dedin ya sus diye ondan yaptım
Kızlar sürekli aklımda yemek var, canım hep bir şeyler çekiyor
Hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsunmerhaba hanımlar...sizleri sürekli takip ediyorum. Sonunda bende kayıt olayım dedim.. Bende tüp bebek yaptırıyorum. İlk denemem. İğneler bitti.. yarın yumurtalar toplancak çok korkuyorum dua edın..:18:toplama sonrası nasıl ağrı oluyormu...
Kızlar sürekli aklımda yemek var, canım hep bir şeyler çekiyor
hahhahah gececek ınsallah canmm ben yarın sabah uyanıp ıdrar yapacam valla
hahhahah gececek ınsallah canmm ben yarın sabah uyanıp ıdrar yapacam valla
bende hep acımm valla hıc doymuyomm ama o ılaçlardan ya ben transferden öncede öyledydımm
Ah melindam ah neredesin sen yalnız bırakıyorsun beniOy kuzum bebisler mama istiyor doyur annesi bebisleri
Ciddimisiiiiiiin, gerçekten mi, dalga geçme be
Ben jelde ve coraspirinden başka bir şey kullanmıyorum ki
Hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun
Yumurta toplama çok kolay bir işlem uyuyorsun uyarınca hersey bitmiş oluyor sonrasindada ağrı olmuyor nerde tedavi oldun yaş bunları yazarsan egunal seni ilk sayfadaki listeye ekler
valla aldır bırtane sabah deneyek ama cıkmazsa uzulmek yok cunku daha erken
niye bant ıgne dıyodun canmm
yok yok yapmayalım, tırstım şimdi
kızlar lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?
bende tüp bebeğin ilk adımını attım.. doktor ilk olarak tsh ve prolaktin testi istedi temiz çıktı.. bizim tüp bebek yaptırmamızın nedeni eşimin sperm sayısı çok düşüşk ve hareketli hiç yok.. doktor canlılık varsa meniden dölleme yaparız yoksa teseden bulup öyle yaparız. dedi... sizce bir sorun çıkar mı bendede fazla yumurtalama var pko diyolar ama benimki biraz farklı sorunum yok sadece 60 flan yumurtam çıkarmışş. bilgisi olan lütfen bana az bişeyler söylesin doktora herşeyi soramıyor insan...
ben yapacamm valla gözümü kararttımmm
İğnelerim bitti, haaa tabi kalçamda birde bant var unuttum onu
Bebeğim sürekli burdayım en yakın takipcinimAh melindam ah neredesin sen yalnız bırakıyorsun beni
Herkesin vücudu farklı tepki verir bitanem kafanı onlara hiç takma 3 kere transfer oldum hiçbirinde çok şükür ağrı cekmedimhoşbulduk canım. tsk ederminş ağrım olmaz, kimisinin çok ağrısı olmuş falan korktum.bursa Jimer hast. yaşımda 27di.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?