Kızlar az önce Embriyol og aradı 24 yumurtadan sadece 16 tanesi kaliteli istedikleri gibi mis ve bunlardan da sadece 5tanesi dollenmis 2 ay önce 20 yumurtadan sadece 11 tanesi iyidi ve hiç döllenme olmamıştı çok şükür Allahım a beni bekleyen 5 tane 1. kalite bebek adaylarım var Allah herkezin gönlüne göre versin çok heyecanlıyım pazartesi saat 2 de transfer olsam Allahın izniyle ne olur benim içinde dua edin
Test günün ne zaman canım senin
kızlarrrrrrr ne tuhaf bir duyğuymuş şimdi sizleri daha iyi anlıyorum tarifi yok hissettiklerimin
hepinize çokteşekkür ediyorum
29 mayıs test günüm:18::18::18::18::18:
bide 6embriyonun ikisi transfer oldu kalan 4ü dondurmadılar kalite olarak iyi değilmiş
inşallah gerek kalmaz bebeklerim benimle olur
tekrar ne zaman yazarım bilmiyorum hepiniz ALLAHA emanet olun
hepinizden güzel habarler almak üzere
limon yeme canım söktürücü özelliği var..
Yapma yaa..tamam yemem bidaha Sağol kuzucum
Bugün 3. Günüm canım ama sanki yoklar gibiler, fakat göğüslerim şiş ve acıyor gazım çok var onun dışında hiç birşey yok canım
canm bnm kıloduma su gıbı sıvı bıse gelıyo bgun altımamı yapıyom nee :26: bugun 2.gnm sennde öyle oluyormuu
canımmmbenimde senden 2gün sonra
inşallah güzel haberler veririz
bol bol dinlen canımm.. yeğenlerimize iyi bakk karışmam valla..
kendini yorma hayatım.. inşallah güzelce haberlerini alacağız..
Evet tatlim bendede oluyor korkma
25 i pazara geldiği için cumartesi yapcaz 24 u yani
Canım sen tedavi durumunu napacaksın erteleyecek misin biraz? Gerçi bu ay sen ağır ilaçlarda kullanmadın! Maddi yönden rahatsan başlaya bilirsin o yüzden
bnmde bugun 2.gunum bnmde cok gazm varyaa bıde su gıbı kılodm kırlenıyorr sennde oluyomuu kasıgımdada hafıf agrı oldu bugun bn hep yatıyormm
canım ertelemeyeceğim ama kafam biraz karışık bazı konularda onlara karar vermem gerekli..
erteleyecek ne zamanım var nede yumurta rezervim inan, eşimin değerleride çok kötü düşmüş..
önce Memorialda histereskopi yaptıracağım ilk iş bu adetim bitince ondan sonra inşallah birşey çıkmazsa hemen tekrar canım..
çok öpüyorum canım..
Benimde 27 si canım ama bende 26 sı yapıcam
Kilodum çok ıslanmıyor ama kasığımda benimde birşeyler var yani birşeyler ben burdayım diyor ama kim onlar bilmiyorumBu arada çok yatma dolaş ki kanın vücudunda güzel dolaşsın embriyonun buna ihtiyacı var
Diger topikte arkadas transferin 4. Günü yaptirmis2.64 cikmis ..kısmet bakalım nolcak :)))
canm 3 dusukten sonra kalkma gıbı bı luksum yokkii:26:
Diger topikte arkadas transferin 4. Günü yaptirmis2.64 cikmis ..kısmet bakalım nolcak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?