hadi yarıladın şekerim, bi şey kalmadı.... hep belirti aramayın demiyomuyuz ayolll..... belirtisi hiç ama hiç olmayıp gebe kalanlar çooookkkk.... inşallah sonu pozitif olur canımcım... merakla bekliyorum....Merhaba canım, 5. günüm bu gün bekliyorum belirti gelsin diye ama pek bir şey yok sanırsam
hadi yarıladın şekerim, bi şey kalmadı.... hep belirti aramayın demiyomuyuz ayolll..... belirtisi hiç ama hiç olmayıp gebe kalanlar çooookkkk.... inşallah sonu pozitif olur canımcım... merakla bekliyorum....
Yaa sus çaktırma
İnşallah canım kavuşursun bebeğine inşallah
Canım teşekkür ederim Allahımın izniyle inşallah güzel haberler alacağım
Aşılama hiç yaptırmadım ama okuduklarıma göre basit bir işlem canım
ben geldim sohbete geldimmmm
biraz pc elime geçmişken sohbet edeyim yoldaşlarmla dedim
bgn 4.günüm test yapsam çıkar mıayy çok heycanlı bu bekleyiş daha 8 gün var nasıl gecicek zaman
dün geceden sabaha devam eden sağ tarafımda batma oldu bu bir belirti midir
evet canım Semra Kahraman.. bugün adet oldum randevumu öne çektirdim yarın 11.00 de randevum var.. tedaviye bu ay başlamayacağım ama ön görüşmemi yapacağım histereskopiye gerek görürlerse bu adetten sonra Memorialda yaptıracağım..
bence methini duydum bakalım işte böyle doktor doktor gezerek bir yere varmaya çalışıyorum hayatım.. biliyorsun bizdede erkek infertilitesi var inşallah iyi sonuç alırım bu sefer canım benim..
merhaba arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat neler yapıyorsunuz beni hatırladınız mı?
gunler hemen gecsede alsak sonuckari pozitif pozitif
amin canim insallah
hersey guzel olacak.bu son tedavilerimiz insallah .bir ay sonra konustugumuz konu degisecek allahin izniyle
Merhaba canım, 5. günüm bu gün bekliyorum belirti gelsin diye ama pek bir şey yok sanırsam
bebisim gelmiş hosgelmis özledim seni gel artık sohbete samsuna döndün mu:26:
Inşallah bitanem IMS cihazını kullanın erkek faktorune iyi çözüm diyorlar yarın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
kizlar ne yapiyorsunuz.benim transferim oldu evde yatiyorum.canim cok sikiliyor.ne yapcam ben ya boyle yatmak pek bana gore degil.poffff
Ay hadi canım insallah pozitif pozitif sonuçlar görcez:) inanıyorum ben buna annesi iyi bak bebisimize:)
Kizlar ne yapiyorsunuz.benim transferim oldu evde yatiyorum.canim cok sikiliyor.ne yapcam ben ya boyle yatmak pek bana gore degil.poffff
Ben iş başı yaptım canım bu gün
idrar testi yapmayayım dedim ama sizi test niyetine kullanacağım
hayırlı olsun canmm hepımız yatmaktan sıkılıyoruz ama ne yapalım ınss yattıgmıza degecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?