2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canııııım seni özledim yaaa
Bu yazdığını buldum da çok hoşuma gitti

hoş bi insanım yazdıklarımda hoş oluyır haliyle
canım bende seni özlüyorum vallahi..
lakin yoğunum eve ve nete yetişemiyorum önümüzdeki hafta 2 pasta ve 75 tane kurabiye siparişim var ön hazırlık yapmam lazımdı malzeme siparişi vs..dün tüp günümüz vardı onunda öncesinde hazırlık yaptım kızçeler için evi sil süpür derken zaman yetmiyor..bi de nete gelince malime bakıyorum bir sürü kötü içerik bildirimi gelmiş kk kızları rahat durmuyorlar haydeee bi de o topiklerle ilgilen derken sana hasret kaldım

ya ilk denememde böyle pozitif gördüm 22 çıktı kanda.ertesi gün düştü.o yüzden üzülmek istemiyorum.daha 8.günüm bebek varsa iyice tutunsun rahat bırakim istiyorum o yüzden beklicem

yokrum canım geçmişe bakamadım bi daha test yaptın mı bi de ankaranın neresine taşınıyosun bana komşu olursun inşallah

Eşinin sperm sayısı kaç canım?
Birde 60 yumurta mı dedin anlamadım

eşimin sperm sayısı 1 milyon 1,5 milyon arası değişiyor ama hareketli hiç yok.. doktor canlılığına bakacak eğer bunlarda canlı yoksa eşimin yumurtalıklarından şırıngayla canlı sperm aranacakmışşşş... bende çok yumurta varmışş doktor iğne kullanırsan senden 60 yumurta toplanır dedi çok yumurta varmış buda pko oluyormuşşş aslında ben hep düzenli adet görürürüm. kilomda yok ama işte farklı bir pko grubundayım sanırım

Allahım sonuç bekleyen tüm arkadaşımı hamilelikle müjdele
Tedavileri olanlara hayırlı güzel yollar aç, muratlarına erdir inşallah

Vallahi çok yoğunsun, okurken ben bile yoruldum. Kolay gelsin arkadaşım

bende senin pko lu gurubundanım
düzenli adet görüyorum lakin doktor resmen alenen pko lusun dedi..
fazla kilom yok ama son zamanlarda daha bi kıllı ve sivilceli oldum
çok dikkatli bir tedavi izlenmeli sende çok yumurta ohss denen aşırı yumurtalık büyümesine sebep olur ki ben oldum sadece 19 yumi toplanmasına rağmen bu oldu acilden giriş yaptım 4 gün yattım fenaydı yanii..
inşallah sen sorunsuz atlatırsın..
bu arada eşinde sperm var ama hareketsizmiş şekerim kadınlığını kullanda harekete geçsin süpermenler

Son düzenleme:
yokrum canım geçmişe bakamadım bi daha test yaptın mı bi de ankaranın neresine taşınıyosun bana komşu olursun inşallah

yok canım işte olduğum için akşam gidince yapcam :)))) mamakta oturuyorum yine mamağın saimekadın semtine taşıncam uzakmı sana

O zaman ilaçsız tedavin başlasın hayatım
benim eşiminde sperm sayısı aynı ve hareket çok az ama tüpte sıkıntı olmuyor illaki düzgün bulunuyor. Mutlaka İMSİ tekniği kullanılması gerek sizde. Sperm mi 7000-8000 kat büyütüp seçtiriyor

daha uzak olamazdı
Teee mamakta ne işin var yaaa..
Ben etimesguttayım

kız hakkaten baya uzakmış Anacıklara yakın oturuyoruzda o yüzden öyle oldu Haftaya pazar taşıncam.yarın akşam kızkardeşimi istemeye gelcekler ne giycem bilmiyorum aniden sürpriz yaptılar dün söylediler hiç hazırlıklıda değilim evden bi elbise giycem mecbur Içim daralıyo arkadaşım kız bugüne kadar evlenmeyecem diye tutturdu birden pat diye istemeye glecekler dedi bize şok olduk :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…