2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlar limonun zarari olmaz degilmi tuzlayip dilimleyip yiyorum ben cok severimde

Yeme canım limonu yıllar önceden duymuştum adetini erken olmasını isteyenler yerdi, hele tuz vücudunda su toplar çok abarma sakın

kızzz yeme tuzz hamıle ıneklere tuz yedırmezlermıs dusuk yapar dıyee bılmıyorm bızımlede alakası varmı dun annem dedıbıde lımon kanı sıvılastırıyor tatlmm

Haha ciddi misin :))) zaten kan pihtilasmasin diye kan sulandirici iğne oluyoruz demekki zarari yok

Canım benimde 2 gün önce transferi oldu sende inşallah olduğunda hersey hayırlı bereketli gelirsin Allah sana hayırlı ve kıymetli evlatlar versin insallah

Amin canım hepimize inşallah .Rabbim yardımcımız olsun.transfer için yapmam gereken birsey varmı dikkat etmem gereken..cok heycanliyim dusundukce beni bekleyen kuzularimi içim bir hoş oluyor :)

Canım Allah yardımcın olsun, herşey yolunda gitsin ve bebeklerin sana sıkı sıkı tutunsunn ve bize de güzel haberlerle gel inşaallah

Kuzum mutlu sona dogru yaklasiyorsun Dualarim seninle
Bizi habersiz bırakma

canımm hayırlı uğurlu olsun sonu bol bebişli olsun inşallah..

Kuzummmm bugün senin için çooook güzel bi gün bebişlerine kavuşacaksın
dua etmezmiyizzz senin gibi bizlerde çoook isyiyoruz bebişlerinin tutunmasını

kızlarrrrrrr ne tuhaf bir duyğuymuş şimdi sizleri daha iyi anlıyorum tarifi yok hissettiklerimin
hepinize çokteşekkür ediyorum
29 mayıs test günüm:18::18::18::18::18:
bide 6embriyonun ikisi transfer oldu kalan 4ü dondurmadılar kalite olarak iyi değilmiş
inşallah gerek kalmaz bebeklerim benimle olur
tekrar ne zaman yazarım bilmiyorum hepiniz ALLAHA emanet olun
hepinizden güzel habarler almak üzere

İnşallah hayırlısı olur canım. Allah gönlüne göre versin

Amin canım hepimize inşallah .Rabbim yardımcımız olsun.transfer için yapmam gereken birsey varmı dikkat etmem gereken..cok heycanliyim dusundukce beni bekleyen kuzularimi içim bir hoş oluyor :)

Ağır işler yapma, çok fazla yatma, kabızlık için şurup var hamileler için onu al ve ananas ye canım

canımm benimmm transferin hayırlıı olsun..
güzell haberlerin gelsin..

bol bol dinlen canımm.. yeğenlerimize iyi bakk karışmam valla..
kendini yorma hayatım.. inşallah güzelce haberlerini alacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…