2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
jelı kactane yapıyonn ya o bant nasıl bırsey ben hıc yapmadm yaa

Günde bir tane canım
bant ise bildiğin ilaçlı bant sağa ve sola olmak üzere kalçaya yapıştırıyorsun.1 hata kullanıp tekrar yenisini yapıştırıyorsun.

Dayanamıyoruuuum

dayan bıtanem ya..
çoğu gitti azı kaldı aaaa..
kafana takıpta bebeleri de tedirgin etme..

Hoşbulduk canım.. Doğum günün kutlu olsun.. gönlünden ne geçiyorsa gerçekleşmesi dileğimle

saol canım teşekkürler

inşallah da dusunuym iiştee ne yapmmm

bende düşünüyorum tatlışım ama elden ne gelir ki...
sabırr

Elam mutlu yillar

saoll hayatım tesekkürlerrrrrr

dayan bıtanem ya..
çoğu gitti azı kaldı aaaa..
kafana takıpta bebeleri de tedirgin etme..

Ay çok uykum var ya aslında kaç gündür hiç bir iş yapmadan yan gelip yatıyordum dünden beri nasıl uyku nasıl uyku anlatamam

Güzel olacak değil miii
Allahım yardım et bize

Inşallah bebeğim kafanı çok takma bebisleri strese. Sokacaksin Ayy bende orda tedavi olursam ignemi kullanicam transferde n sonra jel yada kapsül kullaniyormusun sadece bant mi :26::26:

canım benim sımsıkı tutunsunlar kuzuların...
aklım ve dualarım seninle..
12 günlük bekleyişin sonunda hamileyim diye yazacaksın buna inanıyorum...

Canııııım seni özledim yaaa
Bu yazdığını buldum da çok hoşuma gitti

Son düzenleme:
Inşallah bebeğim kafanı çok takma bebisleri strese. Sokacaksin Ayy bende orda tedavi olursam ignemi kullanicam transferde n sonra jel yada kapsül kullaniyormusun sadece bant mi :26::26:

Transferden sonra 5 gün iğne kullanıyorsun canım jeli bırakıyorsun. İğneler bitince tekrar jele devam ediyorsun. Birde bant kullanıyorsun

canım testin pozitif çıkmış hemen verseydin kanı :44:

ya ilk denememde böyle pozitif gördüm 22 çıktı kanda.ertesi gün düştü.o yüzden üzülmek istemiyorum.daha 8.günüm bebek varsa iyice tutunsun rahat bırakim istiyorum o yüzden beklicem

Transferden sonra 5 gün iğne kullanıyorsun canım jeli bırakıyorsun. İğneler bitince tekrar jele devam ediyorsun. Birde bant kullanıyorsun

Hım anladım canım Eşim iznini ayarlarsa reglinin 2.günü gitmeyi düşünüyorum hazirranin 5 i gibi kirmizilar gelir kız valla senle gaza geldim

Arkadaşlar beta hcg sonuçlarım sizce nasıl?
12 . Gün 289
13. Gün 471
14 . Gün 565

Son düzenleme:
Hım anladım canım Eşim iznini ayarlarsa reglinin 2.günü gitmeyi düşünüyorum hazirranin 5 i gibi kirmizilar gelir kız valla senle gaza geldim

Doktora gidince ceydanın selamı var de. Taaa izmirlerden methinizi duydum da geldi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…