2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canımm ne güzel bi haber.. senin adına sevindim.. transferin şimdiden hayırlı olsun..

Canimmmm hayırlı olsun ya:)))

Bugün 3. Günüm canım ama sanki yoklar gibiler, fakat göğüslerim şiş ve acıyor gazım çok var onun dışında hiç birşey yok canım

bnmde bugun 2.gunum bnmde cok gazm varyaa bıde su gıbı kılodm kırlenıyorr sennde oluyomuu kasıgımdada hafıf agrı oldu bugun bn hep yatıyormm

bol bol dinlen canımm.. yeğenlerimize iyi bakk karışmam valla..
kendini yorma hayatım.. inşallah güzelce haberlerini alacağız..

Canım sen tedavi durumunu napacaksın erteleyecek misin biraz? Gerçi bu ay sen ağır ilaçlarda kullanmadın! Maddi yönden rahatsan başlaya bilirsin o yüzden

Canım sen tedavi durumunu napacaksın erteleyecek misin biraz? Gerçi bu ay sen ağır ilaçlarda kullanmadın! Maddi yönden rahatsan başlaya bilirsin o yüzden

canım ertelemeyeceğim ama kafam biraz karışık bazı konularda onlara karar vermem gerekli..
erteleyecek ne zamanım var nede yumurta rezervim inan, eşimin değerleride çok kötü düşmüş..
önce Memorialda histereskopi yaptıracağım ilk iş bu adetim bitince ondan sonra inşallah birşey çıkmazsa hemen tekrar canım..
çok öpüyorum canım..

bnmde bugun 2.gunum bnmde cok gazm varyaa bıde su gıbı kılodm kırlenıyorr sennde oluyomuu kasıgımdada hafıf agrı oldu bugun bn hep yatıyormm

Kilodum çok ıslanmıyor ama kasığımda benimde birşeyler var yani birşeyler ben burdayım diyor ama kim onlar bilmiyorumBu arada çok yatma dolaş ki kanın vücudunda güzel dolaşsın embriyonun buna ihtiyacı var

Daha önce yaptırmışmıydın?

canm 3 dusukten sonra kalkma gıbı bı luksum yokkii:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…