arkadaslar bu igneyi nerde yaptiriyorsunuz esi yapan var mi benim esim kalcadan yapiyor bi sorunla karsilasir miyim ?
Gnydn kizlar. Sabah yine cribone jelden sonra aparatin ucunda kirmizilik vardi. Ayrica hale belirtim yoktutmadi herhalde degildi. Bugun transfer dahil sekizinci gunum.
Gnydn kizlar. Sabah yine cribone jelden sonra aparatin ucunda kirmizilik vardi. Ayrica hale belirtim yoktutmadi herhalde degildi. Bugun transfer dahil sekizinci gunum.
cnm olsun herkes bakıyor buraya ama unutabiliyoruz bazen..canım benimm çok sağoll güzel yürekli arkadaşım.. ben bu sıralar kendi telaşıma düştüm sizleri fazla takip edemedim..
sen ne yaptın canım şu anda hangi aşamadasın.. son 20 gündür herhangi bir gelişme oldumu.
güzel dileklerin hepimize yansısın canım benim çok öptüm..
Benimde kilom 50 boyum 1.60 canım yaşım 35 olduğundan ve döllenen iki yumurta olduğundan bana ikisinide koydular. Bu arada 5 yıllık evliyim sorun ise erkek infertilitesi
Sedyeye yandan kendin geçiyorsun kalkmadan fakat sen sedyeye nasıl geçerim ne olur diye kafanı bence bu kadar takma fazla stres yapma bu herşeyden daha önemli
günaydın cnm nasılsın keseyi gördün mü kalp atışını duydun mu kızKuzum tutunma kanaması olmasın hemen moralini bozma lütfen benimde geldi azıcık kanamam
günaydın cnm nasılsın keseyi gördün mü kalp atışını duydun mu kız
cnm olsun herkes bakıyor buraya ama unutabiliyoruz bazen..
benim tedavin ertelendi eşimin spermleri morfolojileri bozukmuş o yüzden dr. bunu nla tüp ebbek yaparız ama tutunma olasılığı zor dedi bizde beklemedeyiz halen dr. her an daha da kaliteli çıkışlalrınız olabilir dedi bekliyoruz zamanını heran güzel haberler verebilrim inşlh dualarınıza ihtiyacım var sende memoriale gidip güzel olumlu sonuçlar al inşlh..
tatlım dün sana yazdım görmedinnn,nasılsınn şekerim beni unuttun mu acaba:26::26:
şaka şaka sana takılıyorum...
inşlh cnm ya eşim de sperm çıktı şimdide morfolojisi başladı olsun bunları da aşıcaz inşşlhhCanım günaydın şükürler olsun iyiyim sen nasılsın fıstık az kaldı seninde tedavine
Çok şükür bebişin kesesini gördüm ama daha kalp atışlarını duymadım allah kısmet ederse bu cuma gidicem
kızlar dün annemlerde yemek vardı kuran okkutuk bende bulaşık yıkarken bardak kırıldı ve elimiçok kötü kesdimmm şimdi acile gidip pansuman yaptıracağım görüşürüz sonra
Canım günaydın şükürler olsun iyiyim sen nasılsın fıstık az kaldı seninde tedavine
Çok şükür bebişin kesesini gördüm ama daha kalp atışlarını duymadım allah kısmet ederse bu cuma gidicem
inşlh cnm ya eşim de sperm çıktı şimdide morfolojisi başladı olsun bunları da aşıcaz inşşlhh
bende acayip sabırsızım başlamak için:18:
ayyy kese görünmüş maşallah kalp atışına da bişey kalmamış günler geçmez şimdi sana randevu alınca hep sorunsuz< yaşa hamileliği bizede bol bol dua et
şaka yaptım şekerim sen unuturmusun hiçYok canım unutur muyum hiçBu gün iş başı yaptım işler biraz birikmiş
Sen ne yaptın senin son durum nedir canım?
alalh razı olsun cnm sağol dualara ihtiyacımız var hep zaten benim cemre yeğenimin ismi o yüzden onun adına nick actım gerçek adım tuğba benim sen ister cemre de ister tuğba bana da dua ediyorsun ya katbe katı senin olsun hepDua etmezmiyim cnm hepinize dua ediyorum ismini bildiğim bilmediğim herkeze dua ediyorum
senin adında cemre sanırım doğrumu cnm:26:
Ya ben hiç bir şey hissetmiyorum, arada yani çok nadir kasığıma iğne batması oluyor o kadar, birde hafif göğüslerim şiş o kadar. Tutmadı galiba diye çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?