jelı kactane yapıyonn ya o bant nasıl bırsey ben hıc yapmadm yaa
Bebeğim sürekli burdayım en yakın takipcinimiçini ferah tut hersey güzel olacak
Dayanamıyoruuuum
Hoşbulduk canım.. Doğum günün kutlu olsun.. gönlünden ne geçiyorsa gerçekleşmesi dileğimle
inşallah da dusunuym iiştee ne yapmmm
Elam mutlu yillar
Günde bir tane canım
bant ise bildiğin ilaçlı bant sağa ve sola olmak üzere kalçaya yapıştırıyorsun.1 hata kullanıp tekrar yenisini yapıştırıyorsun.
dayan bıtanem ya..
çoğu gitti azı kaldı aaaa..
kafana takıpta bebeleri de tedirgin etme..
Günde bir tane canım
bant ise bildiğin ilaçlı bant sağa ve sola olmak üzere kalçaya yapıştırıyorsun.1 hata kullanıp tekrar yenisini yapıştırıyorsun.
Güzel olacak değil miii
Allahım yardım et bize
canım benim sımsıkı tutunsunlar kuzuların...
aklım ve dualarım seninle..
12 günlük bekleyişin sonunda hamileyim diye yazacaksın buna inanıyorum...
Inşallah bebeğim kafanı çok takma bebisleri strese. SokacaksinAyy bende orda tedavi olursam ignemi kullanicam transferde n sonra jel yada kapsül kullaniyormusun sadece bant mi :26::26:
Benimde yok o yüzden çok korkuyorum, testi gününde mi yaptırdın?
Transferden sonra 5 gün iğne kullanıyorsun canım jeli bırakıyorsun. İğneler bitince tekrar jele devam ediyorsun. Birde bant kullanıyorsun
canım testin pozitif çıkmış hemen verseydin kanı :44:
Transferden sonra 5 gün iğne kullanıyorsun canım jeli bırakıyorsun. İğneler bitince tekrar jele devam ediyorsun. Birde bant kullanıyorsun
Canım doktorum bana normalde 11.gün kan testi yaptır demişti ama ben 10. Gün yaptırmıştım
ben hep jelkullanıyorm yaaa sen ıgne ne kullanıyorsun canmm
Hım anladım canım Eşim iznini ayarlarsa reglinin 2.günü gitmeyi düşünüyorum hazirranin 5 i gibi kirmizilar gelir kız valla senle gaza geldim
Arkadaşlar beta hcg sonuçlarım sizce nasıl?
12 . Gün 289
13. Gün 471
14 . Gün 565
Ay çok uykum var ya aslında kaç gündür hiç bir iş yapmadan yan gelip yatıyordum dünden beri nasıl uyku nasıl uyku anlatamam
Arkadaşlar beta hcg sonuçlarım sizce nasıl?
12 . Gün 289
13. Gün 471
14 . Gün 565
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?