Ya ben hiç bir şey hissetmiyorum, arada yani çok nadir kasığıma iğne batması oluyor o kadar, birde hafif göğüslerim şiş o kadar. Tutmadı galiba diye çok korkuyorum.
alalh razı olsun cnm sağol dualara ihtiyacımız var hep zaten benim cemre yeğenimin ismi o yüzden onun adına nick actım gerçek adım tuğba benim sen ister cemre de ister tuğba bana da dua ediyorsun ya katbe katı senin olsun hep
şaka yaptım şekerim sen unuturmusun hiç
işler biriksin yavaş yavaş ayp sende bebişte fazla yormayın kendinizi
bizim son durum morfolojileri iyi değilmiş dondurulanlar o yüzden biraz daha bekleyin dedi dr. bekliyoruz acaba zamanı ne zaman inşlhh bi kaç ay içinde bende başlarım szde o zaman ahmiş olursunuz bende size belirtileri yazar dururum artık
inşlh bakalım zamanla neler göreceğim :26:Ah canım inşallah inşallah en kısa zaman da başlar çatır çatır doğurursun
Ceyda sana inan dua diyorum kuzum lütfen kötü düşünme
bende hiç belirti yoktu hatta belirtimin olmasını çok istemiştim ama hiçbir zamam kötü düşünmedim
ne güzel işede başlamaşsın azıcıkta olsa kafanı dağıtamaya çalış cnm benim
canım inşaallah sonu bebişli olacak belirti arama herkes farklı oluyor çünkü inşaallah tutunmuştur bebişlerin sana
inşlh bakalım zamanla neler göreceğim :26:
doğaracam ikiz olsun yılların açığını kapatayım inşlh
hepimizin gönlündeki muradı olsun sağlık ve hayırla...İnşallah ikiz olur canım benim, Allah gönlünde ki muradını verir inşallah
bu arada herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bol pozitifli günlerrrrrrrr
sana da günaydın cnm nasılsınGünaydın şekerler
kızlar dün annemlerde yemek vardı kuran okkutuk bende bulaşık yıkarken bardak kırıldı ve elimiçok kötü kesdimmm şimdi acile gidip pansuman yaptıracağım görüşürüz sonra
Tüpçü kızlar 12 gibi gelirler kalkıp eve son dokunuşlarımı yapayım
tattilden sonra işe başalamak da zor gelir haniHERKESE kocaman günaydınlar..
3 günlük tatilden sonra yine iş başı yaptık..ne zor geldi valla
ohh herşeyler hazır muhabebtiniz bol olsunTüpçü kızlar 12 gibi gelirler kalkıp eve son dokunuşlarımı yapayım
cnm hayalet çizgin devam etsin sonunda ortaya çıksın inşlhhhGünaydın kızlar nasılsınız:) ben testi yapmaya devam ediyorum ama maalesef hayalet çizgi oldu bugünde..tam görünmüyo olabilir ama çizgi varHerşey allahtan ..alnımıza ne yazıldıysa o...
Eki Görüntüle 1121104 Eki Görüntüle 1121105
tattilden sonra işe başalamak da zor gelir hani
kolay gelsin şekerim
ohh herşeyler hazır muhabebtiniz bol olsun
cnm hayalet çizgin devam etsin sonunda ortaya çıksın inşlhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?