canım bende pcoluyum adetlerim doğumdan önce 33-35 günde birdi şimdi 30-31 günde :) ben sadece donmuşta uzun protokol oldum hep kısa oldu birkaç kere sordum uzun yapalım mı daha iyi olur mu dedim drum sana kısa uygun dedi çok da hangisi yi bilmiyorum dr nee dese onu yapıyorum :) ben ilk ikisinde hiç soru sormamıştım :)
kesinlikle çok zor bir süreç bizim sayı birmilyon300 bu kadarıda yeterli dedi doktor,daha önce başka hastanelerde daha az çıkmıştı sperm sayısı bu sayı bile baya sevindirmişti bizi,keçiboynuzu kürü filan kullandık belkide onlar etkiledi bilmiyorum,daha tedavi borcunu ödemeye başlamadan negatif sonucunu aldık bu ay başlayacağız ödemelere,, benim anlamadığım madem bu parayı alıyorsunuz baştan yapın hangi testler gerekiyorsa üçbeş fazla olsun ama soru işareti kalmasın kimsenin kafasında neden olmadı diyince cevap yok ortada.
Bende bu ay tup bebege basliorum 23 mayista kontrolum var ignelere basliycaz insallah hayirlisi hepimize batibahat ikitellide yaptiran varmi acaba aramizda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
beklemezsin inşallah tatlım... ve inşallah gürkan bey vesilemizdir de pozitifi görüp sağlıkla kucağımıza alırız
ısınmamak değil mesele aslında canım direk herkese adetin2. yada 3. günü gel tedaviye başlayacağz deniliyor,kişiye özel tedavi değil yani, benim 2 transferim oldu embriyolog geldi çok iyi dedi,doktor geldi hamile kalacaksın dedi,negatif çıknca aradım belki yumurtaların tam gelişmedi vücudun hassastı filan,e bunları trasferden önce farkedemediniz mi
Doktorlar maalesef bizlerin ne hissetigini anlayamiyorhele bazi hastaneler para almaya bakiyorlar tabiki nasip isi ama insan o parayi kolay kazanmiyor heleki olumsuz yaniti insani cok yipratiyor kac kere deneyenler var bir arkadasin 8.denemede tutmus Allahim okadar aratmasin kimseyi benim zaten imkanim el vermez okadara (
düz bir mantık yürüttü doktor 3 kez uzun protokol olmuş ve farklı 2 hastanede yapılmış tedaviler 3 uzundan bir sağlıklı gebelik elde edilememiş bu da uzun değil kısa denememiz gerektiğini gösterir yeterli bir neden dedi..bencede çok haklı zaten öyle istiyorum ki ben
canım yeterli test ve bilgi vermiyorlarsa olmaz :) ben daha tüp bebeğe başlamadan druma gidiyordum adam tüp bebekçi oldum bende ona devam :)
canım histeroskopi yaptırabilirsin rahim filminin daha gelişmişi :)
kaç yumi oldu embriyo kaçtı kaçıncı güne gitti donmadı mı canım ?
sperm sayısını artıracak ya da morfolojiyi düzeltecek ilaçlar hakkında fikrin var mı canım derdimiz aynı seninle inşallah Rabbim bizle beraber bu uğurda uğraşan herkesin yardımcısı olsun.sen nerde yaptırdın tedavini
Canim benim esim proxed plus i kullandi 3 ay sperm sayisi gercekten artti hemde 5 milyon artti ama benim esimin sperm sayisi 5milyon la 8 milyon arasinda gidip geliyo hareketlilik az buarada keci boynuzu pekmezi kuru incir bunlarda iyi geliyor ama bizimki bikti artk yemiyor :) ürolog esime demis senin fabrikandan bukadar sperm cikiyor fazlasini bekleme direk tup bebek Bursadayiz bizde Uludag universitesi tup bebek bolumune gidiyoruz rapor cikacak sonra yapilcak insallah proxedd plus cok iyi bir ilac ama pahali oda 1 kutuda 30 tane var gunde 2 kere icti 135 den aliyorduk 3 ay once canm
canım bizde tekrar bi üroloji doktoruna gitmek istiyoruz çünkü bize direk tüp bebek çok artış beklemeyin gibi şeyler söylemişlerdi,gerçekten artırdığına sevindim , inşallah sonuç güzel olur hepimiz için diyelim
2 embriyo transfer edildi 3. gün,diğerleri dondurulmadı. rahim filmi yada başka bişey istememişti doktor bir sorun gözükmüyor herşey yolunda demişti ama şimdi bu cümlelerle başlamak istemiyorum yeni bir tedaviye
canım bizde tekrar bi üroloji doktoruna gitmek istiyoruz çünkü bize direk tüp bebek çok artış beklemeyin gibi şeyler söylemişlerdi,gerçekten artırdığına sevindim , inşallah sonuç güzel olur hepimiz için diyelim
canım hayırlısı olsun seni umutlu gördüm mutlu oldummmmmmmmmmmm
bizimde bebişimiz olsun kucağımızda
Amin canım inşallah..
Her zaman umutluyum canım bu görüşme umudumu artırdı evime yakın olması ücretin makul olması ve doktorun beni ikna etmesi oranın içime sinmesine sebep oldu..yapılacak testler histeroskopi de de bişi çıkmaz inşallah hemen başlayabilirim..
Canim iki tane 8 hücreli bebegimi aldım geldim artik rahat rahat beklicemmmm
cnm bende haziranda yapıcan tüp bebek denememi ay herkes hazirana kalmış süper yaaainşallah ard arda güzel haberler verelim canım yaaaa.... inşallah sen ben elam daha da kim varsa, bursada nüfus patlaması yaptıralım emi2şer 2 şer hehe tabi izmirde de istanbulda da kocaelinde de boluda da diyarbakırda da muğla mersin antalyada da; ankara erzurum trabzonda da... ve daha neresi varsa orda da haydiiiinnnnn nüfusss patlamasınaaaaaaa teyyy teyyy teyyyyy
:116::116::116::116::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::122::122::122::122:
ay hatta dur kahrolsun sütyenler memişlere özgürlük sarı kafasını da paylaşayım:92::92::92::92:
cnm ne güzel yeni yer yeni başlangıçalr çok iyi gelmiştir sana inşl en kısa zamanda tedaviye de başalr güzellikler devam eder senin adınaevet bugün ki ani doktor randevumun detaylarına geçmeden hemen önce bir kaç parça iç çamaşırı sallamayı sizlere bir borç bilirim:92::92::92::92::92:sallama bittikten sonra anlatabilirim artık
hastane yeni bir hastane doktor Ankaradan bildiğim bir doktor eşi benim ilk opuma ve transferime girmişti.
doçent ya da prof değil operatör doktor ünvanlı ancak bu konuda bilgili ve deneyimli onu çok iyi biliyorum.
hastane süper çok beğendim.
tüp ücreti 3500 tl ilaçlar hariç.
ssk anlaşması var ancak benim ssk sorunum var bir süredir onu halletmeden tedaviye başlayamam..
hikayemi uzun uzun dinledi detayına kadar anlattım not aldı.
plan yaptık önce genetik testler ve histeroskopi sonra tedavi dedik.
çıkacak sonuçlara göre yön verecez tedaviye.
eşi gazi üniversitesinde tüm para gerektiren işlemlerim için beni oraya yönlendirecek cüzi bir miktarla halledeyim diye..
hep uzun protokol ile tedavi oldum yoruldum dedim ben zaten hikayene bakar bakmaz kısa protokol uygulama kararı verdim dedi ama pko luyum kısa riskli olmazmı dedim hayır dedi.bana güven dedi..e2 yükseliyor ohss oluyorum dedim uzunda ohss olmuşsun kısa hiç denenmemiş nerden biliyorsun yine aynı şeyi yaşayacağını dedi..ben fazla ilaçla hastanın yorulmaması taraftarıyım az yumi ama kaliteli yumi olsun bize yeter dedi..her konuda beni etkiledi istediği testleri yazdı..muayene etti detaylı ekranda bana göstererek durumumu anlattı..pko lusun apaçık ortada bak inci gibi dizilmiş yumilerin dedidaha da ilerlemiş bir pko halim var gözümlen gördüm ayıptır söylemesi ben ultrasonu doktor olmadan da değerlendirebiliyorum rahim kalınlığımıda öğreneyim dedim o tarafa yöneldik adetin 2.günündeyim 8.4 mm çıktı daha bir sürü detay var ama sıkıldınız siz okumaktan en iyisi hemen bir kaç don takke sallayarak konuya mola vereyim :92::92::92::92: bu moladan sonra son cümlelerimle devam ediyorum.doktoru ve hastaneyi çok beğendim.evime çok yakın diye bir gidip muayene olayım dedim.ssk işini çözersem hastenem ve doktorum bellidir arkadaşlar hayırlı olsun
cnm ne güzel 3 tane döllenmiş sonuna kadar gitsin hepsi inşlhhhhKızlar ben çıkıyorum maalesef evde int. yok, tablette eşimde. Hastaneyi aradım 3 ü döllenmiş belki diğerleri de döllenir dediler ama elimde 3 tane var. Yarın tekrar arayacaklar. Hayırlısı
Hepinizi meraklandırdım dualarınız için çok teşekkür ederim Allah size istediğiniz her muradınızı versin inşallah.
umarım bi daha ki sefere güzel haberler alırsın...mrb kızlar,bende ilk tüp bebek deneyimimi yaşadım ama malesef negatif sonuçlandı çok umutluyduk ama olmadı.
tedavi sürecin güzel ve olumlu geçsin sonuBende bu ay tup bebege basliorum 23 mayista kontrolum var ignelere basliycaz insallah hayirlisi hepimize batibahat ikitellide yaptiran varmi acaba aramizda
Aradım arkadaşlar meğer numaramı yanlış almışlar, 3 ü döllenmiş biride geç döllenme olabilir dedi yarın tekrar arayacaklar daha hücre bölünmesi olmamış Allahım onlara yardım et
ay bu kızlar fark etmemiş ben fark ettim gösterdimmm.... beyaz mendil zannedip sütyen sallayan bi editörümüz vardon takke olayınıza koptum yaa naptınız siz öle artık nasıl güldüysem kocam noluyo diyip durdu
oyy çok şükür canmm hepsi çok iyi bölüncek inşallah
ay bu kızlar fark etmemiş ben fark ettim gösterdimmm.... beyaz mendil zannedip sütyen sallayan bi editörümüz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?