başladım başladım hayalet çizgilerim var beniminşallah sonu güzel olur kuzum ya
KIZZZZZZZZZZZZ nasılsın..
işe de başlamışın bugunn hadi hayırlısı
yok canım kan günümü bekleyeceğim.gebelik testleri hoşuma gidiyo :)
kızz phala cımmm geldın mı evıneeee...nasılsın bebısler napıoooo...güzel olacak umarım kuzucumm sonucççç
İdrar testi yapan kızçeler naptınız merak ediyorum..
Hatibulut ve Umutlu84...
Sesime ses verin...
Günaydin canim sabah yine test yaptim çizgi dünkü gibi yine bariz belli ama sadece koyu değil, insaallah 6 gün önceki catlatma ignesinin etkisinden değilde bebistendir.
Bideee kan testide yaptirdim saat 2 yada 2 buçuk gibi belli olacak.
Kizlar ne olur dua edin kalbim duracak gibi: )))
Ahh inşallah canım benim inşallah
Transferden hemen sonra eve döndüm ben zaten 2 gün bol bol yattım sonra hep gezindim yattım hafta sonu annemde akrabalarımız vardı çok eğlendim vakit kolay geçti.
Bebişlerden valla ses yok, hiç bilmiyorum
allah razı olsun balımmmmmmmmmm inşallah koyulaşarak deva eder
Günaydin canim sabah yine test yaptim çizgi dünkü gibi yine bariz belli ama sadece koyu değil, insaallah 6 gün önceki catlatma ignesinin etkisinden değilde bebistendir.
Günaydın kızlar nasılsınız:) ben testi yapmaya devam ediyorum ama maalesef hayalet çizgi oldu bugünde..tam görünmüyo olabilir ama çizgi varHerşey allahtan ..alnımıza ne yazıldıysa o...
Eki Görüntüle 1121104 Eki Görüntüle 1121105
Evet canım başladım hayırlısı ile, en azından vakit daha çabuk geçecek.
Pazartesi testim var ama ben doğ dürüst bir şey hissetmiyorum
Normalde test günün ne zaman oluyor canım?
Haticim seninde insaallah ikinci çizgi hamileliktendir.
Aaa ben senı bursada bı akrabanda ıkı gun kalıcan dıe bılıodumm...oyle okumsutum yanııı...kuzumm ılk ıkı gun yattmısn sonrasında dıkkat et yeterlı zaten...yattıkca dolasım olmuyo gezmek ufak ufak yurumek en ıısı...bu aralar kafanı dagıtacak seyler yap canımmm..bende hazıranı beklıom ya bu aralar hıc aklımda yok valla tedavı bol bol gezıoommm...ses şimdi gelmez daha annesı onlar yer yapıolar kendılerıne sessız sessızzzz ...kuzucum Rabbim hayırlısını versın hakkımızda ben sızlerden hep güzel haberler beklıyorum canımcımmm
tattilden sonra işe başalamak da zor gelir hani
kolay gelsin şekerim
ohh herşeyler hazır muhabebtiniz bol olsun
cnm hayalet çizgin devam etsin sonunda ortaya çıksın inşlhhh
Aman kıızz öyle sürekli olmuyor ki arada günde sende iki ben diyim 3 hatta psikolojiktir de belki
salı test günüm sence cuma yaptırayım mı
Ha bu arada sağa mı sola mı koydular hiç bilmiyorum ki
Çatlatma iğnesinin etkisi vardır ama bariz belli olmaz ikinci çizgi hayalet çizgi gibi olur
..
Gebesin canım Allahın izniyle...
bende hissetmıyormm cannm sankı dıgerlerınde göüslerıme elımı vuramıyordm ama sımdı hıc bırsey yokkolmadı galıba dıyormm daha erkenmıkı dıyorm dıyormda dıyormmm
Seninde bebislerin sıkı sıkı tutunsun insaallah canim . Normalde test günüm yarin.doktor bana taransferin 5. Günü yapmam için pregnily diye bi igne verdi sanirim catlatma ignesi onun için idrar testinden emin olamadim canim. Ama idrarda ikinci çizgiyi net gördüm ama koyu degildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?