bayanlar uzun protokollü tedavi oldum bugün son lucrin vuruldum. akşam 10:30 da çatlatma iğnemi vurunucam ve salı gün yumurtalarım yoplanacak. yumurta toplama işlemi?? transfer işlemi zor mu? lütfen bilgi verirmisiniz bana sitrese girdim. ilk denemem olacak
saol canim, insallahhh :))
2. tedaviyi bekliorum iste.. doktor hicbisey kullandirmiyor, biosteron fln kullanma dedi.. yumurta sayin ii dedi, biosteronun yumurta kalitesine bi etkisi yokmus guya.. kafam karisti, 9 yumurtam vardi.. ama kalitesi ii diil demisti onceki doktor..
Sizde de yumurta kalitesizliği mi cikti?
Arkadaşlar tüp bebek tedavisi sirasinda yumurta sayisi hormonlari herşey normal olup da yumurtası kalitesiz çikan oldu mu hic
Adat günün değişmez canım.
bayanlar uzun protokollü tedavi oldum bugün son lucrin vuruldum. akşam 10:30 da çatlatma iğnemi vurunucam ve salı gün yumurtalarım yoplanacak. yumurta toplama işlemi?? transfer işlemi zor mu? lütfen bilgi verirmisiniz bana sitrese girdim. ilk denemem olacak
Himm ona göre cagirir o zama benim 10 dakikalik bir mesafeydi. O yüzden sikinti olmamisti nerden nereye gidiyorsun sen mesafen uzak mi.
canımmm peki ne kdr sürcek bu etki test gününe kdr böyle mi olcam ben yaa:44:normal canımm hep oluyor ne yazıkki.. ilaçlardan iğnelerden oluyor..
Bitanem hicbirsey olmaz sadece ağır kaldırmak yok onun dışında rahat ol söyle düşün doğal yolla hamile kalanlar bilmeden neler yapıyor ve bebislere birsey olmuyor bizler bildiğimiz için korkuyoruz oyüzden içini ferah Tut
Korkma bitanem ilaçlardan o yalnız kabiz olma ve sakin ikinma yürüyüş yap dışarıda hava süper kendini yormadan yürü bagirsaklar harekete geçsin hem bebislerde gezmeye çıksın
canm benmde 3 bugun hayatımmmhakkımızda hayırlısı suanda halsızlestım sankı basım donuyo gıbıı
Biraz dolaş canım karnını ovuştur gazın yavaş yavaş çıkar
at gitsin bombalarııı
canımmm peki ne kdr sürcek bu etki test gününe kdr böyle mi olcam ben yaa:44:
sağoll cnm benimmmmmmkabız olmayım diye sıvı tüketıyorum
kayısı hoşafı yıorum napim daha ki inşallah olmm
parsenden hbr var mı?
aramızda 1gün varmış Allah yardımcımız olsun canım
bende sadece karnımda şişlik gurul gurul ses ve gaz var
göğüslerde fln da bişi yok
bnmde göüslerde birsey yok canmmm sadece bombaaa
Kızlar yarın opu var bugün son misafirler geliyor inşallah Bi 9 ay doğurmadan gelmezler herhâlde 😊çok heyecanlıyım yarın sabah 9 30 da ayy bebişlerim Bi sueu olacak bakalım doktor amca hangılerini koyacak bana 😊😊bugün gezdim hemşire yumurtalar çok büyümüş dikkat et dedi dun ama eşimle ne kadar dikkat etsektw misafirleri geri çeviremedim seviyorum galiba misafir ağırlamayı bide gelenleri 😊😊bakalım çok yormamaya çalışcam kendimi bana dua edin opu güzel geçsin
Canım sende gel benim hastaneye tedavini bursada yaptır akraban var mı?
canımmm peki ne kdr sürcek bu etki test gününe kdr böyle mi olcam ben yaa:44:
Valla sonucuma gore sizi yonlendircem yatin yatmayin diye :))) ben hic yatmadim 3.gun mangala gittik hatta ben yaktim:)) 4.gun arkadaslarimla kizilayda bulustuk gezdik tozduk :)) bugun 5 günüm esimle ciktik yeni tasinacagmz eve gidiyoruz perde falan bakcaz alışveriş yapcaz :))) yarin annemlerle gezmeye gitcez.salida işe döncem:))) bakalim gezme tozma is yapma zararlimi göreceğiz:))))
Kızlar yarın opu var bugün son misafirler geliyor inşallah Bi 9 ay doğurmadan gelmezler herhâlde 😊çok heyecanlıyım yarın sabah 9 30 da ayy bebişlerim Bi sueu olacak bakalım doktor amca hangılerini koyacak bana 😊😊bugün gezdim hemşire yumurtalar çok büyümüş dikkat et dedi dun ama eşimle ne kadar dikkat etsektw misafirleri geri çeviremedim seviyorum galiba misafir ağırlamayı bide gelenleri 😊😊bakalım çok yormamaya çalışcam kendimi bana dua edin opu güzel geçsin
Ciddi miinşallah güzel sonuclar aliriz :)) yeni eve cikiyoruz bizde değişiklik olur.bebek odasi bile yapacam sonucu bi alim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?