2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar merhaba, 17 Mayıs'da bende tedavime başladım fakat izin almam cok zor isyerinden yarın icin zor bela yıllık izin aldım ama cuma gunu icinde almam gerekiyor. Siz izin olayını nasıl hallettiniz. Müdürünüze mı söylediniz ben tup bebek yaptırıyorum izin almam gerekiyor diye yoksa sorun olmadan izin alabiliyor muydunuz. Daha isin cok basindayim yumurta toplaması var transferi var vb... Ne yapacagım ne yapmalıyım sizce

canım ben hep müdürlerime söyledim :) yum toplamadan sonra rapor aldım aile hekimim ve kendi drumdan transferden sonrada devam etti test gününe kadar raporlu idim benim öğrenciler hareketli sıkıntılı idi işin çok yormuyorsa transferden sonra 3-5 gün yeterli :)

Kuzum keseyi gördün demek oy yerim ben onu darısı kalp atisina

canımmmmmmm silik testlerin koyulaşsın inşallah kan sonucunda pozitifini taçlandırırsın umarım
belirti neyim bişi var mı sende _? bnde yok sanki de

canım benim inşallah sonu güzel olur dediğin gbi :))) valla belirtisiz gebe kalanlarda var.belirti olarak gömek lazımmı bilmiyorum ama 2.günden beri gece yatırmayan kasık ağrılarım oldu.göğsüm şiş ve acıyo o iğnelerdendir bence.ama bugün 7.günüm adet olcak gibiyim.rabbim sonumuzu hayretsin.

ben geldim sohbete geldimmmm
biraz pc elime geçmişken sohbet edeyim yoldaşlarmla dedim
bgn 4.günüm test yapsam çıkar mı ayy çok heycanlı bu bekleyiş daha 8 gün var nasıl gecicek zaman
dün geceden sabaha devam eden sağ tarafımda batma oldu bu bir belirti midir

Müdürlerimden (erkek olmaları nedeniyle belki bayan olsaydı )çekiniyorum biraz da ortam cok dedikoducu bi sürü şey dusunuyorum. Isim yorucu surekli sahadayim masa basında cok az çalışıyorum. Büyük ihtimal transfer sonrası 12 gun kesin rapor almam gerekir çünkü hem sahada ayaktayim, hemde sahaya gidinceye kadar yollar köstebek çukuru gibi

canım hayırlı olsun inşallah kan testinde de güzel bir değer görürüz :)

direk adamın karşısına geçtim tüp bebek yaptırıyorum şu şu günlerde olmayacağım dedi.bişey diyemez zaten.transferden sonra 1 hafta rapor bile aldım

canım erkekler kadınlardan daha anlayışlı davranıyor en azından yorum ve dedikodu yapmıyor :) işin zormuş transferden sonra rapor alman daha iyi olacak :)

Kuzum keseyi gördün demek oy yerim ben onu darısı kalp atisina

kuzummm hoş geldin nasılsınnnnn

hımm göğüslerde bişi yok bnm ama karnımda hep bi sancı bi batma var
dün gece sabaha kdr sağ tarafımda batma oldu
başka bişi yok bnde. hayırlısı bakalımmm güzel hbrlerimizi paylaşırız sonunda inşallah
snn ne zmn kan testi yaptırcaksın peki_?

Kizlar hepiniz iyisinizdir insallah.hepinizi öptüm sayınnnn.:))

günaydınnn canımmm heycanlı geri sayıma girdim stresliyim bgn 4.gün daha
sen nasılsın

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biraz sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

canım kasık ağrıları fenaymış ya..ağrı kesicide içemiyoruz öldüm öldüm eşim bile ağladı halime.bende kist olduğu yerde felaket ağrılar oluyor.bugün daha iyiyim bu seferde devamlı wc ye gidiyorum sanki adet olcak gibiyim 25 i test yapacaktık ama pazara geldiği için doktor cumartesi dedi.nasipse bu cumartesi burayı inleteceğim

arkadaşlar ben aranıza yenı katıldım . inş 22 sinde tedaviye başlayacam ilk denemem olacak süreç nasıl bana biraz bilgi veririmısınız

Tabiki de belirti canım sevin sen bence

direk adamın karşısına geçtim tüp bebek yaptırıyorum şu şu günlerde olmayacağım dedi.bişey diyemez zaten.transferden sonra 1 hafta rapor bile aldım
Bende senin gibi yapayım bari yoksa yıllık izin aldığım halde bile sorun oluyo nereye niye gibi bi ton soru

canım erkekler kadınlardan daha anlayışlı davranıyor en azından yorum ve dedikodu yapmıyor :) işin zormuş transferden sonra rapor alman daha iyi olacak :)
O zaman en iyisi gidip söylemek artık dedikodu çıkarsa da onların terbiyesizligi derim ne yapayım ( 😪

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…