2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canım tedaviler sırasında başlattı doktorum ama negatifle sonuçlandıktan sonra da kullanmaya devam ettim inşallah tadavin sonuç verir ve bebek nasip olur

Canim transferin hayırlı sonu bebisli olsun inşallah hepinizden arka arkaya güzel haberler bekliyoruz

Kizlar merhaba,ben bugun regl oldum ve pzt.igneme basliyorum:)) cok umutluyum bu sefer benim 2. Denemem olacak:))

Transfer öncesi jel kullandım transfer sonrasında iğne, bu gün yumurta beyazı parçalanmış gibi düşünün puturuk şeyler geldi içi biraz gri gibi parça şeklinde çekince kopan birseydir,düşük değildir değil mi kizlar:18:

Kizlar merhaba,ben bugun regl oldum ve pzt.igneme basliyorum:)) cok umutluyum bu sefer benim 2. Denemem olacak:))

herkese günaydınnn

İyi pazarlar kızlar..

Gunaydinlar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlaaaar,
Ya bende hiç belirti yok ama hiç sanki içimde hiç birşey kalmadı gibi bir tek belirti var o da adam tepemde bekliyor
Nazan arkadaşım tedavin hayırlı olsun, inşallah hu sefer olsun

Yok kuzum düşük değil
jeldir o korkma cnm benimde senin tarif ettiğin gibi oldu hatta ben de mantar sanmıştım

Yok kuzum düşük değil
jeldir o korkma cnm benimde senin tarif ettiğin gibi oldu hatta ben de mantar sanmıştım

Canim sana bisey sorucam bu crinone jeli uyguladiktan sonra geri cikartinca ucuna cok az pembe kirmizi arasi nokta seklinde bir keke gelmisti ama camasirima gelen bisey yok. Adet oluyo olabilir miyim

Canim sana bisey sorucam bu crinone jeli uyguladiktan sonra geri cikartinca ucuna cok az pembe kirmizi arasi nokta seklinde bir keke gelmisti ama camasirima gelen bisey yok. Adet oluyo olabilir miyim

Canım içerde kalmış kan o korkma hemen hemen herkezin başına geliyor benimde başıma gelmişti pembe renkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…