2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ay sağol canım benim, bu gün çiçeklerimin kurumuş yapraklarını temizledim biraz öne uzanarak yaptım bu işi birşey olmaz değil mi?:18:
Bitanem hicbirsey olmaz sadece ağır kaldırmak yok onun dışında rahat ol söyle düşün doğal yolla hamile kalanlar bilmeden neler yapıyor ve bebislere birsey olmuyor bizler bildiğimiz için korkuyoruz oyüzden içini ferah Tut
Korkma bitanem ilaçlardan o yalnız kabiz olma ve sakin ikinma yürüyüş yap dışarıda hava süper kendini yormadan yürü bagirsaklar harekete geçsin hem bebislerde gezmeye çıksın

Ay sağol canım benim, bu gün çiçeklerimin kurumuş yapraklarını temizledim biraz öne uzanarak yaptım bu işi birşey olmaz değil mi?:18:

Canım seni stresli gördüm rahat ol kızlar benim 3. Gunüm. Hiçbir belirtim yok. Sadece göğüsler şiş ve kapsul nedeniyle akinti var. Bunlar ilaçların etkisi. Belki de tutmamistir bilmiyorum. Normal hayatıma döndüm. Stresin neden olduğu hormonlar vücudumu olumsuz etkiler diye korktum. Daha ne yapalım anacım bundan sonrasi Allah'a kaldı. Sağlıklı ise zaten tutunur. Ben kendimi asiri zorlamadan her gun ne yapıyorsam onları yapıyorum artık. Dr deseydi 3 ay kalkma inanın kimse kaldıramazdi yataktan. Ama kan dolaşımını bozmayın vücudunuzun dengesini bozmayın diyorlar. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Olmazsa ekonomiyi düzeltir bir daha deneriz. Pes etmeyelim hic birimiz

Günaydın kızlaaaar,
Ya bende hiç belirti yok ama hiç sanki içimde hiç birşey kalmadı gibi bir tek belirti var o da adam tepemde bekliyor
Nazan arkadaşım tedavin hayırlı olsun, inşallah hu sefer olsun

Tesekkur ederim phala:))
Senin de guzel haberlerini bekliyorum,transferin kacinci gunu?belirtilere kafayi takma sakin,kisiye gore cok degisiyor...

canm benmde 3 bugun hayatımmmhakkımızda hayırlısı suanda halsızlestım sankı basım donuyo gıbıı

benmde bugun 3. gunum canmm hayırlı olsun tedavn evet dedıgn gıbı kısıye göre degısıyor fazlada belırtı aramamak lazm

Biraz dolaş canım karnını ovuştur gazın yavaş yavaş çıkar

yaptırmadım canım benim.. bu ilk olacak.. rahim filmime göre hiç sorun yok ama ben daha ayrıntılı incelensin istiyorum..

Canım sende gel benim hastaneye tedavini bursada yaptır akraban var mı?

Doğru valla
Yoksa tüp tedavisi görenleri transfer sonrası bağlar yatırırlardı dimi

Zaten bu tür rutin işlerle bunlar tehlikeye düşmüş olsaydı doktorlar heryerde bangır bangır kalkmayın yatın derdi, ben doktoruma mail attım rutin işlerine dön bu işlerle hiç birşey olmaz dedi, zararlı bir durum olsa doktor hiç başarısız olmak istermi mesleğinde mutlaka söylerdi yat hiç kalkma diye.

Valla sonucuma gore sizi yonlendircem yatin yatmayin diye :))) ben hic yatmadim 3.gun mangala gittik hatta ben yaktim:)) 4.gun arkadaslarimla kizilayda bulustuk gezdik tozduk :)) bugun 5 günüm esimle ciktik yeni tasinacagmz eve gidiyoruz perde falan bakcaz alışveriş yapcaz :))) yarin annemlerle gezmeye gitcez.salida işe döncem:))) bakalim gezme tozma is yapma zararlimi göreceğiz:))))

Süpersin valla

Kızlar geçen ay 14marta adet oldum tedavim uzun protokoldü
yani iğneleri vururken adet olmuştum bu ay adet günüm degisirmi
22 mayıs test günüm merak ediyorum yani adetim gecikmismi
oluyor

Son düzenleme:

Mangalından tut işe başlama tarihimize kadar yaptıklarımız hep aynı ohhh boşver, öylede olsa böylede olsa veren Allahım kısmetimizdeyse bize verecek zaten

Kızlar geçen ay 14marta adet oldum tedavim uzun protokoldü
yani iğneleri vururken adet olmuştum bu ay adet günüm degisirmi
22 mayıs test günüm merak ediyorum yani adetim gecikmismi
oluyor

Adat günün değişmez canım.

Mangalından tut işe başlama tarihimize kadar yaptıklarımız hep aynı ohhh boşver, öylede olsa böylede olsa veren Allahım kısmetimizdeyse bize verecek zaten

Ciddi mi inşallah güzel sonuclar aliriz :)) yeni eve cikiyoruz bizde değişiklik olur.bebek odasi bile yapacam sonucu bi alim

bayanlar uzun protokollü tedavi oldum bugün son lucrin vuruldum. akşam 10:30 da çatlatma iğnemi vurunucam ve salı gün yumurtalarım yoplanacak. yumurta toplama işlemi?? transfer işlemi zor mu? lütfen bilgi verirmisiniz bana sitrese girdim. ilk denemem olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…