ohh bu sene tatilin çok oldu desenevalla canım sormaaa..
nese 7 hazirana az kaldı tatile gitcem ya ohh..
sonra da ramazan bayramı tatili sonra kurbannn falan derken sene bitti
cnm hayalet çizgin devam etsin sonunda ortaya çıksın inşlhhh
ohh bu sene tatilin çok oldu desene
daha ii kafanı dağıtır dinlenir yeni tedaviye bomba gibi başlarsın
aminnnallah razı olsun kuzum dileyen hepimize versin rabbim
hadi bu sefer hem daha rahat ve hem daha sakin güzel sonuç alırsın tedavinden aman sorma hamişler sanki bizi bulmuş her daim gözümüzün önündeler:26::26:aynen canım yaa..
zaten çevremde hep hamiş bendeee özendım bu sabah hastaneyi aradım haftaya randevu aldım
hepimizin gönlündeki muradı olsun sağlık ve hayırla...
6 gün sonra inşlh bol değerli kan testti sonucunu görürsün
hadi bu sefer hem daha rahat ve hem daha sakin güzel sonuç alırsın tedavinden aman sorma hamişler sanki bizi bulmuş her daim gözümüzün önündeler:26::26:
Bu şekilde iş başı yapman sakıncalı heryerin görüküyooo
Hep bunlar ilaçların yan etkisi işte
İğne batmasından daha belirgin bi gebelik belirtisi bilmiyorum ben embriyonun ne tarafa koyulduğunu biliyormusun sağ ya da sol eğer iğne batması yaşadığın tarafla embriyonun konduğu taraf aynıysa umutlanabiliriziğnenin battığı yerde kuzular bi de belirtim yok diyo..
HERKESE kocaman günaydınlar..
3 günlük tatilden sonra yine iş başı yaptık..ne zor geldi valla
inşallah cnm yaaaa. ama işte böyle kırmızı bir leke insanı korkutuyor inşallah biz de de senin gibi belirti olmazKuzum tutunma kanaması olmasın hemen moralini bozma lütfen benimde geldi azıcık kanamam
Günaydın kızlar nasılsınız:) ben testi yapmaya devam ediyorum ama maalesef hayalet çizgi oldu bugünde..tam görünmüyo olabilir ama çizgi varHerşey allahtan ..alnımıza ne yazıldıysa o...
Eki Görüntüle 1121104 Eki Görüntüle 1121105
İnşallah canım benim amin
E git bari kan ver hayatım hayalet çizgiyle uğraşacağına
E git bari kan ver hayatım hayalet çizgiyle uğraşacağına
kızlarrrrrrrrrrrrr nabıonuz beaaaa görüşmeyeliiii....bende bi değişiklik yok kızlarrr histeroskopimı oldumm simdi hazıran basını beklıommm tedavı ıcınn...bebıs bu ay inşaAllah kendılıgınden gelır de bana surprız olurrr ...bol hamişli bı gun olsun inşaAllahhhh
hatişimmmmm kızzz sen basladın mı sidik testlerineeeyok canım kan günümü bekleyeceğim.gebelik testleri hoşuma gidiyo :)
hatişimmmmm kızzz sen basladın mı sidik testlerineee...maşallahh kuzum hayalet çizgiler cıktıysaa tamamdır kuzu bu işşşş
canım çok sevindim inşallah tüpe gerek kalmaz dediğin gibi.sen yeterki kafana takma onlar geleceği zamanı biliyorlar
Aminn canım isteyen herkes kavussun bebişineee...Rabbim kımsenın emeğini bosa cıkarmasınnn...senı takıp edıomm kuzucum çizgiler gun gun koyulaşsın inşşşşşaAllahhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?