2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Parsenden haber yokbende merak ettim ananas kabizliga iyi geliyor

İnşallah bu doktorun nedeni bulur. Ne tuhaf değil mi, tedavi sırasında eğer bunda da olmazsa bir daha gücüm yetmez diye düşünüyorsun ama gene ilk kez tedaviye başlayacakmışsın gibi dimdik dikiliyorsun.

Canım sakın stres yapma, hatta mutlu ol çünkü adım attığın her eşy seni çocuğuna daha çok yaklaştıracak. Bu evreler çok zevklidir, mutlu ol ki sonucuda güzel olsun

İnşallah bu doktorun nedeni bulur. Ne tuhaf değil mi, tedavi sırasında eğer bunda da olmazsa bir daha gücüm yetmez diye düşünüyorsun ama gene ilk kez tedaviye başlayacakmışsın gibi dimdik dikiliyorsun.

sağol canım benim.. haklısın hayatım tedavi sırasında ve bekleme süresinde insan helede 12 gün sonraki testi beklerken bir daha böyle bir süreçten gececek gücü kendimde göremiyorum inşallah bu son diyorsun.. sonra negatifi aldığın günün akşamında hemen yeni tedavi için neler yapabileceğinin düşüncelerine dalıyorsun..
ben şuna inanıyorum Allahım tüp bebek tedavisi yapan bayanlara ayrı bir sabır vermiş ve maddi manevi hep bir çıkış noktası veriyor..
güçlü olup tedavinin peşini bırakmazsak eğer anne olabiliriz canım.. 100 kişiden ancak 3-4 tanesi tedaviyi bırakınca doğal yola hamile kalıyor bu şansın bize vuracağıda ne belli..

Opun bereketli olsun hepsi güzel güzel döllensin inşallah ve inşallah 9 ay karnından ayrılmasınlar

Son düzenleme:

Tabi onu düşünerek bırakamayız tedavilere maddi yönden ve sağlığımız açısından müsait olduğumuz sürece devam bu işe

Kesinlikle haklısın herkesi bunyesi bir değil. Doktor zaten bizleri yönlendiriyor. Yat yatma diye.bsna normal hayatına dön dedi.ben stres yapıyorum kafam hep orda oluyor o yüzden bu sefer yaymadim.ama cok felaket sol kasigim.adet sancisi çekiyorum resmen.ikinci günden beri. Artik agliyorum o derece yani.

Salı günü senin test günün değil mi, aslında yarın bile yaptıra bilirsin

8mayista transfer oldum 22 mayıs perşembe cnm test günü
Bakalım ogune kadar adet olmazsam tabi evde yapamıyorum
catlatma iğnesi yaptıkya o pozitif çıkarıyomusun
karmakarışığım :18:

8mayista transfer oldum 22 mayıs perşembe cnm test günü
Bakalım ogune kadar adet olmazsam tabi evde yapamıyorum
catlatma iğnesi yaptıkya o pozitif çıkarıyomusun
karmakarışığım :18:

Kiz idrar testi yapmadin mi :))) ben yapcam hergün takip etcem and içtim :))) seninde kistinin oldgu yerde adet sancilarin oluyomu ya

Kizlar benim transfer sonrasi 10.gunum dayanamayip idrar testi yaptim.ikinci çizgi tam net olmasada cikti. Eger negatif olsaydi o ikinci çizgi hiç cikmazdi degilmi?. Fotosunu buraya yüklemeyide bilmiyorumki gostereyim.yaa çok heyecanliyim bi akil verin.

süpperrrrr şahane bir haber buu..
canım ikinci çizgi silikte olsa varsa hamilesin
net çıkmaz zaten bu dönemde...
çok tebrik ediyorum tatlım

Günaydın kızçelerim...
Bugün kk dan sizler gibi tanıştığım ama sonra özel hayatımda görüşmeye başladığım tüp bebekçi kızları yarın evimde ağırlayacam..
Hazırlık yapiciimmm..
Bana geleceklerin hepsinin bebekleri oldu bi ben kaldım
Geleneksel tüp günü bu kez bende yani
Şimdi mutfağa girme zamanı sık sık gelicem ama

Hayirlisiyla insaallah oyledir canim yaa.Rabbim tum isteyen kullarina nasip etsin ins. Sanada kolay gelsin canim

Hayirlisi olsun cnm insallah hamilesindir. Kac adet kacinxi gun embriyosu transfer edilmisti. Bir de hic belirtin pldu mu. Benim 13mayisti transfetin hic belirtim yok halen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…