2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Herkese günaydınlar,

Size bişey sormak istiyorum.3 aydır bir şekilde histeroskopi iptal olduğu için artık bu ay da dalgaya gelmesin diye adet olmadan gittim gün aldım. Cuma yada ctesi olmam gerekiyordu. Doktor verdi randevuyu ctesi olacağım adet diye.Benimkiler gelmek bilmez sinir oldum normalde günü saati şaşmaz bugün gelmeye başlıyor kendileri adet bitiminden sonraki bikaç gün içinde yapılır diye biliyorum adet bittikten sonraki 2.gün histeroskopi yapılsa sorun olmaz dimi?

Kizlar gülüp dalga geçmeyin diger tüpten dolayi ahdim vardi idrar testinde hergün takip etcem diye.6 gunu oldu bugün igne ilac etkisi bilmem ama silik çizgi cikti.bakalim nolcak

günaydınlarrr 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor bayramımız kutlu olsun

Kizlar gülüp dalga geçmeyin diger tüpten dolayi ahdim vardi idrar testinde hergün takip etcem diye.6 gunu oldu bugün igne ilac etkisi bilmem ama silik çizgi cikti.bakalim nolcak

kuzum inşş hamileleiktendir ama buna çok güvenme ilaçlardan olabilir 9.10. gün olursa daha umutlu olacak

sorun olmaz canım adet bittikten sonra 1 hafta içinde yapılır

Hatibulut gozunaydin canim insaallah hamilesindir.benimde 10. Gunum benimde ikinci çizgi silik cikti ama ben gecen carsamba catlatma ignesi vurdurmustum ondan olabilirmi acaba?

10.gün:26::26::26::26: çift çizgiiiiyipuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugözün aydınnnnn

kuzum inşş hamileleiktendir ama buna çok güvenme ilaçlardan olabilir 9.10. gün olursa daha umutlu olacak

Digerinde 7.gun silik gormustum 22 cikmisti ama sonra düştü o yüzden kan yapmicam hic idrardabtakip etcem.bende çok umutlu degilim hayirlisi olsun insallah. .sagol yetercim

Hatibulut gozunaydin canim insaallah hamilesindir.benimde 10. Gunum benimde ikinci çizgi silik cikti ama ben gecen carsamba catlatma ignesi vurdurmustum ondan olabilirmi acaba?

Seninki ignedende olabilir o yüzden kandan başkasına guvenme

Digerinde 7.gun silik gormustum 22 cikmisti ama sonra düştü o yüzden kan yapmicam hic idrardabtakip etcem.bende çok umutlu degilim hayirlisi olsun insallah. .sagol yetercim

hayır canım mutlaka kandan baktır 10. gün yada 12. gün mutlaka yapmalısın kanda inşşş güzel haberler alırsın SEN VE TÜM YOL ARKADAŞLARIMIZ GÜZEL HABERLE GELİR

ama ben su an pek sevinemiyorum canim ya. Transferin 5.günü prengnly diye bi igne olmuştum catlatma ignesi sanirim oda yaniltiyo olabilir diye dusundum sence?

çatlatma iğneleri beta hcg yi yükseltir canım ama inşşşşş hamilesindirrr inşşşşş

hayır canım mutlaka kandan baktır 10. gün yada 12. gün mutlaka yapmalısın kanda inşşş güzel haberler alırsın SEN VE TÜM YOL ARKADAŞLARIMIZ GÜZEL HABERLE GELİR

Tamam canim cumartesi yaparim kan testini o zaman:) cok sagol inşallah bu yolda olan herkes hamile kalir :)

ınsaallah hamileliktendir canim. ıgnenin etkisi vücuttan kaç günde atilir sence?

canım 10 . Gün ilaçtan çift çizgi çıkacağını düşünmüyorum hamileliktendir ama bu gün kandan baktırsan çıkar zaten varsa eğer acilde yaptırabilirisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…