- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Bitanem hicbirsey olmaz sadece ağır kaldırmak yok onun dışında rahat ol söyle düşün doğal yolla hamile kalanlar bilmeden neler yapıyor ve bebislere birsey olmuyor bizler bildiğimiz için korkuyoruz oyüzden içini ferah TutAy sağol canım benim, bu gün çiçeklerimin kurumuş yapraklarını temizledim biraz öne uzanarak yaptım bu işi birşey olmaz değil mi?:18:
Korkma bitanem ilaçlardan o yalnız kabiz olma ve sakin ikinma yürüyüş yap dışarıda hava süper kendini yormadan yürü bagirsaklar harekete geçsin hem bebislerde gezmeye çıksınayyy çok fena ya sanki balon yutmuşum gibi
ıkınamıyorumda çıkması için kendi kendine çıksın diye beklerken çok sancılanıyorum
hatta dedim ki ohss mi oldum acaba hafif derecede hoş olsamda onun da bi ilacı yok dimi
bebeklerim iyi olsunda tek inşallah geçicek bu sancılarda
Ay sağol canım benim, bu gün çiçeklerimin kurumuş yapraklarını temizledim biraz öne uzanarak yaptım bu işi birşey olmaz değil mi?:18:
Günaydın kızlaaaar,
Ya bende hiç belirti yok ama hiç sanki içimde hiç birşey kalmadı gibi bir tek belirti var o da adam tepemde bekliyor
Nazan arkadaşım tedavin hayırlı olsun, inşallah hu sefer olsun
çok endişelenmiştim dün gece sancıyla uyanınca
wc gittim geldim kısa adımlarla yürüyüş yaptım biraz öyle rahatladım
ama saate bir aynı sıkıntıyı yaşadım durdum sabaha kadar korkmuştum
sizlerden gelen cevaplar içimi rahatlattı
senin kaçıncı gün bugün benim henüz 2.gün
Canım seni stresli gördüm rahat olkızlar benim 3. Gunüm. Hiçbir belirtim yok. Sadece göğüsler şiş ve kapsul nedeniyle akinti var. Bunlar ilaçların etkisi. Belki de tutmamistir bilmiyorum. Normal hayatıma döndüm. Stresin neden olduğu hormonlar vücudumu olumsuz etkiler diye korktum. Daha ne yapalım anacım bundan sonrasi Allah'a kaldı. Sağlıklı ise zaten tutunur. Ben kendimi asiri zorlamadan her gun ne yapıyorsam onları yapıyorum artık. Dr deseydi 3 ay kalkma inanın kimse kaldıramazdi yataktan. Ama kan dolaşımını bozmayın vücudunuzun dengesini bozmayın diyorlar. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Olmazsa ekonomiyi düzeltir bir daha deneriz. Pes etmeyelim hic birimiz
daha neolsun canmm gaz en buyuk belırtıııbende öyle zehırlı bombagıbı geziyordumm
ayyy çok fena ya sanki balon yutmuşum gibi
ıkınamıyorumda çıkması için kendi kendine çıksın diye beklerken çok sancılanıyorum
hatta dedim ki ohss mi oldum acaba hafif derecede hoş olsamda onun da bi ilacı yok dimi
bebeklerim iyi olsunda tek inşallah geçicek bu sancılarda
yaptırmadım canım benim.. bu ilk olacak.. rahim filmime göre hiç sorun yok ama ben daha ayrıntılı incelensin istiyorum..
Bitanem hicbirsey olmaz sadece ağır kaldırmak yok onun dışında rahat ol söyle düşün doğal yolla hamile kalanlar bilmeden neler yapıyor ve bebislere birsey olmuyor bizler bildiğimiz için korkuyoruz oyüzden içini ferah Tut
Korkma bitanem ilaçlardan o yalnız kabiz olma ve sakin ikinma yürüyüş yap dışarıda hava süper kendini yormadan yürü bagirsaklar harekete geçsin hem bebislerde gezmeye çıksın
Canım seni stresli gördüm rahat olkızlar benim 3. Gunüm. Hiçbir belirtim yok. Sadece göğüsler şiş ve kapsul nedeniyle akinti var. Bunlar ilaçların etkisi. Belki de tutmamistir bilmiyorum. Normal hayatıma döndüm. Stresin neden olduğu hormonlar vücudumu olumsuz etkiler diye korktum. Daha ne yapalım anacım bundan sonrasi Allah'a kaldı. Sağlıklı ise zaten tutunur. Ben kendimi asiri zorlamadan her gun ne yapıyorsam onları yapıyorum artık. Dr deseydi 3 ay kalkma inanın kimse kaldıramazdi yataktan. Ama kan dolaşımını bozmayın vücudunuzun dengesini bozmayın diyorlar. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Olmazsa ekonomiyi düzeltir bir daha deneriz. Pes etmeyelim hic birimiz
Tesekkur ederim phala:))
Senin de guzel haberlerini bekliyorum,transferin kacinci gunu?belirtilere kafayi takma sakin,kisiye gore cok degisiyor...
Süpersin vallaValla sonucuma gore sizi yonlendircem yatin yatmayin diye :))) ben hic yatmadim 3.gun mangala gittik hatta ben yaktim:)) 4.gun arkadaslarimla kizilayda bulustuk gezdik tozduk :)) bugun 5 günüm esimle ciktik yeni tasinacagmz eve gidiyoruz perde falan bakcaz alışveriş yapcaz :))) yarin annemlerle gezmeye gitcez.salida işe döncem:))) bakalim gezme tozma is yapma zararlimi göreceğiz:))))
Canım tedaviler sırasında başlattı doktorum ama negatifle sonuçlandıktan sonra da kullanmaya devam ettim inşallah tadavin sonuç verir ve bebe
canım kaçıncı denemende oldu? süreci doğru dürüst bilmiyorum regl olunca gidecem tahliller yapılacak ve başlayacağız iğnelere.Allah herkese nasip etsin inşallah
Valla sonucuma gore sizi yonlendircem yatin yatmayin diye :))) ben hic yatmadim 3.gun mangala gittik hatta ben yaktim:)) 4.gun arkadaslarimla kizilayda bulustuk gezdik tozduk :)) bugun 5 günüm esimle ciktik yeni tasinacagmz eve gidiyoruz perde falan bakcaz alışveriş yapcaz :))) yarin annemlerle gezmeye gitcez.salida işe döncem:))) bakalim gezme tozma is yapma zararlimi göreceğiz:))))
Kızlar geçen ay 14marta adet oldum tedavim uzun protokoldü
yani iğneleri vururken adet olmuştum bu ay adet günüm degisirmi
22 mayıs test günüm merak ediyorum yani adetim gecikmismi
oluyor
Mangalından tut işe başlama tarihimize kadar yaptıklarımız hep aynı ohhh boşver, öylede olsa böylede olsa veren Allahım kısmetimizdeyse bize verecek zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?