2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Merhaba canım, 5. günüm bu gün bekliyorum belirti gelsin diye ama pek bir şey yok sanırsam
hadi yarıladın şekerim, bi şey kalmadı.... hep belirti aramayın demiyomuyuz ayolll..... belirtisi hiç ama hiç olmayıp gebe kalanlar çooookkkk.... inşallah sonu pozitif olur canımcım... merakla bekliyorum....

hadi yarıladın şekerim, bi şey kalmadı.... hep belirti aramayın demiyomuyuz ayolll..... belirtisi hiç ama hiç olmayıp gebe kalanlar çooookkkk.... inşallah sonu pozitif olur canımcım... merakla bekliyorum....

İnşallah canım pozitif olur inşallah

Yaa sus çaktırma

gunler hemen gecsede alsak sonuckari pozitif pozitif

İnşallah canım kavuşursun bebeğine inşallah

amin canim insallah

Canım teşekkür ederim Allahımın izniyle inşallah güzel haberler alacağım
Aşılama hiç yaptırmadım ama okuduklarıma göre basit bir işlem canım

hersey guzel olacak.bu son tedavilerimiz insallah .bir ay sonra konustugumuz konu degisecek allahin izniyle

bebisim gelmiş hosgelmis özledim seni gel artık sohbete samsuna döndün mu:26:

Inşallah bitanem IMS cihazını kullanın erkek faktorune iyi çözüm diyorlar yarın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Merhaba canım, 5. günüm bu gün bekliyorum belirti gelsin diye ama pek bir şey yok sanırsam

Ay hadi canım insallah pozitif pozitif sonuçlar görcez:) inanıyorum ben buna annesi iyi bak bebisimize:)

Kizlar ne yapiyorsunuz.benim transferim oldu evde yatiyorum.canim cok sikiliyor.ne yapcam ben ya boyle yatmak pek bana gore degil.poffff

İdrar testi yapmayayım dedim ama sizi test niyetine kullanacağım

Son düzenleme:
Ben iş başı yaptım canım bu gün

Iyi etmissin valla.bu ne ya zaten kendi evinde de degilim patladim burda.hayirlisiyla cumaryesi evime gidicem.orda canim sikilmaz ya.yat yat belim agridi.benim transferim dun oldu canim.dedigin gibi hic bir sey hissetmiyorum.hatta eskisinden daha iyiyi..sende son durumlar ne.nasil hissediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…