2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım o iğneler öyleymiş. Ama etkililer ben kapsul kullanıyorum o da ayrı bir iğrenç hic sorma. Oyle silkelemeyle bebek bisey olmaz bence. Zaten tutunma ilk iki saat içindeymiş

Teşekkür ederim canım benim içim rahatladı

Soylemeden gecemeyecegim ben trasver oldugumda 6. Gun falandi sanirim ev bilem supurmustum. tabi sakin siz yapmayin doktor normal yasantina don dedigi icin ben biraz abartmistim.. bence cok kendini yormadan herseyi yapabilirsiniz :)

canım hafifçe silkelemeden birsey olmaz :)
iğne progestan iğne ise acı normal iğneden sonra ara ara ovalattır eğer orada şiş varsa ovalamaya devam et :) o iğne illet birsey eğer o ise :)

transferin hayırlı olsun arkadaşım inşallah hamile kalırsın , emeklerini boşa çıkartmasın rabbim, allahım hepimize nasip et rabbim bir mucize gönder bizleri de sevindir

Kızlar az önce Embriyol og aradı 24 yumurtadan sadece 16 tanesi kaliteli istedikleri gibi mis ve bunlardan da sadece 5tanesi dollenmis 2 ay önce 20 yumurtadan sadece 11 tanesi iyidi ve hiç döllenme olmamıştı çok şükür Allahım a beni bekleyen 5 tane 1. kalite bebek adaylarım var Allah herkezin gönlüne göre versin çok heyecanlıyım pazartesi saat 2 de transfer olsam Allahın izniyle ne olur benim içinde dua edin

ben 5 aşılamam da 5 tüp bebeğimde ful yattım upuzun sadece vc ye kalktım banyomu bile 11. gün yaptım ama olmadı rabbim nasip edecek öyle picama çırpmayla bir şey olmaz sen içini rahat tut ağır işler yapma sadece allah verecekse verir zaten inşallah verirde

gözün aydın olsun arkadaşım inşallah kavuşursun sende bebeğine

inşallah olur arkadaşım Allah tüm arayanlara ve banada dahil evlat duygusunu tattırsın insallah...

Sent from my GT-S5360 using Kadınlar Kulübü mobile app

canım hafifçe silkelemeden birsey olmaz :)
iğne progestan iğne ise acı normal iğneden sonra ara ara ovalattır eğer orada şiş varsa ovalamaya devam et :) o iğne illet birsey eğer o ise :)

Demek öyle etkileri var o zaman normaldir ağrılar, birde birsey sorular canım bazen rahmin de çok hafif ağrı oluyor yani birseyler ben burdayım diyor sence normal mi?

Bende öyle düşünüyorum canım ağır is asla yapmam ama kendimi genel işlerde sıkılıyorum, tabak kaldırıyor, yatağımi örtüyor, dolaptan kıyafetlerini alıyorum okadarcikçoğunlukla yani bu günden itibaren oturuyorum

Bende öyle düşünüyorum canım ağır is asla yapmam ama kendimi genel işlerde sıkılıyorum, tabak kaldırıyor, yatağımi örtüyor, dolaptan kıyafetlerini alıyorum okadarcikçoğunlukla yani bu günden itibaren oturuyorum

transferin hayırlı olsun arkadaşım inşallah hamile kalırsın , emeklerini boşa çıkartmasın rabbim, allahım hepimize nasip et rabbim bir mucize gönder bizleri de sevindir

Amin canım benim teşekkür ederim

Canım benimde 2 gün önce transferi oldu sende inşallah olduğunda hersey hayırlı bereketli gelirsin Allah sana hayırlı ve kıymetli evlatlar versin insallah

Soylemeden gecemeyecegim ben trasver oldugumda 6. Gun falandi sanirim ev bilem supurmustum. tabi sakin siz yapmayin doktor normal yasantina don dedigi icin ben biraz abartmistim.. bence cok kendini yormadan herseyi yapabilirsiniz :)

Ooo maşallah sana:18: Allah korumuş, ben yatağımi öptüm, tabak kaldırdım ama yukarı filan degil, dolayında kıyafetlerini alıyorum o kadar canim

canım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın inşallah
tüp bebek tedavisinde mi kullandın yoksa normal tedavimi?
benim tüplerede tıkanık olduğu için tüp bebek yapılacak haziran başı regl olunca doktora gidecem ve tedavi başlayacak inşallah olur

Transfer öncesi jel kullandım transfer sonrasında iğne, bu gün yumurta beyazı parçalanmış gibi düşünün puturuk şeyler geldi içi biraz gri gibi parça şeklinde çekince kopan birseydir,düşük değildir değil mi kizlar:18:

Son düzenleme:
Kizlar limonun zarari olmaz degilmi tuzlayip dilimleyip yiyorum ben cok severimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…