2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Benimde 42 tane toplanmıştı veee çok fena olmuştum o yüzden yumyumlar dondurulmuştu adet olunca anca kendime gelmiştim
acaba bende pkolumuyum eğer öyle bişi olsaydı doktor dermiydi cnm:26:

Kuzum hep dualarımdasın az önce ezan okunda sana ve burdaki arkadaşlara dua ediyorum allahım kabul eder inşallahhhh

İnşallah kabul eder canım, Allah senden razı olsun. Bu akşam bende arkadaşlarımla toplanıp dua okuyacağım ve sizleri de asla unutmayacağım

Benimde 42 tane toplanmıştı veee çok fena olmuştum o yüzden yumyumlar dondurulmuştu adet olunca anca kendime gelmiştim
acaba bende pkolumuyum eğer öyle bişi olsaydı doktor dermiydi cnm:26:

demesi lazım canım ama düzenli adet gördüğün için dikkate almamış olabilirler..

Gerçekten miii, kız keşke ondan olsaaa ah ahhh

progesteron takviyesi alıyoruz nedenini düşündün mü acaba..
tutunmaya yardımcı olsun ve düşük riskini en aza indirsin diye..
gebelik oluştuğunda da yükselişe geçiyor herkeste olmamakla birlikte uyku hali yapabiliyor arz ederim ve öperim

benim kızkardeşimde de aynısı oldu herşey ani gelişti..
seninde işin zor hem gebesin hem kız isteme işi bi de taşınma derken o hoooo çok tempolu günler seni bekliyor
evden kıyafet giy canım nolcak isteme bu sonuçta..

dimi süslenmeye gerek yok etek gömlek bluz basit bişey giyerim evet :))) ya sorma hepsi biraraya geldi ya

Dün 9 gibi nasıl uyku bastırdı anlatama 10 kadar zor durdum, uyudum bir ara kalktım sanki 10 gün uyumamışta uykuya hasret kalmışım gibi yatakta yatıyorum öyle bir yatış yok yani. şimdide kafamı koysam şak diye uyurum.
Canıııım birde bir şey soracağım adet günüm tam 1 hafta sonra, dünden beri kasıklarımda o adet olmadan gözüken hafif ağrılar olur ya hani basınç gibi o var, adete 1 hafta kala bunu yaşıyor olamam değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…