Bunu hiç düşürme inşallah
Ama o çok yanıltıcı olabilir, çünkü kullanılan ilaçlar o değerleri etkiler
yaa cok erken yaa ben yaptırmam okadar erken
Aynen :))))))))))
daha cok kuskulanıyorsun AYY azmı cokmu yok sugun sukadar bugun bu kadar bekleyelım anam bız ben belkı 10. gun gıdermm
senle aynı gun oluyor ozaman
Evetttt sakin ol kafani dagit tamam mi
canım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın inşallah
tüp bebek tedavisinde mi kullandın yoksa normal tedavimi?
benim tüplerede tıkanık olduğu için tüp bebek yapılacak haziran başı regl olunca doktora gidecem ve tedavi başlayacak inşallah olur
Canim transferin hayırlı sonu bebisli olsun inşallah hepinizden arka arkaya güzel haberler bekliyoruzkızlarrrrrrr ne tuhaf bir duyğuymuş şimdi sizleri daha iyi anlıyorum tarifi yok hissettiklerimin
hepinize çokteşekkür ediyorum
29 mayıs test günüm:18::18::18::18::18:
bide 6embriyonun ikisi transfer oldu kalan 4ü dondurmadılar kalite olarak iyi değilmiş
inşallah gerek kalmaz bebeklerim benimle olur
tekrar ne zaman yazarım bilmiyorum hepiniz ALLAHA emanet olun
hepinizden güzel habarler almak üzere
canımm ne güzel bi haber.. senin adına sevindim.. transferin şimdiden hayırlı olsun..
Kizlar merhaba,ben bugun regl oldum ve pzt.igneme basliyorum:)) cok umutluyum bu sefer benim 2. Denemem olacak:))
herkese günaydınnn
İyi pazarlar kızlar..
Gunaydinlar..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Transfer öncesi jel kullandım transfer sonrasında iğne, bu gün yumurta beyazı parçalanmış gibi düşünün puturuk şeyler geldi içi biraz gri gibi parça şeklinde çekince kopan birseydir,düşük değildir değil mi kizlar:18:
Yok kuzum düşük değil
jeldir o korkma cnm benimde senin tarif ettiğin gibi oldu hatta ben de mantar sanmıştım
Canim sana bisey sorucam bu crinone jeli uyguladiktan sonra geri cikartinca ucuna cok az pembe kirmizi arasi nokta seklinde bir keke gelmisti ama camasirima gelen bisey yok. Adet oluyo olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?