 7. Günüm beklemedeyim
tamam o zaman ben sana dua ederim, hani gebelerin duası kabul olurmuş ya :))))))
Aradım arkadaşlar meğer numaramı yanlış almışlar, 3 ü döllenmiş biride geç döllenme olabilir dedi yarın tekrar arayacaklar daha hücre bölünmesi olmamış Allahım onlara yardım et
Hayırlı olsun,ben mayıs sonu gibi baslayacam ikinci tedaviye insallah pes peşe hamile oluruz..bursa don sallardim ama telden girdiğimden yok;(((
ben cıkıyorummmmmmmmmm kızlarr by by
canım ssk ile iligii sorun ne kiiii tızımmmmm sen çok güzel bir anne olacaksınnn
Hayirlisi olsun insallah ya
Valla cok sevindim canim.
pko sorun evet ama anne olmamıza engel değil canım inşallah pisss pko olsada anne olacaz..Yaptır bencede aklınızda soru işaretleri kalmasın sonradan, geçen aya kadar pkoyu bi illet olarak görüyodum ama artık kendimle barıştım ve pko umrumda bile değil onu yenip bebişimi kucağıma alıcam hep birlikte alıcaz inşallah
rabbim yardım etsin inşallah.kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın canım.
çok sevindim senin adına.
güzel haberlerini de alırız inşallah.
hastane ve doktorun ismini merak ettim açıkçası???sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim???
fiyatta iyiymiş.
ahh canım benim inşallah egunal birgün anne olarak aranızda olur..canım çok sevindim hadi bakalım hayırlısı.bu sefer olacak.....egunal anne olacak.
Canım en kısa zamanda sorunlarını halledip, başlarsın. Pco lusun peki adetlerin düzenli mi? Benim çooook düzensizdir de..
Canim transferin hayirli olsun 9 ay biyunca sana simsiki tutundunlar insallah...kaci dollendi canim...biosteron ise yaramistir ins...donmusun oldu mu ...Canim biosteronu tüp bebekten iki ay önce icmeye basladim.gunde üç tane iciyorsun.ucunu birden iceceksin.opuya kadar ictim opudan iki gün önce bitti ilacim bu kadar sadece..ignelerle beraber ic dedi doktorum.yumurta sayimi narkozdan cikar cikmaz sordum ama dedgn gbi önemli olan gelisim göstermek. Oda yarin belli olur yada pazartesi :)
evet bugün ki ani doktor randevumun detaylarına geçmeden hemen önce bir kaç parça iç çamaşırı sallamayı sizlere bir borç bilirim:92::92::92::92::92:sallama bittikten sonra anlatabilirim artık
hastane yeni bir hastane doktor Ankaradan bildiğim bir doktor eşi benim ilk opuma ve transferime girmişti.
doçent ya da prof değil operatör doktor ünvanlı ancak bu konuda bilgili ve deneyimli onu çok iyi biliyorum.
hastane süper çok beğendim.
tüp ücreti 3500 tl ilaçlar hariç.
ssk anlaşması var ancak benim ssk sorunum var bir süredir onu halletmeden tedaviye başlayamam..
hikayemi uzun uzun dinledi detayına kadar anlattım not aldı.
plan yaptık önce genetik testler ve histeroskopi sonra tedavi dedik.
çıkacak sonuçlara göre yön verecez tedaviye.
eşi gazi üniversitesinde tüm para gerektiren işlemlerim için beni oraya yönlendirecek cüzi bir miktarla halledeyim diye..
hep uzun protokol ile tedavi oldum yoruldum dedim ben zaten hikayene bakar bakmaz kısa protokol uygulama kararı verdim dedi ama pko luyum kısa riskli olmazmı dedim hayır dedi.bana güven dedi..e2 yükseliyor ohss oluyorum dedim uzunda ohss olmuşsun kısa hiç denenmemiş nerden biliyorsun yine aynı şeyi yaşayacağını dedi..ben fazla ilaçla hastanın yorulmaması taraftarıyım az yumi ama kaliteli yumi olsun bize yeter dedi..her konuda beni etkiledi istediği testleri yazdı..muayene etti detaylı ekranda bana göstererek durumumu anlattı..pko lusun apaçık ortada bak inci gibi dizilmiş yumilerin dedidaha da ilerlemiş bir pko halim var gözümlen gördüm ayıptır söylemesi ben ultrasonu doktor olmadan da değerlendirebiliyorum rahim kalınlığımıda öğreneyim dedim o tarafa yöneldik adetin 2.günündeyim 8.4 mm çıktı daha bir sürü detay var ama sıkıldınız siz okumaktan en iyisi hemen bir kaç don takke sallayarak konuya mola vereyim :92::92::92::92: bu moladan sonra son cümlelerimle devam ediyorum.doktoru ve hastaneyi çok beğendim.evime çok yakın diye bir gidip muayene olayım dedim.ssk işini çözersem hastenem ve doktorum bellidir arkadaşlar hayırlı olsun
Canim egunal tedavi surecin hayirli olsun...ben pkolu degilim rezervim sinirda banada drum uzun protokolle baslicaz dedi...daha once kisa olmustu...allahim ins...nasip eder hepimize...
amin canım inşallah..... belki senin de raporun haziran ortalarına doğru çıkarsa kimbilir belki aynı dönemlere denk geliriz.... ben 26 haziranda gideceğim kontrol olacak sonra da muhtemelen 2-3 gün içinde regl olup tedaviye başlıycambu arada ben de 33 yaşındayım en büyüğünüz benim galiba..... elam da bize katılsa keşke....
tatlım sen randevu almışmıydın????
az kaldı az ararlar birazdan....
mrb kızlar,bende ilk tüp bebek deneyimimi yaşadım ama malesef negatif sonuçlandı çok umutluyduk ama olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?