2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun
Yumurta toplama çok kolay bir işlem uyuyorsun uyarınca hersey bitmiş oluyor sonrasindada ağrı olmuyor nerde tedavi oldun yaş bunları yazarsan egunal seni ilk sayfadaki listeye ekler

hoşbulduk canım. tsk ederm inş ağrım olmaz, kimisinin çok ağrısı olmuş falan korktum.bursa Jimer hast. yaşımda 27di.

kızlar lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?
bende tüp bebeğin ilk adımını attım.. doktor ilk olarak tsh ve prolaktin testi istedi temiz çıktı.. bizim tüp bebek yaptırmamızın nedeni eşimin sperm sayısı çok düşüşk ve hareketli hiç yok.. doktor canlılık varsa meniden dölleme yaparız yoksa teseden bulup öyle yaparız. dedi... sizce bir sorun çıkar mı bendede fazla yumurtalama var pko diyolar ama benimki biraz farklı sorunum yok sadece 60 flan yumurtam çıkarmışş. bilgisi olan lütfen bana az bişeyler söylesin doktora herşeyi soramıyor insan...

Eşinin sperm sayısı kaç canım?
Birde 60 yumurta mı dedin anlamadım

Ah melindam ah neredesin sen yalnız bırakıyorsun beni
Bebeğim sürekli burdayım en yakın takipcinimiçini ferah tut hersey güzel olacak
hoşbulduk canım. tsk ederm inş ağrım olmaz, kimisinin çok ağrısı olmuş falan korktum.bursa Jimer hast. yaşımda 27di.
Herkesin vücudu farklı tepki verir bitanem kafanı onlara hiç takma 3 kere transfer oldum hiçbirinde çok şükür ağrı cekmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…