2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Gnydn kizlar. Sabah yine cribone jelden sonra aparatin ucunda kirmizilik vardi. Ayrica hale belirtim yok tutmadi herhalde degildi. Bugun transfer dahil sekizinci gunum.

arkadaslar bu igneyi nerde yaptiriyorsunuz esi yapan var mi benim esim kalcadan yapiyor bi sorunla karsilasir miyim ?

cnm olsun herkes bakıyor buraya ama unutabiliyoruz bazen..
benim tedavin ertelendi eşimin spermleri morfolojileri bozukmuş o yüzden dr. bunu nla tüp ebbek yaparız ama tutunma olasılığı zor dedi bizde beklemedeyiz halen dr. her an daha da kaliteli çıkışlalrınız olabilir dedi bekliyoruz zamanını heran güzel haberler verebilrim inşlh dualarınıza ihtiyacım var sende memoriale gidip güzel olumlu sonuçlar al inşlh..

tatlım dün sana yazdım görmedinnn ,nasılsınn şekerim beni unuttun mu acaba:26::26:
şaka şaka sana takılıyorum...

bu arada herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bol pozitifli günlerrrrrrrr

Kızlar günaydın beni uyku tutmuyor heyecanlıyım hemşire yarın arıycam dedi ama saat vermedi acaba kaç tanesi döllendi meraktan çatlıycam yumurtalar 10 11 gibi toplandı heralde öylede ararlar biran önce arasalar keşke 😊😊

Yok canım unutur muyum hiç Bu gün iş başı yaptım işler biraz birikmiş
Sen ne yaptın senin son durum nedir canım?

inşlh cnm ya eşim de sperm çıktı şimdide morfolojisi başladı olsun bunları da aşıcaz inşşlhh
bende acayip sabırsızım başlamak için:18:
ayyy kese görünmüş maşallah kalp atışına da bişey kalmamış günler geçmez şimdi sana randevu alınca hep sorunsuz< yaşa hamileliği bizede bol bol dua et

Ya ben hiç bir şey hissetmiyorum, arada yani çok nadir kasığıma iğne batması oluyor o kadar, birde hafif göğüslerim şiş o kadar. Tutmadı galiba diye çok korkuyorum.

Dua etmezmiyim cnm hepinize dua ediyorum ismini bildiğim bilmediğim herkeze dua ediyorum
senin adında cemre sanırım doğrumu cnm:26:

Yok canım unutur muyum hiç Bu gün iş başı yaptım işler biraz birikmiş
Sen ne yaptın senin son durum nedir canım?
şaka yaptım şekerim sen unuturmusun hiç
işler biriksin yavaş yavaş ayp sende bebişte fazla yormayın kendinizi
bizim son durum morfolojileri iyi değilmiş dondurulanlar o yüzden biraz daha bekleyin dedi dr. bekliyoruz acaba zamanı ne zaman inşlhh bi kaç ay içinde bende başlarım szde o zaman ahmiş olursunuz bende size belirtileri yazar dururum artık

Dua etmezmiyim cnm hepinize dua ediyorum ismini bildiğim bilmediğim herkeze dua ediyorum
senin adında cemre sanırım doğrumu cnm:26:
alalh razı olsun cnm sağol dualara ihtiyacımız var hep zaten benim cemre yeğenimin ismi o yüzden onun adına nick actım gerçek adım tuğba benim sen ister cemre de ister tuğba bana da dua ediyorsun ya katbe katı senin olsun hep

Ya ben hiç bir şey hissetmiyorum, arada yani çok nadir kasığıma iğne batması oluyor o kadar, birde hafif göğüslerim şiş o kadar. Tutmadı galiba diye çok korkuyorum.

Ceyda sana inan dua diyorum kuzum lütfen kötü düşünme
bende hiç belirti yoktu hatta belirtimin olmasını çok istemiştim ama hiçbir zamam kötü düşünmedim
ne güzel işede başlamaşsın azıcıkta olsa kafanı dağıtamaya çalış cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…