2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
en son hangi sayfamızda liste vardı kızlar hatırlıyor musunuz? Galiba en son 5. yapmıştık dimiiii??

Canım benim bu sabah bikaç saniye süren bir batma hissim oldu. İlk defa böyleydi. Çok ta umutlanamıyorum hayal kırıklığı olması diye ama sankiii:18::18::18::18:

benimde çok nadir oluyor batma, hayra yoralım canım. seninde p.tesi testin değil mi

kızım sendeki kafaysa bizdeki ne yaaaaaaa 6.gün ve 8.gün kesinlikle haklısın oley beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sabahta sormustum arkadaslar lutfen cevaplayin dun transferim olmustu bu gece tuvalete gittigimde kan gordum benim gibi olan var mi bidaha gelmedi yardimci olursaniZ sevinirim

tüp bebekte idrar testi tamamen yanıltıcı oluyor.. kesinlikle boşuna üzüntü yapıyorsunn bak kendini yıpratıp durumunu negatif hale getirme sabırlı ol istersen git kan ver canım yarın sabah.. bu idrar testlernide çöpe at ve birdaha yapma kendini üzmekten başka bişey değil

kızım sendeki kafaysa bizdeki ne yaaaaaaa 6.gün ve 8.gün kesinlikle haklısın oley beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aynen kızlar artış 2 günde bir bakılıyor çünkü hergün artmayabilir artışı 2 günde tamamlıyor bhcg..

sabahta sormustum arkadaslar lutfen cevaplayin dun transferim olmustu bu gece tuvalete gittigimde kan gordum benim gibi olan var mi bidaha gelmedi yardimci olursaniZ sevinirim

nasıl bir kandı kahverengi leke gibimi yoksa kırmızımı..
kahve lekelenme şeklindeyse eski kandır yani işlemler esnasında oluşan ufak kanamaların atılmasıdır..
taze kan ise bunu bilemiyorum ilk kez transfer akşamı kan geldi cümlesini senden duyuyorum.

haticim bu işin tadını sen çıkardın. Mangal keyfini de yaptın. Gezdin tozdun. Testini de yaptın. Her anı değerlendirdin valla.

valla kız sorma bide taşınıyorum yeni ferah bi ev buldum bide kızkardeşimin sürpriz bi isteme merasimimi var yarın.yeni ev kardeşimin yüüğü bebeğim hepsi birarada ya maşallah

KIZLAR BEN ÇIKIYORUM CİMCİMEM VE BIDIKIM KAHVALTIYA ÇAĞIRIYOLAR BENİ TEYZEM SENSİZ OLMAZ DİYORLAR SONRADA CİMCİMEM İÇİN (doğum günü için ) CİCİ BAKMAYA GİDECEĞİZ ÇOK GÜZEL OLACAK TEYZENİN GÜLÜ HOÇAKALIM İKİZ DOĞURASICALAR BETALARI TAVAN YAPASICALAR EVİ KREŞE DÖNESİCELER NASIL RAHATLADIM İÇİMDEKİLERİ DÖKÜNCEEEEE OHHHHHHHHHHHHHHHHH

evet kırmizı gelmisti lavaboya cikmistm bi baktim su kirmizi olmus sonra selpakla sildim yoktu halada yok neden olmus olabilir ki

tamam canım yapmıycam zaten bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…