Kizlar limonun zarari olmaz degilmi tuzlayip dilimleyip yiyorum ben cok severimde
Kizlar limonun zarari olmaz degilmi tuzlayip dilimleyip yiyorum ben cok severimde
Yeme canım limonu yıllar önceden duymuştum adetini erken olmasını isteyenler yerdi, hele tuz vücudunda su toplar çok abarma sakın
Yeme canım limonu yıllar önceden duymuştum adetini erken olmasını isteyenler yerdi, hele tuz vücudunda su toplar çok abarma sakın
Abartmiyorum ama sanirim tuzlu dilim limon aseriyorum ben :18:
kızzz yeme tuzz hamıle ıneklere tuz yedırmezlermıs dusuk yapar dıyee bılmıyorm bızımlede alakası varmı dun annem dedıbıde lımon kanı sıvılastırıyor tatlmm
Haha ciddi misin :))) zaten kan pihtilasmasin diye kan sulandirici iğne oluyoruz demekki zarari yok
lızz cokda sulandırma ıstee askımm dıkkat et kendıne
Haha ciddi misin :))) zaten kan pihtilasmasin diye kan sulandirici iğne oluyoruz demekki zarari yok
Canım benimde 2 gün önce transferi oldu sende inşallah olduğunda hersey hayırlı bereketli gelirsin Allah sana hayırlı ve kıymetli evlatlar versin insallah
Canım Allah yardımcın olsun, herşey yolunda gitsin ve bebeklerin sana sıkı sıkı tutunsunnve bize de güzel haberlerle gel inşaallah
Kuzum mutlu sona dogru yaklasiyorsun Dualarim seninle
Bizi habersiz bırakma
canımm hayırlı uğurlu olsun sonu bol bebişli olsun inşallah..
canım inşallah hersey çok güzel olur :) önce göbüşün sonra kucağın dolarrrrr :) öpüyorum dualarımız seneinle :)
günaydın canımmmmmmmmmmmmmmmmtesekkür ederim tatlımmmmmm :) yeni yerimi beğendim :) Allahım hayırlısıyla sana senin gibi yüreği olan bir kız çocuğu versin :)
canım benim tedavi sanırım temmuz veya ağustosa kaldı drum hazirana sıcak bakmadı olmaz herhalde dedi 3 ay dinlenmen gerekiyor o zaman daha 2 olacak dedi :)
ben ona çok güveniyorum 1-2 aydan birsey olmaz :)
hormonlarıma bak dedim bakmadı sende sıkıntı yokki dedi amh falan dedim ben ultrasonda her yumurtalıkta 4-5 tane gelişmeye hazır gördüm yumurta sıkıntısı olan ultrasonda az görsem isterdim dedi bakmadı birseye ne desem cevap verdi yapmadı :) ama seviyorum bu hallerini hep bildiğini okuyor hep beni ikna ediyor :) ay çok yazdım kusura bakma :)
Kuzummmm bugün senin için çooook güzel bi gün bebişlerine kavuşacaksın
dua etmezmiyizzz senin gibi bizlerde çoook isyiyoruz bebişlerinin tutunmasını
kızlarrrrrrr ne tuhaf bir duyğuymuş şimdi sizleri daha iyi anlıyorum tarifi yok hissettiklerimin
hepinize çokteşekkür ediyorum
29 mayıs test günüm:18::18::18::18::18:
bide 6embriyonun ikisi transfer oldu kalan 4ü dondurmadılar kalite olarak iyi değilmiş
inşallah gerek kalmaz bebeklerim benimle olur
tekrar ne zaman yazarım bilmiyorum hepiniz ALLAHA emanet olun
hepinizden güzel habarler almak üzere
canmm nasılsın nasıl gıdıyor kacıncı gunun bugun
Abartmiyorum ama sanirim tuzlu dilim limon aseriyorum ben :18:
Amin canım hepimize inşallah .Rabbim yardımcımız olsun.transfer için yapmam gereken birsey varmı dikkat etmem gereken..cok heycanliyim dusundukce beni bekleyen kuzularimi içim bir hoş oluyor :)
canımmm27 si canım benim. Hiç heyecanlı değilim tuhaf, size daha çok heyecanlanıyorum
İnşallah hayırlısı olur canım. Allah gönlüne göre versin
kızlarrrrrrr ne tuhaf bir duyğuymuş şimdi sizleri daha iyi anlıyorum tarifi yok hissettiklerimin
hepinize çokteşekkür ediyorum
29 mayıs test günüm:18::18::18::18::18:
bide 6embriyonun ikisi transfer oldu kalan 4ü dondurmadılar kalite olarak iyi değilmiş
inşallah gerek kalmaz bebeklerim benimle olur
tekrar ne zaman yazarım bilmiyorum hepiniz ALLAHA emanet olun
hepinizden güzel habarler almak üzere
Bende öyle düşünüyorum canım ağır is asla yapmam ama kendimi genel işlerde sıkılıyorum, tabak kaldırıyor, yatağımi örtüyor, dolaptan kıyafetlerini alıyorum okadarcikçoğunlukla yani bu günden itibaren oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?