2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Nerede yaptirmistin canim ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kayseri acıbademde yaptırdık,şimdi ne yapmayılım bilmiyorum neden olmadığı ile ilgili teste filan gerek yok dedi doktor kafam karıştı,ikinci kez pat diye tedaviye başlamak istemiyorum,tabi farklı bir merkez olacak inşallah

Canim iki tane 8 hücreli bebegimi aldım geldim artik rahat rahat beklicemmmm

canım hayırlı olsun bebişlerin :) sıkı sıkı tutunup göbüşünde büyüsünler inşallah :)

Aradım arkadaşlar meğer numaramı yanlış almışlar, 3 ü döllenmiş biride geç döllenme olabilir dedi yarın tekrar arayacaklar daha hücre bölünmesi olmamış Allahım onlara yardım et

canım hayırlı olsuuuuuuun diğeri de gelir arkadan inşallah :) seninkiler büyürkende nazlıydılar demekki bunda da nazlarını gösterecekler :) tatlım yarında güzel haberlerin devamı gelir inşallah :)

canım sen demiştin zaten ben aniden yaparım diye bir bakmışsınız başlamışım derim diye :) canım hayırlısı olsun :) benim haziranda inşallah olacak :) yetiştir de işlemleri birlikte gün sayalım :)
benim kırmızılar gelmedi 3 gün geçti test yaptım negatif doğumdan sonra hiç gecikmemişti bu ay biosteronu düzenli kullanmadım herhalde ondan oldu diyorum :) ama yine de geç döllenmiş olabilir değil mi?

başarısız bir denemeden sonra ne gibi testler yaptırmalıyız fikri olan varsa sevinirim

ben hastanemi negatif olunca değiştirmedim 2. de tutmuştu kaybettim onu sonra yaptık negatif haziranda kısmetse gene olacak aynı hastanede :)
sen niye değiştirmeyi düşünüyorsun?

Arkadasim kesinlikle arastirmadan hemen 2.tedaviye baslama derim birazda vucud dinlensin hem kafani dagit biraz bizim akrabamiz 1 kere yaptirdi tutmadi diger ay normal yolla hamile kalmisti uzme kendini zor biliyorum ama insallah olur Allah cümlemizin yardimcisi olsun problem kimdeydi ?

canım benim normal yolla kalmam çok zor sanırım sperm sayısı az,,bizde temmuz gibi yeniden istiyoruz bu deneme okadar büyük bir hayal kırıklığı yaşattıki şu an başka hiçbişeye odaklanamıyorum,,doktor benimle ilgili herşey harika yolunda deyince oldu diye bekliyorduk ama nasipten öteye geçilmiyor işte

ben hastanemi negatif olunca değiştirmedim 2. de tutmuştu kaybettim onu sonra yaptık negatif haziranda kısmetse gene olacak aynı hastanede :)
sen niye değiştirmeyi düşünüyorsun?

siz nerde yaptırmıştınız,,ben aradığımı bulamadığıma inanıyorum orda ve bu fikirle yeniden aynı yer aynı ortam sağlıklı olacağını düşünmüyorum

canım bende pcoluyum adetlerim doğumdan önce 33-35 günde birdi şimdi 30-31 günde :) ben sadece donmuşta uzun protokol oldum hep kısa oldu birkaç kere sordum uzun yapalım mı daha iyi olur mu dedim drum sana kısa uygun dedi çok da hangisi yi bilmiyorum dr nee dese onu yapıyorum :) ben ilk ikisinde hiç soru sormamıştım :)

Benimde ayni senin gibi Allahtan bir mucize olmadikca normal yolla hamile kalmam imkansiz esimin sperm sayisi az 9 yillik evliyim yas 29 esimin 40 cok zor ya Rabbim aratmaz insallah hepimize verir Allah yardimcin olsun bizde raporlu yaptiracagiz maddiyat olmayinca bekliyorsun iste az parada degilki ya 6000 lira tabi merkeze gore degisiyor da zor valla buyuk para

Canim transferin hayirli olsun 9 ay biyunca sana simsiki tutundunlar insallah...kaci dollendi canim...biosteron ise yaramistir ins...donmusun oldu mu ...

Canim diger denememde 6 yumurta toplandi 5i dollendi 6ve 8 hücreli iki embriyo transfer edildi ama olmadı. Bu sefer 10 yumurta toplandi 4 tane dollendi 8 hücreli iki embriyo transfer edildi.donmusum yine yok.hayirlisi olur inşallah

siz nerde yaptırmıştınız,,ben aradığımı bulamadığıma inanıyorum orda ve bu fikirle yeniden aynı yer aynı ortam sağlıklı olacağını düşünmüyorum

o başka canım ısınmadıysan güveni azsa bak başka yere :) ama drlar ilkinde biraz acemi oluyor sen konusunda sonra daha iyi çözüyor seni :) o yüzden dedim benim ilkinde gonalf verdi 6 yumi oldu sol yumurtlamadı sonraki denemede artı bir ilaç daha verdi hem kalite hemde sayı arttı canım :)
dr hemen seni tanıyamıyor ama sen ısınmamıssın ben druma hayranım o beni çok mutlu ediyor sımartıyor nereye gitse tercihim orası olur benimki esk acıbadem canım :)

beklemezsin inşallah tatlım... ve inşallah gürkan bey vesilemizdir de pozitifi görüp sağlıkla kucağımıza alırız

Bende bu ay tup bebege basliorum 23 mayista kontrolum var ignelere basliycaz insallah hayirlisi hepimize batibahat ikitellide yaptiran varmi acaba aramizda

kesinlikle çok zor bir süreç bizim sayı birmilyon300 bu kadarıda yeterli dedi doktor,daha önce başka hastanelerde daha az çıkmıştı sperm sayısı bu sayı bile baya sevindirmişti bizi,keçiboynuzu kürü filan kullandık belkide onlar etkiledi bilmiyorum,daha tedavi borcunu ödemeye başlamadan negatif sonucunu aldık bu ay başlayacağız ödemelere,, benim anlamadığım madem bu parayı alıyorsunuz baştan yapın hangi testler gerekiyorsa üçbeş fazla olsun ama soru işareti kalmasın kimsenin kafasında neden olmadı diyince cevap yok ortada.

Bende bu ay tup bebege basliorum 23 mayista kontrolum var ignelere basliycaz insallah hayirlisi hepimize batibahat ikitellide yaptiran varmi acaba aramizda

inşallah hayırlısı olur tatlım :) ilk deneme mi?

ısınmamak değil mesele aslında canım direk herkese adetin2. yada 3. günü gel tedaviye başlayacağz deniliyor,kişiye özel tedavi değil yani, benim 2 transferim oldu embriyolog geldi çok iyi dedi,doktor geldi hamile kalacaksın dedi,negatif çıknca aradım belki yumurtaların tam gelişmedi vücudun hassastı filan,e bunları trasferden önce farkedemediniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…