KIZLAR BEN ÇIKIYORUM CİMCİMEM VE BIDIKIM KAHVALTIYA ÇAĞIRIYOLAR BENİTEYZEM SENSİZ OLMAZ DİYORLAR SONRADA CİMCİMEM İÇİN (doğum günü için ) CİCİ BAKMAYA GİDECEĞİZ ÇOK GÜZEL OLACAK TEYZENİN GÜLÜ HOÇAKALIM İKİZ DOĞURASICALAR BETALARI TAVAN YAPASICALAR EVİ KREŞE DÖNESİCELER NASIL RAHATLADIM İÇİMDEKİLERİ DÖKÜNCEEEEE OHHHHHHHHHHHHHHHHH
Kuzum çok şükür iyiyim sen nasılsın herşey yolundadır inşallahhhhh
Bekliyorum, bekliyorum..... bebeklerim orada biliyorum sadece çok uslular o yüzden sessizler
en son hangi sayfamızda liste vardı kızlar hatırlıyor musunuz? Galiba en son 5. yapmıştık dimiiii??
KIZLAR BEN ÇIKIYORUM CİMCİMEM VE BIDIKIM KAHVALTIYA ÇAĞIRIYOLAR BENİTEYZEM SENSİZ OLMAZ DİYORLAR SONRADA CİMCİMEM İÇİN (doğum günü için ) CİCİ BAKMAYA GİDECEĞİZ ÇOK GÜZEL OLACAK TEYZENİN GÜLÜ HOÇAKALIM İKİZ DOĞURASICALAR BETALARI TAVAN YAPASICALAR EVİ KREŞE DÖNESİCELER NASIL RAHATLADIM İÇİMDEKİLERİ DÖKÜNCEEEEE OHHHHHHHHHHHHHHHHH
desene işe yaradıııvalla sen öyle diyince bende rahatladım
Anlamadım sana mı yazdım ben yanlışlıkla?
Senin test günün ne zaman?
desene işe yaradııı
Evet cnm yanlışlıkla yazdın
güzel olmuş değilmiiiiiiyiyiz bizde canm çok şükür yaBi sıkıntımız yok çok sevindim iyi olmanıza canım benm
Aynen uslu bebiş seninkiler annelerini hiç üzmüyolar
Oleeey buluşma geliyooo
Amiiiin canmm ne güzel dua etmişsin ölee
Allah beni bildiği gibi yapsınkız trest fln derken kafa karışmış senin ya canm hatun hamile ya test yaptı keseyi gördü kalp atışı bekliyo ya
Pardon bebeğim yaaa
Kızlar yarın büyük gün transfer için çağırdılar dün 3 tane olan embriyo 4 oldu oda bölünmeye başlamış hepsi güzel görünüyormuş çok mutluyum dualarınızı bekliyorum 😊😊
Kuzum ne test günü iyice karıştı
kız trest fln derken kafa karışmış senin ya canm hatun hamile ya test yaptı keseyi gördü kalp atışı bekliyo ya
Bunlar hep gebelik belirtileri ben sana diyim
Şaka yaptım yaaa
e o zaman niye diyon test yapmıcam diye.
öyle diyince benim orada kafam karıştı yoksa senin hamile olduğunu biliyorum ki
ama sizden ötürü oldu
Yok kız ben bu topiğe girdiğimden beri böyleyim
O zaman söyle bakalım testten önce belirtilerin nelerdi? Dikkatli yaz ama
güzel olmuş değilmiiiii
Allah beni bildiği gibi yapsın
Ya aslında biliyorum, bildiğim halde kendi kafamı karıştırdım ben
Kızlar yarın büyük gün transfer için çağırdılar dün 3 tane olan embriyo 4 oldu oda bölünmeye başlamış hepsi güzel görünüyormuş çok mutluyum dualarınızı bekliyorum 😊😊
Bunlar hep gebelik belirtileri ben sana diyim
Ben hala gülüyorum
Canim eşim o konuda bisey demiyor bizim için önemli olan IMS cihazı oyüzden gelmeyi düşünüyoruz hakkımızda hayırlısı randevu alıp ongorusmeye gidicem reglinin 2.günü düşünüyorum
Doğum günün kutlu olsun kuzum seneye yeni yaşına bebisinle girersin inşallah🎂🎁
Tatlisim sanki çizgi gittikçe koyulasiyor inşallah kanda güzel haberler alicaz
MUTLU YILLAR SANA CANIM SAĞLIK HUZUR İÇİNDE İNŞŞ YENİ YAŞIN EN ÇOK İSTEDİĞİN ŞEYLERİ GETİRİSİN SANA
musmutlu yaşların olsun inşallah canmm ve bebişliiii:119:
günaayydıııınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?