Amin canım..
Olmuş olmuş benim arkadaşım anne oluyor Allahın izniyle
Hayirlisi olsun cnm insallah hamilesindir. Kac adet kacinxi gun embriyosu transfer edilmisti. Bir de hic belirtin pldu mu. Benim 13mayisti transfetin hic belirtim yok halen[/QUOT
Sagolasin canim insaallah.ama daha kesin bisey yok kan testi yaptirmadim.2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi.belirtimi bilmem ama gaz sancisi,çok nadir kasikta hafif bi agri,birde tuvaletim geldiginde bazen karnima kramp şeklinde agri giriyodu,goguslerimdede son zamanda hafif agrilar vardi ve halada var.bence belirti arama cunku bazilarinda olmayabiluyi birde ilaçlarda böyle yapiyo olabilir.Rabbim hayirlisiyla hepimizin yüzünü guldursun insaallah.
İdrar testinde ciktiysa bence hamilesindor. Benim de cok amq cok nadir kasiklarda batma var sadece. Test gunum 25 mayis bakalim hayorlidi artik
Kizlar gülüp dalga geçmeyin diger tüpten dolayi ahdim vardi idrar testinde hergün takip etcem diye.6 gunu oldu bugün igne ilac etkisi bilmem ama silik çizgi cikti.bakalim nolcak
Herkese günaydınlar,
Size bişey sormak istiyorum.3 aydır bir şekilde histeroskopi iptal olduğu için artık bu ay da dalgaya gelmesin diye adet olmadan gittim gün aldım. Cuma yada ctesi olmam gerekiyordu. Doktor verdi randevuyu ctesi olacağım adet diye.Benimkiler gelmek bilmez sinir oldum normalde günü saati şaşmazbugün gelmeye başlıyor kendileri adet bitiminden sonraki bikaç gün içinde yapılır diye biliyorum adet bittikten sonraki 2.gün histeroskopi yapılsa sorun olmaz dimi?
Kizlar benim transfer sonrasi 10.gunum dayanamayip idrar testi yaptim.ikinci çizgi tam net olmasada cikti. Eger negatif olsaydi o ikinci çizgi hiç cikmazdi degilmi?. Fotosunu buraya yüklemeyide bilmiyorumki gostereyim.yaa çok heyecanliyim bi akil verin.
kuzum inşş hamileleiktendirama buna çok güvenme ilaçlardan olabilir 9.10. gün olursa daha umutlu olacak
İdrar testinde ciktiysa bence hamilesindor. Benim de cok amq cok nadir kasiklarda batma var sadece. Test gunum 25 mayis bakalim hayorlidi artik
Insaallah sende mutlu haberi alirsin canim.
Hatibulut gozunaydin canim insaallah hamilesindir.benimde 10. Gunum benimde ikinci çizgi silik cikti ama ben gecen carsamba catlatma ignesi vurdurmustum ondan olabilirmi acaba?
10.gün:26::26::26::26: çift çizgiiiiyipuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gözün aydınnnnn
Digerinde 7.gun silik gormustum 22 cikmisti ama sonra düştü o yüzden kan yapmicam hic idrardabtakip etcem.bende çok umutlu degilim hayirlisi olsun insallah. .sagol yetercim
ama ben su an pek sevinemiyorum canim ya. Transferin 5.günü prengnly diye bi igne olmuştum catlatma ignesi sanirim oda yaniltiyo olabilir diye dusundum sence?
Seninki ignedende olabilir o yüzden kandan başkasına guvenme
çatlatma iğneleri beta hcg yi yükseltir canım ama inşşşşş hamilesindirrr inşşşşş
hayır canım mutlaka kandan baktır 10. gün yada 12. gün mutlaka yapmalısın kanda inşşş güzel haberler alırsın SEN VE TÜM YOL ARKADAŞLARIMIZ GÜZEL HABERLE GELİR
ınsaallah hamileliktendir canim. ıgnenin etkisi vücuttan kaç günde atilir sence?
O aklima gelince sevincim kursagimda kaldi zaten.insaallah hamile olduğumuz için cikmistir testte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?