Yaa sus çaktırma
yaa bekledıkce aklına cinlikler geliyor dimibende dedım ya dun hergun gıdıp kanmı versemmkııı hahahhaha
Canim Dr soyadı kahraman mi :26:eğer öyleyse çok iyi bir doktormus benim yakın arkadaşımın ablasi orayı gitti şimdi 3 aylık oğlu var izmirde 4 denemeside negatifti oraya gitti ilk denemede tuttu sorun esindeydi morfoloji kötüydü IMS cihazı da var orda onuda yaptirdilar çok şükür bebislerine kavustular 10 sene sonra geldi paşa darısı bizlere Rabbim kucaklarimizi en kisa surede doldursun
şaka yaptım kiiiidaha çok erken moralimi bozmayım hiç dimi ama
kızlar estrofem içiomusunuz sizde ?
gebelik kategorisi x dir dio da prospektüste aklım takıldı herkese veriolar mı ki tedavi gereği
Bende adet olduktan sonra baslayacam yineikinci denememe ama bence simşimdiye kadar histereskopi yapilmadiysa yaptir.allah korusun ama belki rahimde bir problem vardir.onca emek veriyorsun herşey ince ayrintisina kadar bakılsın bence.sonrra
tekrardan başlarsınız tüp bebeğe.
tabi bu benim fikrim.hersey gönlünce olsun
Bu arada eğer şişli memorial se bayagi iyi olduğunu duydum tüp bebekte adanada olmama ragmen.insallah gözlerinde sağlıklı çocukları olacak
kızlar estrofem içiomusunuz sizde ?
gebelik kategorisi x dir dio da prospektüste aklım takıldı herkese veriolar mı ki tedavi gereği
Ben kullanmıyorum canım
kuzummm hoş geldin nasılsınnnnn
hımm göğüslerde bişi yok bnm ama karnımda hep bi sancı bi batma var
dün gece sabaha kdr sağ tarafımda batma oldu
başka bişi yok bnde. hayırlısı bakalımmm güzel hbrlerimizi paylaşırız sonunda inşallah
snn ne zmn kan testi yaptırcaksın peki_?
günaydınnn canımmmheycanlı geri sayıma girdim stresliyim bgn 4.gün daha
sen nasılsın
Erken gebelik testlerinde çıkmaz mı acaba?
Ben iyiyim cnm bi sıkıntı yok cok şükür.
Takip ediyorum insallah guzel haber alıcaz.
masallah çoğunuz arka arkaya sıralandınız.guzel haberleride arkla arkaya alırız.
hımm korktum ben bu ilaçtan
yok mu kullanan estrofemi
hımm korktum ben bu ilaçtan
yok mu kullanan estrofemi
Cnm bende kullanıyorum günde 4 ve 11.haftada gidocem doktora o zamana kadar da devamm
inci gibi dizildik dimiiinasılsın canmm
Ufak tefek sıkıntılar saymazsak iyiyimmmm.
sen nasılsın bakalım.
günde 3 kere sabah ikindi ve gece 1 er tane estrofem içiyorum.ve günde 3 kere sabah ikindi ve gece 2 şer tane progestan fitil kullanıyorum ben.bide neupogen kullanıyorum iğneymiş bu transferden önce rahmin içine vurmuşlardı.transfer gününden beride gram gram göbekten vur dediler.vuruyorum.
bende 3 kullanıyorumm canmm
Evet canım başladım hayırlısı ile, en azından vakit daha çabuk geçecek.
Pazartesi testim var ama ben doğ dürüst bir şey hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?