2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

düz bir mantık yürüttü doktor 3 kez uzun protokol olmuş ve farklı 2 hastanede yapılmış tedaviler 3 uzundan bir sağlıklı gebelik elde edilememiş bu da uzun değil kısa denememiz gerektiğini gösterir yeterli bir neden dedi..bencede çok haklı zaten öyle istiyorum ki ben

Doktorlar maalesef bizlerin ne hissetigini anlayamiyor hele bazi hastaneler para almaya bakiyorlar tabiki nasip isi ama insan o parayi kolay kazanmiyor heleki olumsuz yaniti insani cok yipratiyor kac kere deneyenler var bir arkadasin 8.denemede tutmus Allahim okadar aratmasin kimseyi benim zaten imkanim el vermez okadara (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım yeterli test ve bilgi vermiyorlarsa olmaz :) ben daha tüp bebeğe başlamadan druma gidiyordum adam tüp bebekçi oldum bende ona devam :)
canım histeroskopi yaptırabilirsin rahim filminin daha gelişmişi :)
kaç yumi oldu embriyo kaçtı kaçıncı güne gitti donmadı mı canım ?

Son düzenleme:

sperm sayısını artıracak ya da morfolojiyi düzeltecek ilaçlar hakkında fikrin var mı canım derdimiz aynı seninle inşallah Rabbim bizle beraber bu uğurda uğraşan herkesin yardımcısı olsun.sen nerde yaptırdın tedavini

canım hayırlısı olsun seni umutlu gördüm mutlu oldummmmmmmmmmmm
bizimde bebişimiz olsun kucağımızda

2 embriyo transfer edildi 3. gün,diğerleri dondurulmadı. rahim filmi yada başka bişey istememişti doktor bir sorun gözükmüyor herşey yolunda demişti ama şimdi bu cümlelerle başlamak istemiyorum yeni bir tedaviye

Canim benim esim proxed plus i kullandi 3 ay sperm sayisi gercekten artti hemde 5 milyon artti ama benim esimin sperm sayisi 5milyon la 8 milyon arasinda gidip geliyo hareketlilik az buarada keci boynuzu pekmezi kuru incir bunlarda iyi geliyor ama bizimki bikti artk yemiyor :) ürolog esime demis senin fabrikandan bukadar sperm cikiyor fazlasini bekleme direk tup bebek Bursadayiz bizde Uludag universitesi tup bebek bolumune gidiyoruz rapor cikacak sonra yapilcak insallah proxedd plus cok iyi bir ilac ama pahali oda 1 kutuda 30 tane var gunde 2 kere icti 135 den aliyorduk 3 ay once canm

canım bizde tekrar bi üroloji doktoruna gitmek istiyoruz çünkü bize direk tüp bebek çok artış beklemeyin gibi şeyler söylemişlerdi,gerçekten artırdığına sevindim , inşallah sonuç güzel olur hepimiz için diyelim

İnsallah canim ya insallah Rabbim bizlerede salih evlatlar nasip etsin...

canım başka yerlerle de konuş onlar neler isteyecekler neler söyleyecekler :)
sperm sayısı ve kalitesi için bizim dr neofortil diye ilaç verdi sabah akşam yemeklerden yarım saat sonra içiyor daha yeni başladık 1 ay oldu pahalı ama 140-150 gibi birsey içinde 60 tane var 1 ayda bitiyor :)

Tedavinde kolayliklar dilerim insallah 2.denemende bebisin senin olur canim...

Onun fiyati daha uygunmus hem daha cok tozmu oda proxedd plusi meyve suyuna karistirarak iciyordu esim ac karnina gunde 2 kere

canım hayırlısı olsun seni umutlu gördüm mutlu oldummmmmmmmmmmm
bizimde bebişimiz olsun kucağımızda

Amin canım inşallah..
Her zaman umutluyum canım bu görüşme umudumu artırdı evime yakın olması ücretin makul olması ve doktorun beni ikna etmesi oranın içime sinmesine sebep oldu..yapılacak testler histeroskopi de de bişi çıkmaz inşallah hemen başlayabilirim..

inşallah canım :) bir baktır bakalım iç dış bir bakıma gir sonra gelsin bebişler inşallah :)
hep böyle uzak duruyordun kaçınıyordun böyle görünce sevindim :) seni böyle ikna eden dru merak ettimmmmmm doğrusu veya senin kanasın vardı herhelde :)

Son düzenleme:
Canim iki tane 8 hücreli bebegimi aldım geldim artik rahat rahat beklicemmmm
maşallah transfer bitmmiş güzel geçmiş şimdi bekleme desin inşlhh güzel günlerin başlamıoştır cnm benim
kız bu hücreler genelde kaça bölünmeli kalite bakımından ya ben ilk yapıcam ya bilmiyorumda
cnm bende haziranda yapıcan tüp bebek denememi ay herkes hazirana kalmış süper yaaa
kız allah seni memişlere özgürlük mü:116:
cnm ne güzel yeni yer yeni başlangıçalr çok iyi gelmiştir sana inşl en kısa zamanda tedaviye de başalr güzellikler devam eder senin adına
cnm ne güzel 3 tane döllenmiş sonuna kadar gitsin hepsi inşlhhhh
mrb kızlar,bende ilk tüp bebek deneyimimi yaşadım ama malesef negatif sonuçlandı çok umutluyduk ama olmadı.
umarım bi daha ki sefere güzel haberler alırsın...
Bende bu ay tup bebege basliorum 23 mayista kontrolum var ignelere basliycaz insallah hayirlisi hepimize batibahat ikitellide yaptiran varmi acaba aramizda

tedavi sürecin güzel ve olumlu geçsin sonu olsun

don takke olayınıza koptum yaa naptınız siz öle artık nasıl güldüysem kocam noluyo diyip durdu

Aradım arkadaşlar meğer numaramı yanlış almışlar, 3 ü döllenmiş biride geç döllenme olabilir dedi yarın tekrar arayacaklar daha hücre bölünmesi olmamış Allahım onlara yardım et

oyy çok şükür canmm hepsi çok iyi bölüncek inşallah

don takke olayınıza koptum yaa naptınız siz öle artık nasıl güldüysem kocam noluyo diyip durdu

oyy çok şükür canmm hepsi çok iyi bölüncek inşallah
ay bu kızlar fark etmemiş ben fark ettim gösterdimmm.... beyaz mendil zannedip sütyen sallayan bi editörümüz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…