2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ne salaklar ya,catlattilar bizleri ama iyi ışte çok şükür insallah bi problem olmadan gelisimleri devam eder.
Beklemek kaar zor bişey yok.sabır sabır sabir

Ay valla ama bitmiyor ki kuzum bunun yarını da var öbür günüde var transferi var var da var

Kızlar ben çıkıyorum maalesef evde int. yok, tablette eşimde. Hastaneyi aradım 3 ü döllenmiş belki diğerleri de döllenir dediler ama elimde 3 tane var. Yarın tekrar arayacaklar. Hayırlısı
Hepinizi meraklandırdım dualarınız için çok teşekkür ederim Allah size istediğiniz her muradınızı versin inşallah.

Son düzenleme:
ben adana başkent hastanesinde 600 e yaptırdım neden bu kadar astronomik farklar var anlayamadım ben bunu...
İnsanları sömürüyorlar resmenn

Bursa pahalı cnm belki hastane daha uygun olurda ben tüp bebek merkezindeki dr.uma yaptırdım

Ben bugün tüp bebek doktoruna gittim yeni bir hastane bambaşka bir doktara gittim

canım çok sevindim hadi bakalım hayırlısı.bu sefer olacak.....egunal anne olacak.

Canim transferi oldum bugün evdeyim

bu gün ne güzel haberler alıyoruz böyle .9 ayın sonunda anne olmak nasip olur inşallah.bizim içinde dua et olurmu .ne de olsa sen şimdi hamilesin.

Aradım arkadaşlar meğer numaramı yanlış almışlar, 3 ü döllenmiş biride geç döllenme olabilir dedi yarın tekrar arayacaklar daha hücre bölünmesi olmamış Allahım onlara yardım et

ya ne ciddiyetsizler yaaa.biz burda dokuz doğurduk.nasıl yanlış alırlar numrayı.bu haberin nasıl beklendiğini bilmiyorlarımı.neyse sonuç güzel ya.inşallah sen den de bebiş gelecek.bu gün nufus patlaması burdann olacak.seyecanlı bir gün oldu ....phalacım dualarımız seninle.Rabbim bu kadar inanın duasını boş bırakmaz emin ol.

Aynı ben burcumun bütün özelliklerini yazmışsın ama don ve sütyen kısmı gözümden nasıl kaçtı kızdım kendime
bıdıkımla cimcimemi parka götüreceğim gelince devam ederiz
Iyi eğlenceler güzeller
Ay valla ama bitmiyor ki kuzum bunun yarını da var öbür günüde var transferi var var da var

Kuzum döllenme olduysa bolunmede olur yarın daha da güzel haberler alicaz bebislerden

amin canım.

Bende 6 yıllık evliyim ve gebelik oluşmuyor,rezerv azlığı olduğu anlaşıldı bu arada fsh yüksekldi ve tiroidde sınırı geçmiş tüp bebek düşünüyoruz ama nasıl nereye başvurmalıyım bilmiyorum şuan araştırmadayım tüp bebek tedavisi başarılı olanların yardımlarını bekliyorum bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var. ;-(

Canim insallah sonuna kadar hamis kalirim rabbim dileyen herkese evlat versin bizede inşallah

sağol canım ssk işini halledersem ilk adet bitimimle histeroskopi olacam sonra tedavi sürecine girecem.

Canım en kısa zamanda sorunlarını halledip, başlarsın. Pco lusun peki adetlerin düzenli mi? Benim çooook düzensizdir de..

Slm nasilsin cevap vermedin yazdiklarima merak etim nasil gidiyor senin transferin kacinci Günü Test yaptin mi??

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

tamam o zaman ben sana dua ederim, hani gebelerin duası kabul olurmuş ya :))))))

psikolojik gebem benim duanı esirgemes üzerimden

Aradım arkadaşlar meğer numaramı yanlış almışlar, 3 ü döllenmiş biride geç döllenme olabilir dedi yarın tekrar arayacaklar daha hücre bölünmesi olmamış Allahım onlara yardım et

canım süper bence 4.de gelirse şahane olur gelmezsede kendi bilir senin gibi bir anneye evlat olma fırsatını kaçırır kendi bilir yani

Hayırlı olsun,ben mayıs sonu gibi baslayacam ikinci tedaviye insallah pes peşe hamile oluruz..bursa don sallardim ama telden girdiğimden yok;(((

inşallah canım bende fazla uzamadan başlamak istiyorum..
sen sallama iç çamaşırı biz sallarız senin yerine

ben cıkıyorummmmmmmmmm kızlarr by by

canım ssk ile iligii sorun ne kiiii tızımmmmm sen çok güzel bir anne olacaksınnn

kayınpederin üzerine idi işyeri vefat edince mirasçılar vs..derken bir süre öyle sorun çıktı eşimin işyeri aslında bizim yani ama emekli olduğundan kayınpeder vergi vs..daha az ödeniyor diye onun üzerine yapmışlar yıllar önce..vefatıyla her kafadan bir ses çıktı işte..sonrada eşim yatırmayı ihmal etti ha bugün ha yarın derken 1 yıl olmuş ssk mız yatmıyor
bugün dellendim bak dedim senin yüzünden tahlil bile yaptıramadım sıradan basit tahlillere dünya para vermek istemedim bir an önce halledelim dedim bakalım inşallah beni daha fazla delirtmeden halleder..

Hayirlisi olsun insallah ya
Valla cok sevindim canim.

sağol canım..
geçen günki menapur gonal f burnuma koktu canım çekti zaar

pko sorun evet ama anne olmamıza engel değil canım inşallah pisss pko olsada anne olacaz..

sağol canım..
aslında gazi bağlantılı bir doktor istemem diyordum ama bu doktorun yaşadıklarımla ilgisi yok..
Etimesgut Elvankent arasında bir hastane ETİMED adı özel ama ssk anlaşmalı..
doktor emel öktem...
ilk muayene ve görüşme ücretsiz bugün para ödemeden girdim muayene oldum çıktım..
ssk lı muayene ücreti 30 tl ssk sız 60 tl...
tüp ücretide 3500 tl..aşılama 750 tl..
canım çok sevindim hadi bakalım hayırlısı.bu sefer olacak.....egunal anne olacak.
ahh canım benim inşallah egunal birgün anne olarak aranızda olur..

Canım en kısa zamanda sorunlarını halledip, başlarsın. Pco lusun peki adetlerin düzenli mi? Benim çooook düzensizdir de..

inşallah canım..
adetlerim hep düzenlidir canım 28-30 günde olurum. nadir gecikir o da 3-4 gün...
düzenli olduğundan gebe kalabilirsin dendi hep lakin 9 yıldır yok..

Canim transferin hayirli olsun 9 ay biyunca sana simsiki tutundunlar insallah...kaci dollendi canim...biosteron ise yaramistir ins...donmusun oldu mu ...

Canim egunal tedavi surecin hayirli olsun...ben pkolu degilim rezervim sinirda banada drum uzun protokolle baslicaz dedi...daha once kisa olmustu...allahim ins...nasip eder hepimize...

Canim egunal tedavi surecin hayirli olsun...ben pkolu degilim rezervim sinirda banada drum uzun protokolle baslicaz dedi...daha once kisa olmustu...allahim ins...nasip eder hepimize...

sağol canım
henüz o sürece aktif giremedim ama ilk adımı attım kararımı verdim diyelim..
rezerv azlığında özellikle uzun protokol uyguluyor bazı doktorlar daha kaliteli yumi elde ediliyormuş bir de kaç yumurta varsa eşit toplama zamanına kadar yakın büyüklüğe ulaşıyorlar biri büyük biri küçük kalmaması hepsinin toplanabilir olgunlukta olması amaçlanıyor..inşallah sende de kaliteli yumiler olur canım..

Sizlerin haberlerinizi aldıkça ben seviniyorum ya insallah tutar bu sefer ERSU da teslim etmis evraklarini hadi bakalim darisi bana haziran 12 de belli olacak insallah bende cok beklemem arkadaslarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…