2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
valla canım sormaaa..
nese 7 hazirana az kaldı tatile gitcem ya ohh..
sonra da ramazan bayramı tatili sonra kurbannn falan derken sene bitti
ohh bu sene tatilin çok oldu desene
daha ii kafanı dağıtır dinlenir yeni tedaviye bomba gibi başlarsın

aynen canım yaa..
zaten çevremde hep hamiş bendeee özendım bu sabah hastaneyi aradım haftaya randevu aldım
hadi bu sefer hem daha rahat ve hem daha sakin güzel sonuç alırsın tedavinden aman sorma hamişler sanki bizi bulmuş her daim gözümüzün önündeler:26::26:

Aman kıızz öyle sürekli olmuyor ki arada günde sende iki ben diyim 3 hatta psikolojiktir de belki
salı test günüm sence cuma yaptırayım mı
Ha bu arada sağa mı sola mı koydular hiç bilmiyorum ki

kızlarrrrrrrrrrrrr nabıonuz beaaaa görüşmeyeliiii....bende bi değişiklik yok kızlarrr histeroskopimı oldumm simdi hazıran basını beklıommm tedavı ıcınn...bebıs bu ay inşaAllah kendılıgınden gelır de bana surprız olurrr...bol hamişli bı gun olsun inşaAllahhhh

canım çok sevindim inşallah tüpe gerek kalmaz dediğin gibi.sen yeterki kafana takma onlar geleceği zamanı biliyorlar

hatişimmmmm kızzz sen basladın mı sidik testlerineee...maşallahh kuzum hayalet çizgiler cıktıysaa tamamdır kuzu bu işşşş

başladım başladım hayalet çizgilerim var benim inşallah sonu güzel olur kuzum ya

canım çok sevindim inşallah tüpe gerek kalmaz dediğin gibi.sen yeterki kafana takma onlar geleceği zamanı biliyorlar

Aminn canım isteyen herkes kavussun bebişineee...Rabbim kımsenın emeğini bosa cıkarmasınnn...senı takıp edıomm kuzucum çizgiler gun gun koyulaşsın inşşşşşaAllahhhhhhhhhhhhhh

Aminn canım isteyen herkes kavussun bebişineee...Rabbim kımsenın emeğini bosa cıkarmasınnn...senı takıp edıomm kuzucum çizgiler gun gun koyulaşsın inşşşşşaAllahhhhhhhhhhhhhh

allah razı olsun balımmmmmmmmmm inşallah koyulaşarak devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…