kafamı karıştırdın benide kendine benzettin iyimi
gülme tuttu beni şimdi
Yaw benim hiç belirtim olmamıştı
Halbuki çok istemiştim belirtimin olmasını :26:
Aşk olsunaynen canm süpeer
valla bi an ben de şüphe ettim Allah Allah ya hamileydi ne testi diye
ohh maşallah canm sımsıkı tutunsun bebelerin inşallah
aynen canm önceden de vardı karıştırma o zman kişi karıştırıyodu şimdi hamilelkten senin hamile olup olmadıgını karıstırmaya basladı kendini de karıstırmaz inşallaaah
aynen yaa koptum bendee
nedenini bilemiyorum canım istersen dotkorunla görüş aklında kalmasın imkanın varsa tabii..evet kırmizı gelmisti lavaboya cikmistm bi baktim su kirmizi olmus sonra selpakla sildim yoktu halada yok neden olmus olabilir ki
Kızlar yarın büyük gün transfer için çağırdılar dün 3 tane olan embriyo 4 oldu oda bölünmeye başlamış hepsi güzel görünüyormuş çok mutluyum dualarınızı bekliyorum 😊😊
Teşekkür ederim kızlarr..
bi yıl daha yaşlandık
Test günün ne zaman canım kaçıncı gündesin?
Kızlar yarın büyük gün transfer için çağırdılar dün 3 tane olan embriyo 4 oldu oda bölünmeye başlamış hepsi güzel görünüyormuş çok mutluyum dualarınızı bekliyorum 😊😊
yok benmm 5 canmm 15 transfer oldumm
herkeseeeeeeeeeeee kocaman günaydınnnnnnnnnnnn kızlar..
bugunn benım DOĞUMM GÜNÜM..
bir yılım daha bebeğimsiz geçti..umarım seneye bu günler de hamiş olurum da bebeğim bu mutlu günüm de yanımda olur.
aydın günlerimiz olsun kızlaarrr
Aşk olsun
merhabalar uzun zamandır giremiyorum bu topiğe hamileliğim ağır geçiyor sizlere de haber verim istedim ikiz bebişlerimin biri kesin kız diğeri erkek ama dr erkege benziyor kesin bişey diyemicem dedi böle olması için dua ediyorum ama tabi herşeyden önce sağlıklı olsunlarda başka bişey istemem allahım isteyen herkese nasiip etsin inşallah öpüyorum hepinizi
Hayırlı olsun canım idrar testlerin pozitif maşallah tebrik ederim
Zaten önümüzdeki hafta acayip bir topik olacak burası
sana farklı bir bakış açısı getirmek istiyorum
hazırmısın
herkesinde bildiği üzere kan testleri 2 günde bir isterler peki neden
örnek vererek açıklıyorum..
10.gün testin kanda 100 çıktı
11.gün 105 çıkabilir ama 12.gün bakıldığında değer 200 olmuştur..
idrar testinide böyle değerlendir..
10.gün silik
11.gün 10.gün ile aynı
12.gün daha koyu...
sonuç olarak artış 2 günde bir değerlendirir hergün bakılırsa artmamış sorun varmış gibi gelebilir..
idrar testine hergün baktığından artmamış gibi geliyor sana ama 6.gün ve 8.gün testlerinin koyuluğunu değerlendir lütfen..
KIZLAR BEN ÇIKIYORUM CİMCİMEM VE BIDIKIM KAHVALTIYA ÇAĞIRIYOLAR BENİTEYZEM SENSİZ OLMAZ DİYORLAR SONRADA CİMCİMEM İÇİN (doğum günü için ) CİCİ BAKMAYA GİDECEĞİZ ÇOK GÜZEL OLACAK TEYZENİN GÜLÜ HOÇAKALIM İKİZ DOĞURASICALAR BETALARI TAVAN YAPASICALAR EVİ KREŞE DÖNESİCELER NASIL RAHATLADIM İÇİMDEKİLERİ DÖKÜNCEEEEE OHHHHHHHHHHHHHHHHH
Şaka yaptım yaaa
e o zaman niye diyon test yapmıcam diye.
öyle diyince benim orada kafam karıştı yoksa senin hamile olduğunu biliyorum ki
ama sizden ötürü oldu
Kafamı dağıtmak istediğim için sık sık girmiyorum artık topiğee zaten vakit bulmam da pek mümkün olmuyorr. Ama muhabbetinizi gerçekten özlüyorum onu fark ettim
Elammm "doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceeee"
Phalaa "bence 8. günden önce sakınnn test yapmaaa yapsanda göremezsen canını sıkmaaa moraller yüksek olsun mümkünse canım
Hamileliğini yeni öğrenen arkadaşlarımın hepsini hepsiniii tebrik ederimmmm umudumsunuzzzzzzzzzboncuğumuzu unutmayalım
Gün sayan anne adaylarıııı zaman su gibi akıp geçsin inşallahhhhhhhhhhh
merhabalar uzun zamandır giremiyorum bu topiğe hamileliğim ağır geçiyor sizlere de haber verim istedim ikiz bebişlerimin biri kesin kız diğeri erkek ama dr erkege benziyor kesin bişey diyemicem dedi böle olması için dua ediyorum ama tabi herşeyden önce sağlıklı olsunlarda başka bişey istemem allahım isteyen herkese nasiip etsin inşallah öpüyorum hepinizi
evettttt testler arka arkaya coşturcak topiği inşallah
tek kelimeyle mikemmmellll bi açıklama olmuşşşşşş
sen olmasan napardık biz
ağzına yüreğine sağlıkkkk harika olmuşşşşş
hhaaaahaha
karıştırdın mı kuzum sennnnn hemde bensizzzzz
16:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?