2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

bende birkez denedim kısa protokoldü,acaba uzun protokole nasıl karar verildi ne gibi testler yapıldı ve nerde yaptırdınız öğrenebilirmiyim

Sizde de yumurta kalitesizliği mi cikti?

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi sirasinda yumurta sayisi hormonlari herşey normal olup da yumurtası kalitesiz çikan oldu mu hic

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi sirasinda yumurta sayisi hormonlari herşey normal olup da yumurtası kalitesiz çikan oldu mu hic

o dollenen de gitti tupe tutundu, dis gebelik ( sonraki denemeye kadar yumurta kalitesini artirici ilac kullaniym diodum, oyle bi ilac yokmus..kadinin yumurtasi dogmadan olusurmus, o ay toplancak yumurta sayisini artirilirmis, ama kaliteye bisey yapamiyoruz dedi doktor..

hic korkma canim, yumurta toplarken uyuyorsun zaten, transfer de acisiz ve cok kisa suruyor.. tup bebegin en zor kismi transferden sonra 10 gun beklemek bence :) oldu mu olmadi mi stresi en zoru..

Himm ona göre cagirir o zama benim 10 dakikalik bir mesafeydi. O yüzden sikinti olmamisti nerden nereye gidiyorsun sen mesafen uzak mi.

batman dan diyarbakır a gidiyorum 120 km uzaklıkda yaklaşık 2 saat yol sürüyor

normal canımm hep oluyor ne yazıkki.. ilaçlardan iğnelerden oluyor..
canımmm peki ne kdr sürcek bu etki test gününe kdr böyle mi olcam ben yaa:44:

sağoll cnm benimmmmmm kabız olmayım diye sıvı tüketıyorum
kayısı hoşafı yıorum napim daha ki inşallah olmm

parsenden hbr var mı?

canm benmde 3 bugun hayatımmmhakkımızda hayırlısı suanda halsızlestım sankı basım donuyo gıbıı

aramızda 1gün varmış Allah yardımcımız olsun canım
bende sadece karnımda şişlik gurul gurul ses ve gaz var
göğüslerde fln da bişi yok

Biraz dolaş canım karnını ovuştur gazın yavaş yavaş çıkar

ayy yrnda bi iğnem var 5 gün arayla vurulan opuda vurulmuştum ilkini toplm 3 adet
o da çok acıyo vurulduktan sonra ama bebişlerimiz iyi olsunda bunlar geçer inşallah

at gitsin bombalarııı

ahhh o bombalar çok feci yaaa
atmazsam ztn patlıcak gibi oluyorum
yürüyüş yapıorum öyle rahatlıorum ancak

canım cok sıkkın geldi kör olasıca kırmızılar onları görene kadar bır umut vardı acaba tedaviye gerek kalmadan bebeğim olur mu diye maalesef hayal kırıklığı oldu... salı günü başlayacağım tedaviye korku stress üzüntü offffff offffff

bu arada transferleri yapılmış arkadaşlar var inşallah saydığınız günler bıran önce gelır ve hepinizin sonuçları pozitif olur 9 ay sonrada bebişlerinizi kucağınızı alırsınız rabbim kımsenın emeğını boşa çıkarmasın....

Son düzenleme:
Kızlar yarın opu var bugün son misafirler geliyor inşallah Bi 9 ay doğurmadan gelmezler herhâlde 😊çok heyecanlıyım yarın sabah 9 30 da ayy bebişlerim Bi sueu olacak bakalım doktor amca hangılerini koyacak bana 😊😊bugün gezdim hemşire yumurtalar çok büyümüş dikkat et dedi dun ama eşimle ne kadar dikkat etsektw misafirleri geri çeviremedim seviyorum galiba misafir ağırlamayı bide gelenleri 😊😊bakalım çok yormamaya çalışcam kendimi bana dua edin opu güzel geçsin

inşallah istediğin gibi olur inşallah bebişlerin annelerine tutunurlar . dikkat et zaten bu dönemler bizim için sıkıntılı ve yorucu bırde misafirler için yorulma

Son düzenleme:
Canım sende gel benim hastaneye tedavini bursada yaptır akraban var mı?

canım Bursada hiç akrabam yok.. aynı hastenenin İstanbuldada şubesi var ama bu işler hastaneye doktorada bazen bakmıyor..
bu güne kadar gittiğim hasteneler ve doktorlar hep çoğunluğun pozitif sonuçlar aldığı iyi hastaneler ve iyi tanınmış doktorlardı ama bende o pozitifi göremedim.. demekki daha zamanıda gelmemiş hayırlısı diyorum artık çünkü bebek sıkıntısı hariç herşey iyi gidiyor bunada şükrediyorum.. inşallah bebekte gelecek bir gün.... 27 Mayısa Memorial Semra Hanımdan randevu aldım.. onunla bir görüşeceğim bakalım ne diyecek farklı birşeyler yapacakmı..

Son düzenleme:

Hiç korkma şekerim. Yumurta toplama işlemi zevkli bile diyebilirim. Sedasyonu alıp hop diye uyuyorsun bi uyanıyorsun herşey bitmiş. Transferde de pek biley yok normal muayne gibi. Ama gel gelelim 10 gün beklemek sıkıntılı biraz ama katlanıyorsun. Sen duanı et gir opu na ve sonrası içinde bol bol dua et okadar yapacak paşka birşey yok valla. Korkacak bişeyde yok inan ki.

canım bence bu konu tamamen kişinin bünyesine göre değişiyor.. belkide bazılarımızın bünyesi bolca yatarak embriyoyu kabulleniyor, bazımızdada hareketle yürüyüşle tutunuyor..
beş tedavim boyunca tuvalete gitmek hariç hep yattım ignelere bile hemşire eve geldi duş bile almadım, yemekler bile yatağıma geldi, salona yatak serip evdeki kısa yürüyüşler hariç hep yattım sonuçlarım kimyasal bile olsa hep 80 ile 200 arası çıktı yani tutunmaya çalışmış demekki..iki tedavimde de yatmakla olmuyor dedim daha rahat davrandım dışarıda çıktım yeri gelince evde ufak işlerimi yaptım değerlerim direk 0 çıktı.. bana yatmak fayda ediyor galiba bir umutta olsa..
herkezin bünyesi durumlara göre farklı tepkiler verebilir aslında..

Canım yarın ve tedavinin geri kalanı için allah yardımcın olsun. Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…