Nerede yaptirmistin canim ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim iki tane 8 hücreli bebegimi aldım geldim artik rahat rahat beklicemmmm
Aradım arkadaşlar meğer numaramı yanlış almışlar, 3 ü döllenmiş biride geç döllenme olabilir dedi yarın tekrar arayacaklar daha hücre bölünmesi olmamış Allahım onlara yardım et
evet bugün ki ani doktor randevumun detaylarına geçmeden hemen önce bir kaç parça iç çamaşırı sallamayı sizlere bir borç bilirim:92::92::92::92::92:sallama bittikten sonra anlatabilirim artık
hastane yeni bir hastane doktor Ankaradan bildiğim bir doktor eşi benim ilk opuma ve transferime girmişti.
doçent ya da prof değil operatör doktor ünvanlı ancak bu konuda bilgili ve deneyimli onu çok iyi biliyorum.
hastane süper çok beğendim.
tüp ücreti 3500 tl ilaçlar hariç.
ssk anlaşması var ancak benim ssk sorunum var bir süredir onu halletmeden tedaviye başlayamam..
hikayemi uzun uzun dinledi detayına kadar anlattım not aldı.
plan yaptık önce genetik testler ve histeroskopi sonra tedavi dedik.
çıkacak sonuçlara göre yön verecez tedaviye.
eşi gazi üniversitesinde tüm para gerektiren işlemlerim için beni oraya yönlendirecek cüzi bir miktarla halledeyim diye..
hep uzun protokol ile tedavi oldum yoruldum dedim ben zaten hikayene bakar bakmaz kısa protokol uygulama kararı verdim dedi ama pko luyum kısa riskli olmazmı dedim hayır dedi.bana güven dedi..e2 yükseliyor ohss oluyorum dedim uzunda ohss olmuşsun kısa hiç denenmemiş nerden biliyorsun yine aynı şeyi yaşayacağını dedi..ben fazla ilaçla hastanın yorulmaması taraftarıyım az yumi ama kaliteli yumi olsun bize yeter dedi..her konuda beni etkiledi istediği testleri yazdı..muayene etti detaylı ekranda bana göstererek durumumu anlattı..pko lusun apaçık ortada bak inci gibi dizilmiş yumilerin dedidaha da ilerlemiş bir pko halim var gözümlen gördüm ayıptır söylemesi ben ultrasonu doktor olmadan da değerlendirebiliyorum rahim kalınlığım ıda öğreneyim dedim o tarafa yöneldik adetin 2.günündeyim 8.4 mm çıktı daha bir sürü detay var ama sıkıldınız siz okumaktan en iyisi hemen bir kaç don takke sallayarak konuya mola vereyim :92::92::92::92: bu moladan sonra son cümlelerimle devam ediyorum.doktoru ve hastaneyi çok beğendim.evime çok yakın diye bir gidip muayene olayım dedim.ssk işini çözersem hastenem ve doktorum bellidir arkadaşlar hayırlı olsun
başarısız bir denemeden sonra ne gibi testler yaptırmalıyız fikri olan varsa sevinirim
kayseri acıbademde yaptırdık,şimdi ne yapmayılım bilmiyorum neden olmadığı ile ilgili teste filan gerek yok dedi doktor kafam karıştı,ikinci kez pat diye tedaviye başlamak istemiyorum,tabi farklı bir merkez olacak inşallah
Arkadasim kesinlikle arastirmadan hemen 2.tedaviye baslama derim birazda vucud dinlensin hem kafani dagit biraz bizim akrabamiz 1 kere yaptirdi tutmadi diger ay normal yolla hamile kalmisti uzme kendini zor biliyorum ama insallah olur Allah cümlemizin yardimcisi olsun problem kimdeydi ?
ben hastanemi negatif olunca değiştirmedim 2. de tutmuştu kaybettim onusonra yaptık negatif haziranda kısmetse gene olacak aynı hastanede :)
sen niye değiştirmeyi düşünüyorsun?
sağol canım
henüz o sürece aktif giremedim ama ilk adımı attım kararımı verdim diyelim..
rezerv azlığında özellikle uzun protokol uyguluyor bazı doktorlar daha kaliteli yumi elde ediliyormuş bir de kaç yumurta varsa eşit toplama zamanına kadar yakın büyüklüğe ulaşıyorlar biri büyük biri küçük kalmaması hepsinin toplanabilir olgunlukta olması amaçlanıyor..inşallah sende de kaliteli yumiler olur canım..
canım benim normal yolla kalmam çok zor sanırım sperm sayısı az,,bizde temmuz gibi yeniden istiyoruz bu deneme okadar büyük bir hayal kırıklığı yaşattıki şu an başka hiçbişeye odaklanamıyorum,,doktor benimle ilgili herşey harika yolunda deyince oldu diye bekliyorduk ama nasipten öteye geçilmiyor işte
Canim transferin hayirli olsun 9 ay biyunca sana simsiki tutundunlar insallah...kaci dollendi canim...biosteron ise yaramistir ins...donmusun oldu mu ...
siz nerde yaptırmıştınız,,ben aradığımı bulamadığıma inanıyorum orda ve bu fikirle yeniden aynı yer aynı ortam sağlıklı olacağını düşünmüyorum
Slm
beklemezsin inşallah tatlım... ve inşallah gürkan bey vesilemizdir de pozitifi görüp sağlıkla kucağımıza alırızSizlerin haberlerinizi aldıkça ben seviniyorum yainsallah tutar bu sefer ERSU da teslim etmis evraklarini hadi bakalim darisi bana haziran 12 de belli olacak insallah bende cok beklemem arkadaslarim
Benimde ayni senin gibi Allahtan bir mucize olmadikca normal yolla hamile kalmam imkansiz esimin sperm sayisi az9 yillik evliyim yas 29 esimin 40 cok zor ya Rabbim aratmaz insallah hepimize verir Allah yardimcin olsun bizde raporlu yaptiracagiz maddiyat olmayinca bekliyorsun iste az parada degilki ya 6000 lira tabi merkeze gore degisiyor da zor valla buyuk para
Bende bu ay tup bebege basliorum 23 mayista kontrolum var ignelere basliycaz insallah hayirlisi hepimize batibahat ikitellide yaptiran varmi acaba aramizda
o başka canım ısınmadıysan güveni azsa bak başka yere :) ama drlar ilkinde biraz acemi oluyor sen konusunda sonra daha iyi çözüyor seni :) o yüzden dedim benim ilkinde gonalf verdi 6 yumi oldu sol yumurtlamadı sonraki denemede artı bir ilaç daha verdi hem kalite hemde sayı arttı canım :)
dr hemen seni tanıyamıyor ama sen ısınmamıssın ben druma hayranım o beni çok mutlu ediyor sımartıyor nereye gitse tercihim orası olur benimki esk acıbadem canım :)
Batibahatta tedavi goren yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?