bende senin pko lu gurubundanım
düzenli adet görüyorum lakin doktor resmen alenen pko lusun dedi..
fazla kilom yok ama son zamanlarda daha bi kıllı ve sivilceli oldum
çok dikkatli bir tedavi izlenmeli sende çok yumurta ohss denen aşırı yumurtalık büyümesine sebep olur ki ben oldum sadece 19 yumi toplanmasına rağmen bu oldu acilden giriş yaptım 4 gün yattım fenaydı yanii..
inşallah sen sorunsuz atlatırsın..
bu arada eşinde sperm var ama hareketsizmiş şekerim kadınlığını kullanda harekete geçsin süpermenler
Vallahi çok yoğunsun, okurken ben bile yoruldum. Kolay gelsin arkadaşım
Kuzum hep dualarımdasın az önce ezan okunda sana ve burdaki arkadaşlara dua ediyorum allahım kabul eder inşallahhhh
Benimde 42 tane toplanmıştı veee çok fena olmuştum o yüzden yumyumlar dondurulmuştu adet olunca anca kendime gelmiştim
acaba bende pkolumuyum eğer öyle bişi olsaydı doktor dermiydi cnm:26:
kaçlık 75 lk mıı canm gunde 1 tanemı
sağol canım az önce dışardan geldim daha yatak açık onu toplamamışım yemek yok mutfağa girişcem..
gerçekten bana kolay gelsin
Günde 1 tane ama kaçlık olduğunu hatırlamıyorum
Gerçekten miii, kız keşke ondan olsaaa ah ahhh
demesi lazım canım ama düzenli adet gördüğün için dikkate almamış olabilirler..
İnşallah kabul eder canım, Allah senden razı olsun. Bu akşam bende arkadaşlarımla toplanıp dua okuyacağım ve sizleri de asla unutmayacağım
kız hakkaten baya uzakmışAnacıklara yakın oturuyoruzda o yüzden öyle oldu Haftaya pazar taşıncam.yarın akşam kızkardeşimi istemeye gelcekler ne giycem bilmiyorum aniden sürpriz yaptılar dün söylediler hiç hazırlıklıda değilim evden bi elbise giycem mecbur Içim daralıyo arkadaşım kız bugüne kadar evlenmeyecem diye tutturdu birden pat diye istemeye glecekler dedi bize şok olduk :26:
İnşallah kabul eder canım, Allah senden razı olsun. Bu akşam bende arkadaşlarımla toplanıp dua okuyacağım ve sizleri de asla unutmayacağım
Kuzum hep dualarımdasın az önce ezan okunda sana ve burdaki arkadaşlara dua ediyorum allahım kabul eder inşallahhhh
benim kızkardeşimde de aynısı oldu herşey ani gelişti..
seninde işin zor hem gebesin hem kız isteme işi bi de taşınma derken o hoooo çok tempolu günler seni bekliyor
evden kıyafet giy canım nolcak isteme bu sonuçta..
progesteron takviyesi alıyoruz nedenini düşündün mü acaba..
tutunmaya yardımcı olsun ve düşük riskini en aza indirsin diye..
gebelik oluştuğunda da yükselişe geçiyor herkeste olmamakla birlikte uyku hali yapabiliyor arz ederimve öperim
Cuma günü sorayım doktora merak ettim:26:
banada ett olurmuuu
neyapıyon canmmm nasılsınn???
ooooo topik 5000 .sayfaya ulaşmış maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?