Canım benim bu sabah bikaç saniye süren bir batma hissim oldu. İlk defa böyleydi. Çok ta umutlanamıyorum hayal kırıklığı olması diye ama sankiii:18::18::18::18:
sana farklı bir bakış açısı getirmek istiyorum
hazırmısın
herkesinde bildiği üzere kan testleri 2 günde bir isterler peki neden
örnek vererek açıklıyorum..
10.gün testin kanda 100 çıktı
11.gün 105 çıkabilir ama 12.gün bakıldığında değer 200 olmuştur..
idrar testinide böyle değerlendir..
10.gün silik
11.gün 10.gün ile aynı
12.gün daha koyu...
sonuç olarak artış 2 günde bir değerlendirir hergün bakılırsa artmamış sorun varmış gibi gelebilir..
idrar testine hergün baktığından artmamış gibi geliyor sana ama 6.gün ve 8.gün testlerinin koyuluğunu değerlendir lütfen..
benimde çok nadir oluyor batma, hayra yoralım canım. seninde p.tesi testin değil mi
günaydın kızlar.egunal buralardamısın sana ihtiyacım varkızlar 8.gün yaptğm testide ekliyorum.testim hala hayalet çizgi şeklinde devam ediyor.doğruyu söyleyin ne olur yok değil mi.artsaydı değerim çizgide koyulaşırdı
Eki Görüntüle 1122686
sabahta sormustum arkadaslar lutfen cevaplayindun transferim olmustu bu gece tuvalete gittigimde kan gordum benim gibi olan var mi bidaha gelmedi yardimci olursaniZ sevinirim
Kesinlikle haklısın. Ya sen bu işi biliyosuuuuunnnnnnnMesala ilk test 100 çıkınca ikinci test ertesi gün 150 olmuyormuş fıstıklar. Bende bir yerde okumuştum. Ancak iki gün sonraki artışlar belli bir düzeyde değilse asıl o zaman riskli.
kızım sendeki kafaysa bizdeki ne yaaaaaaa 6.gün ve 8.gün kesinlikle haklısın oley beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Erken gebelik testinden alıp onda yapsana bir kerede
sabahta sormustum arkadaslar lutfen cevaplayindun transferim olmustu bu gece tuvalete gittigimde kan gordum benim gibi olan var mi bidaha gelmedi yardimci olursaniZ sevinirim
EVET USLU OLACAK ANNELERİ SENİN BEBİKLER
haticim bu işin tadını sen çıkardın. Mangal keyfini de yaptın. Gezdin tozdun. Testini de yaptın. Her anı değerlendirdin valla.
Evet canım ama diyorum ya eskisinden de normalim
evet kırmizı gelmisti lavaboya cikmistm bi baktim su kirmizi olmus sonra selpakla sildim yoktu halada yok neden olmus olabilir kinasıl bir kandı kahverengi leke gibimi yoksa kırmızımı..
kahve lekelenme şeklindeyse eski kandır yani işlemler esnasında oluşan ufak kanamaların atılmasıdır..
taze kan ise bunu bilemiyorum ilk kez transfer akşamı kan geldi cümlesini senden duyuyorum.
aynen kızlar artış 2 günde bir bakılıyor çünkü hergün artmayabilir artışı 2 günde tamamlıyor bhcg..
inşallah canım benim, allah bize yardım etsin
Yok cnm yapmam çok yoruldum beyin olarak
doktorum kan testi yapmamı da yasakladı
tüp bebekte idrar testi tamamen yanıltıcı oluyor.. kesinlikle boşuna üzüntü yapıyorsunn bak kendini yıpratıp durumunu negatif hale getirme sabırlı ol istersen git kan ver canım yarın sabah.. bu idrar testlernide çöpe at ve birdaha yapma kendini üzmekten başka bişey değil
Yok cnm yapmam çok yoruldum beyin olarak
doktorum kan testi yapmamı da yasakladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?