2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ben şuan sadece crione jel 1 tane-estrofem sabah akşam-folik asit içiorum
senin test gününe az kalmışşşşş canımmm hayırlısı olsun inşallah

tabi bide kan sulandırıcı fraxiparine diye bi iğne var unuttum kız sonu güzel olsun yaa

Ay gerçekten mii...
Bari bir kaç bir şey hissetsem oyalayacağım kendimi ama
Geçsin şu günler yaaa

bende belırtı yokkk yatıyorum hala ne yapım bugun 5. gun ufak tefek ne sıkıntın var canmm hayırdır

Migde bulantısı var çıkarıcak kadar degil ama yemek yapıyorum sonra zar zor yiyorum Yaptıgımı.
En guzel yemek ekmek arası peynirrr.

Ayy onceden ekmek yemiyodum simdi ekmek yemeden doymuyorum ben..

Ben iyiyim cnm bi sıkıntı yok cok şükür.

Takip ediyorum insallah guzel haber alıcaz.
masallah çoğunuz arka arkaya sıralandınız.guzel haberleride arkla arkaya alırız.

inşallah hayırlısıylaaa hep birlikte sevinirizzzz
valla sıralandık güzel oldu ama hergün bi test haberi alıcaz sevincez inşallah hepsine

Cnm bende kullanıyorum günde 4 ve 11.haftada gidocem doktora o zamana kadar da devamm

ben hep kullandım günde 3 kere canım :)

bende 3 kullanıyorumm canmm

hımm demekki tedavide gerekli bişi tmm içim rahatladı

benmde dıger denemelerde kesmıstı ama bu sefer kesılmıcek dedı bakalm bu seferr o zamana gelebılırsek

İnsallah gelirsin arkadaşım.gönlunü rahat tut dicem ama soylemesi kolay yasayan bilir.insallah zaman su gibi akip gecsin..Sonraaada guzel haberler verirsin insallahhh tatlımm.

hımm anladım canım.. bu değerlere ne oluyor böyle ya bizdede eşimin sperm sayısı 2 milyondan 200.000 bine düşmüş hareket %50 den %10 a düşmüş morfolojide dibe vurmuştur kesin..
canım doktorun ilaç vs verdimi bu durum için.. inşallah tez zamanda düzelir tedavine başlarsın canım..

ben çıkıyorum kızlar tekrar gelirim
Allaha emanet olun yoldaşlarım

merhaba arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat neler yapıyorsunuz beni hatırladınız mı?

Kızlar günaydın haftasonu memlekete gittim ptsi de tatil olunca değerlendirelim dedik giremedim yoğunluktan:) nasılsınız bakalim neler yapıyosunuz var mi hamiş bebis haberi:))

Phala canim nasil gidiyo bakalim:)

selam kizlar nasilsiniz.phalacim nasik gidiyor.isin en zor asamasindasin, beklemek.cabucak gecsin sonu bebisli olsun.ben bu gun asilama icin ignelere basliyorum.daha once tup denemustim asilama nasil bilmiyorum bilen arkadaslardan bilgilerini paylasmak isterim.

Azıcık geçmişe baktım ne güzel ya hep sohbet edip diğer arkadaşların sonuçlarını beklediğimiz arkadaşlar şimdi tedavide bi hoş oldu içim sanki kendi sonucumu bekler gibi heyecan duyuyorum hep aklımdasınız güzel anneler:)) mybaby, phala, ay telden yazıyom nickler aklıma gelmedi bak çok ayıp( kızlaar test günleriniz gelsin güzel güzel sonuçlar alın insallah:)

Hatibulut zaten çift çizgi görmeye başlamış kan sonucu da güzel gelir insallah:)

Kızlar günaydın haftasonu memlekete gittim ptsi de tatil olunca değerlendirelim dedik giremedim yoğunluktan:) nasılsınız bakalim neler yapıyosunuz var mi hamiş bebis haberi:))

Phala canim nasil gidiyo bakalim:)

Merhaba canım, 5. günüm bu gün bekliyorum belirti gelsin diye ama pek bir şey yok sanırsam

Canım teşekkür ederim Allahımın izniyle inşallah güzel haberler alacağım
Aşılama hiç yaptırmadım ama okuduklarıma göre basit bir işlem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…