kız senin 6.gününmü oldu hey maşallah az kalmışInşallah emeklerimizin karşılığını alırız rabbim sen yardım et bizlere
canım ben süpürge hariç her işe giriyorum. Ilk gün yatayım dedim. Ikinci gün psikolojim bozuldu. Sadece bu konuya odaklandığımı hissettim. Bilmem iyi mi kötü mü:44::44::44: Inşallah bu sefer hepimizin tutar. Bir dahaya mecbur kalmayız.
herkeseeeeeeeeeeee kocaman günaydınnnnnnnnnnnn kızlar..
bugunn benım DOĞUMM GÜNÜM..
bir yılım daha bebeğimsiz geçti..umarım seneye bu günler de hamiş olurum da bebeğim bu mutlu günüm de yanımda olur.
aydın günlerimiz olsun kızlaarrr
Süper bi haberrr
İnan kalkıp şimdi yerimden yanı başımda ki eczaneye gidip test alacağım
Günaydın kızçelerim..
Herkes iyidir inşallah...
Önümüzdeki yakın dönemde ilk amacım kahvaltı yapmak sonra evi birazcık toplamak
ayyyyyyyyyyy senden bunu duymak harika bebeğim benimle dimi oleyyyyyyyyyyyy sonuçta şu an çzgi var
aslına bakarsan dün akşam dayanamadım yaptım bi tane sabahkinden koyuydu ama sabah yaptım yine silik.oysaki ilk idrarla yapıyorum.yani 6-7-8 günlerde yaptıklarım benim gözümde hepside aynı çıkıyor.eşimde diyorki olmasa hiç çıkmazdı..sen bu konuları daha iyi bilirsin tabiki.akşam sıvı almadan yapcam bakalım nolcak...teşekkür ederim ya
Günaydın güzellikk
elleriyin kıymetini billl benim evi b.....k götürüyor cumadan bu yana hiç bir şeye dokunamadımmm yemeği kardşim gönderiyor bulaşıkları alıyor bende bol bol nette giriyorummKızlar sinirim bozuldu ya meğer bu ev işleri benim stresimi alıyorum
sana farklı bir bakış açısı getirmek istiyorum
hazırmısın
herkesinde bildiği üzere kan testleri 2 günde bir isterler peki neden
örnek vererek açıklıyorum..
10.gün testin kanda 100 çıktı
11.gün 105 çıkabilir ama 12.gün bakıldığında değer 200 olmuştur..
idrar testinide böyle değerlendir..
10.gün silik
11.gün 10.gün ile aynı
12.gün daha koyu...
sonuç olarak artış 2 günde bir değerlendirir hergün bakılırsa artmamış sorun varmış gibi gelebilir..
idrar testine hergün baktığından artmamış gibi geliyor sana ama 6.gün ve 8.gün testlerinin koyuluğunu değerlendir lütfen..
musmutlu yaşların olsun inşallah canmm ve bebişliiii:119:
günayydııınnn
günaaydıın anniş napıyosunuz bakalıımm
hayıırr canmmm sık dişini daha erkeenn sonra moralini bozarsın bekle o kadar bekledin şimdi mi beklemicen aaaaa
günaayydıııınnn
BİZDE TEYZE OLMAK İÇİN BEKLİYORUZ HERHALDEEEE HEYCANLA ÖZLEMELE
Senbi tutmuyorum ve hemen git yaptır bebeğim bizide meraklandırma
tızımmmmmmmm akkılı olne testi yaaa bekle günü gelince kandan bakk
Canim eşim o konuda bisey demiyor bizim için önemli olan IMS cihazı oyüzden gelmeyi düşünüyoruz hakkımızda hayırlısı randevu alıp ongorusmeye gidicem reglinin 2.günü düşünüyorum
Doğum günün kutlu olsun kuzum seneye yeni yaşına bebisinle girersin inşallah🎂🎁
Günaydın bebisim
Inşallah bitanembebise bende bayıldım
daha çok erken bitanem sonra moralin bozulur
Tatlisim sanki çizgi gittikçe koyulasiyor inşallah kanda güzel haberler alicaz
ordalar sen öle düşün öle inan ki öle olsun hayırlısıyla canm
hayırlı olsun bebişleri almışız inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine canmm
Aynı durumdayız. :18::18::18:
musmutlu yaşların olsun inşallah canmm ve bebişliiii:119:
günayydııınnn
günaaydıın anniş napıyosunuz bakalıımm
hayıırr canmmm sık dişini daha erkeenn sonra moralini bozarsın bekle o kadar bekledin şimdi mi beklemicen aaaaa
günaayydıııınnn
inşallah canım benimmm allah razı olsun
günaydın canım..
Ohhh ne güzel boşver tatil yap biraz
Hem seninki benimkinden daha koyu fıstık
inşallah canım benimmm allah razı olsun
canımcım bende 8. Ve 9. Gün idrar testi yapmıştım hep silikli senin aslında üzülmemen lazım tam tersi havalara uçman lazım
sende çok iyi biliyorsun pozitif ounca idrarda çıktıysa kanda sonuç çok iyi çıkacak negatif olsa kesinlikle çıkmazdı idrar testinde çizgi
Lütfen kendini daha fazla üzme bebeğide etkileyeceksin
Bekliyorum, bekliyorum..... bebeklerim orada biliyorum sadece çok uslular o yüzden sessizler
Bekliyorum, bekliyorum..... bebeklerim orada biliyorum sadece çok uslular o yüzden sessizler
Zaten önümüzdeki hafta acayip bir topik olacak burası
canmm silik olduguna göre duruyo bebişimiz sen hiç sıkma canını olmasa hiç çıkmazdı kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?