ben şuan sadece crione jel 1 tane-estrofem sabah akşam-folik asit içiorum
senin test gününe az kalmışşşşş canımmm hayırlısı olsun inşallah
Bazı daktırlar kalp atışını gorunce kesiyomuş ama benimki kesmedi
canım benım bazen bısey hıssetmemen de güzel.
benım kuzenım hamıs suan 8.haftasında bişey hissetmıyorummm ela diyor.sık tuvalet ve uyku halının dışında dusun ya kızzz 8 haftalık hamıleyken böyle dıyor...
bende belırtı yokkk yatıyorum hala ne yapım bugun 5. gun ufak tefek ne sıkıntın var canmm hayırdır
Ben iyiyim cnm bi sıkıntı yok cok şükür.
Takip ediyorum insallah guzel haber alıcaz.
masallah çoğunuz arka arkaya sıralandınız.guzel haberleride arkla arkaya alırız.
Cnm bende kullanıyorum günde 4 ve 11.haftada gidocem doktora o zamana kadar da devamm
ben hep kullandım günde 3 kere canım :)
bende 3 kullanıyorumm canmm
benmde dıger denemelerde kesmıstı ama bu sefer kesılmıcek dedı bakalm bu seferr o zamana gelebılırsek
cnm olsun herkes bakıyor buraya ama unutabiliyoruz bazen..
benim tedavin ertelendi eşimin spermleri morfolojileri bozukmuş o yüzden dr. bunu nla tüp ebbek yaparız ama tutunma olasılığı zor dedi bizde beklemedeyiz halen dr. her an daha da kaliteli çıkışlalrınız olabilir dedi bekliyoruz zamanını heran güzel haberler verebilrim inşlh dualarınıza ihtiyacım var sende memoriale gidip güzel olumlu sonuçlar al inşlh..
..
Migde bulantısı var çıkarıcak kadar degil ama yemek yapıyorum sonra zar zor yiyorum Yaptıgımı.
En guzel yemek ekmek arası peynirrr.
Ayy onceden ekmek yemiyodum simdi ekmek yemeden doymuyorum ben..
İnsallah gelirsin arkadaşım.gönlunü rahat tut dicem ama soylemesi kolay yasayan bilir.insallah zaman su gibi akip gecsin..Sonraaada guzel haberler verirsin insallahhh tatlımm.
Ay gerçekten mii...
Bari bir kaç bir şey hissetsem oyalayacağım kendimi ama
Geçsin şu günler yaaa
aynen canım yaa..o yüzden pek takılma bence..
hayırlısı olsun ınsallah..
sonu bol pozitifli olsun
Kızlar günaydın haftasonu memlekete gittim ptsi de tatil olunca değerlendirelim dedik giremedim yoğunluktan:) nasılsınız bakalim neler yapıyosunuz var mi hamiş bebis haberi:))
Phala canim nasil gidiyo bakalim:)
benide listende tedavide olarak yazman mumkunmuuuuu?cok heyecan yaptim.icim kipir kipir .insallah bu sefer bebegime kavusurum
selam kizlar nasilsiniz.phalacim nasik gidiyor.isin en zor asamasindasin, beklemek.cabucak gecsin sonu bebisli olsun.ben bu gun asilama icin ignelere basliyorum.daha once tup denemustim asilama nasil bilmiyorum bilen arkadaslardan bilgilerini paylasmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?