Canım o iğneler öyleymiş. Ama etkililerben kapsul kullanıyorum o da ayrı bir iğrenç hic sorma. Oyle silkelemeyle bebek bisey olmaz bence. Zaten tutunma ilk iki saat içindeymiş
Merhaba arkadaşlarım
Dün ikinci iğne mi oldum akşama doğru kalçamın tam yanı sanki çekiçle vurmuş gibi acıyor, bu sabahta aynı ağrı tam kuyruk sokumumda var öyle bir acı ki sanki biri oraya büyük bir taş fırlattı gibi acıyor, morarma yok ama.
Birde birşey soracağım bu gün pijamalarımızı balkondan çok çırpmadan hafifce sirkeledim bir zararı olmaz değil mi?
Merhaba arkadaşlarım
Dün ikinci iğne mi oldum akşama doğru kalçamın tam yanı sanki çekiçle vurmuş gibi acıyor, bu sabahta aynı ağrı tam kuyruk sokumumda var öyle bir acı ki sanki biri oraya büyük bir taş fırlattı gibi acıyor, morarma yok ama.
Birde birşey soracağım bu gün pijamalarımızı balkondan çok çırpmadan hafifce sirkeledim bir zararı olmaz değil mi?
Merhaba arkadaşlarım
Merhaba arkadaşlarım
Kızlar az önce Embriyol og aradı 24 yumurtadan sadece 16 tanesi kaliteli istedikleri gibi mis ve bunlardan da sadece 5tanesi dollenmis 2 ay önce 20 yumurtadan sadece 11 tanesi iyidi ve hiç döllenme olmamıştı çok şükür Allahım a beni bekleyen 5 tane 1. kalite bebek adaylarım var Allah herkezin gönlüne göre versin çok heyecanlıyım pazartesi saat 2 de transfer olsam Allahın izniyle ne olur benim içinde dua edin
gözün aydın olsun arkadaşım inşallah kavuşursun sende bebeğine
Kızlar az önce Embriyol og aradı 24 yumurtadan sadece 16 tanesi kaliteli istedikleri gibi mis ve bunlardan da sadece 5tanesi dollenmis 2 ay önce 20 yumurtadan sadece 11 tanesi iyidi ve hiç döllenme olmamıştı çok şükür Allahım a beni bekleyen 5 tane 1. kalite bebek adaylarım var Allah herkezin gönlüne göre versin çok heyecanlıyım pazartesi saat 2 de transfer olsam Allahın izniyle ne olur benim içinde dua edin
Oy maşallah oldumu o kadar yA..insallah bu sefer daha güzel olur uoncan öpüyorum seni
inşallah olur arkadaşım Allah tüm arayanlara ve banada dahil evlat duygusunu tattırsın insallah...
Sent from my GT-S5360 using Kadınlar Kulübü mobile app
canım hafifçe silkelemeden birsey olmaz :)
iğne progestan iğne ise acı normal iğneden sonra ara ara ovalattır eğer orada şiş varsa ovalamaya devam et :) o iğne illet birsey eğer o ise :)
ben 5 aşılamam da 5 tüp bebeğimde ful yattım upuzun sadece vc ye kalktım banyomu bile 11. gün yaptım ama olmadı rabbim nasip edecek öyle picama çırpmayla bir şey olmaz sen içini rahat tut ağır işler yapma sadece allah verecekse verir zaten inşallah verirde
ben 5 aşılamam da 5 tüp bebeğimde ful yattım upuzun sadece vc ye kalktım banyomu bile 11. gün yaptım ama olmadı rabbim nasip edecek öyle picama çırpmayla bir şey olmaz sen içini rahat tut ağır işler yapma sadece allah verecekse verir zaten inşallah verirde
transferin hayırlı olsun arkadaşım inşallah hamile kalırsın , emeklerini boşa çıkartmasın rabbim, allahım hepimize nasip et rabbim bir mucize gönder bizleri de sevindir
Soylemeden gecemeyecegim ben trasver oldugumda 6. Gun falandi sanirim ev bilem supurmustum.tabi sakin siz yapmayin doktor normal yasantina don dedigi icin ben biraz abartmistim.. bence cok kendini yormadan herseyi yapabilirsiniz :)
Merhaba canım metformin içerikli ilaçları pko lulara veriyo genelde doktorlar çünki insülin direnci olabiliyor pkolularda ben bebek tdavisndeyken doktorum testeron seviyem yüksek çıkınca verdi yumurtlamayı da düzene soktuğu söyleniyor doktoruna Danış mutlaka kullanman faydalı olabilir ben bir sene glifor kullandım Allah hayırlısıyla san da nasip etsin bir bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?