2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Salak gibi elimle ağır bir sandalye çektim biraz yerinden kıpırdattım hemen aklıma geldi bıraktım bir şey olmaz dimiiiiii

evet canım Semra Kahraman.. bugün adet oldum randevumu öne çektirdim yarın 11.00 de randevum var.. tedaviye bu ay başlamayacağım ama ön görüşmemi yapacağım histereskopiye gerek görürlerse bu adetten sonra Memorialda yaptıracağım..
bence methini duydum bakalım işte böyle doktor doktor gezerek bir yere varmaya çalışıyorum hayatım.. biliyorsun bizdede erkek infertilitesi var inşallah iyi sonuç alırım bu sefer canım benim..

şaka yaptım kiiii daha çok erken moralimi bozmayım hiç dimi ama

kızlar estrofem içiomusunuz sizde ?
gebelik kategorisi x dir dio da prospektüste aklım takıldı herkese veriolar mı ki tedavi gereği

Ben kullanmıyorum canım

Bu arada eğer şişli memorial se bayagi iyi olduğunu duydum tüp bebekte adanada olmama ragmen.insallah gözlerinde sağlıklı çocukları olacak

evet canım şu anda tek derdim histereskopi onun peşindeyim.. yaptıracağım kararlıyım..bakalım canım inşallah bana faydalı gelir bu hastane şans belkide bazı şeyler..
inşallah seninde bu son denemen olur canım..

kızlar estrofem içiomusunuz sizde ?
gebelik kategorisi x dir dio da prospektüste aklım takıldı herkese veriolar mı ki tedavi gereği

günde 3 kere sabah ikindi ve gece 1 er tane estrofem içiyorum.ve günde 3 kere sabah ikindi ve gece 2 şer tane progestan fitil kullanıyorum ben.bide neupogen kullanıyorum iğneymiş bu transferden önce rahmin içine vurmuşlardı.transfer gününden beride gram gram göbekten vur dediler.vuruyorum.

Ben iyiyim cnm bi sıkıntı yok cok şükür.

Takip ediyorum insallah guzel haber alıcaz.
masallah çoğunuz arka arkaya sıralandınız.guzel haberleride arkla arkaya alırız.

ben şuan sadece crione jel 1 tane-estrofem sabah akşam-folik asit içiorum
senin test gününe az kalmışşşşş canımmm hayırlısı olsun inşallah

Evet canım başladım hayırlısı ile, en azından vakit daha çabuk geçecek.
Pazartesi testim var ama ben doğ dürüst bir şey hissetmiyorum

canım benım bazen bısey hıssetmemen de güzel.
benım kuzenım hamıs suan 8.haftasında bişey hissetmıyorummm ela diyor.sık tuvalet ve uyku halının dışında dusun ya kızzz 8 haftalık hamıleyken böyle dıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…