Canııııım seni özledim yaaa
Bu yazdığını buldum da çok hoşuma gitti
Bende zaten 11. gün yaptıracağım, yaptırdığında ilk değerin kaç çıkmıştı?
harkulade,şahane bi de maşallah
ya ilk denememde böyle pozitif gördüm 22 çıktı kanda.ertesi gün düştü.o yüzden üzülmek istemiyorum.daha 8.günüm bebek varsa iyice tutunsun rahat bırakim istiyorum o yüzden beklicem
Tşk ederim canım sana da göstersin inş Allah. Bu arada baştaki listede de düzeltme yapar mısın?
Eşinin sperm sayısı kaç canım?
Birde 60 yumurta mı dedin anlamadım
normalden fazla uyku hali =progesteron artışı=gebelik
Dalga geçme benle
hoş bi insanım yazdıklarımda hoş oluyır haliyle
canım bende seni özlüyorum vallahi..
lakin yoğunum eve ve nete yetişemiyorum önümüzdeki hafta 2 pasta ve 75 tane kurabiye siparişim var ön hazırlık yapmam lazımdı malzeme siparişi vs..dün tüp günümüz vardı onunda öncesinde hazırlık yaptım kızçeler için evi sil süpür derken zaman yetmiyor..bi de nete gelince malime bakıyorum bir sürü kötü içerik bildirimi gelmiş kk kızları rahat durmuyorlar haydeee bi de o topiklerle ilgilen derken sana hasret kaldım
10.gün 116 çıkmıştı cnm
eşimin sperm sayısı 1 milyon 1,5 milyon arası değişiyor ama hareketli hiç yok.. doktor canlılığına bakacak eğer bunlarda canlı yoksa eşimin yumurtalıklarından şırıngayla canlı sperm aranacakmışşşş... bende çok yumurta varmışş doktor iğne kullanırsan senden 60 yumurta toplanır dedi çok yumurta varmış buda pko oluyormuşşş aslında ben hep düzenli adet görürürüm. kilomda yok ama işte farklı bir pko grubundayım sanırım
yokrum canım geçmişe bakamadım bi daha test yaptın mı bi de ankaranın neresine taşınıyosun bana komşu olursun inşallah
eşimin sperm sayısı 1 milyon 1,5 milyon arası değişiyor ama hareketli hiç yok.. doktor canlılığına bakacak eğer bunlarda canlı yoksa eşimin yumurtalıklarından şırıngayla canlı sperm aranacakmışşşş... bende çok yumurta varmışş doktor iğne kullanırsan senden 60 yumurta toplanır dedi çok yumurta varmış buda pko oluyormuşşş aslında ben hep düzenli adet görürürüm. kilomda yok ama işte farklı bir pko grubundayım sanırım
yok canım işte olduğum için akşam gidince yapcam :)))) mamakta oturuyorum yine mamağın saimekadın semtine taşıncam uzakmı sana
İnşallah bende öyle güzel değerler görürüm inşallah Allahım
progesteron iğnesi canım bu
daha uzak olamazdı
Teee mamakta ne işin var yaaa..
Ben etimesguttayım
ne dalga geçmesi çok ciddiyim
progesteron artışı uyku yapar progesteronda gebelik oluştuğunda artışa geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?