2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Burdayim canim ne yapiyim sirt ustu yatiyorum.gebe demek icin sence de biraz erken degil mi..ama insallah :)))
Suan içinde sana tutunmaya çalışan bir embriyo var kuzum oyüzden gebe sayiliyorsunuz inşallah bebis sımsıkı tutunup 9 ay gobusunde kalır canım çokta yatma doktorum beni yatmamam için uyarmisti çünkü yatınca oksijen gitmiyormus
= akli dengesini kapbeden phala

Hahaha bencede:111::111::111::111::111:

Nerelerdesin sen?

canım 3 günlük tatilde bandırmaya gezmeye gittik kafa dağıtmaya :) yazamadım ama ara ara size baktım :) seni ve gün sayan arkadaşları çok merak ediyorum :) inşallah hayırlısı ile bebek haberlerinizi alırız :)

Canım ya adet olacakmışım gibi kasıklarım bir tuhaf yaaa, doktora dedim ki mail attım yani
Embriyonun tutunma konusunda benim rahim değerlerim iyiydi değil mi?
diye
oda
EVET YAZMIŞ

tatlım stres yapma diyeceğim ama olmuyor biliyorum ama kendini sakin tutmaya çalış :) allahıma dua et inşallah rabbim yüzünü güldürsün :) ara ara okuyorum zor dayanıyorsun gibi :) tatlım azcık sabır allahıma bırak en iyisini verecektir :)

kızlar IMSı de spermin canlı olup olmadığını alıyorlar sanırım. peki solüsyon falan be ise yarıyor canlandırma falanmı bilen varmı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm kusura bakam cvp yazmakta geciktim nette sorun oldu
ne bilim cnm bende anlamadım bizde çıkışalr yeni olduğu içiçn olurmuş bizde bugün eşime tedavi uygulayan dr.a görüştük eşim iğne kullanıyor onlardan bi tanesini değiştirdi.. ve bitkisel bazı şeyler verdi inşlh bi ay sonra morfolojileri düzelmiş daha da fazla kaliteli spermler göreceğiz dedi şimdi bugün yeni iğneye başaldı eşim bakalım haziran ayında sperm testti yapacak inşlh hem kallitesi hemde sayımız artar :26::26:siz herhangi bir ilaç veya bişey kullanıyormusunuz cnm eşin için...

konuya dann diye daldım amaa bu iğne mevzusu nedir yaa..benim eşiminde durumu pek ii sayılmaz doktora göree çok vahim bi durum yok ama ben pek öyle düşünmüyorum..taaa geçen sene sayı 65 milyondu ama morfoloji tırttt %1..zahmet edip opu günü morfolojiye bakmamışlar bu sene durum ne hiç bilmioruz yani..m2 kalitesinde toplanan yumurta 3. gününde anca orta kalite ve 5 hücreliydi demekki bi yerde sıkıntı var,geçen yıl proxceed kullandık ama düzenli değil çünkü alarji yaptı adamcaazıma bu sene de coenz qh verdi bide e vitamini..ammaaa iğne falan dimedii ya hiç banaa doktorr:26::26::26: şu iğne mevzusunda bi aydınlatıver be cancazım

Dedgn gibi dibi almadan gelir gelmez test yaptim sabahkinden baya baya koyu hamdolsun aglicam sevinçten foto yuklenmiyo sabah yollicam söz. Hepinizi çok seviyorum görüşürüz kizlar.
vayyy vayy vayyyyy harika haberler gelmeye başlamış.forum şenlenio hanımlarrr hadi bakiim gün sayan güzellerr tek tek sıraya girin hamiş hamiş inşallahhh

cnm benim dan diye gir kız olsun sor
şimdi benim eşim azosperm hsatası ameliyatlar oldu falan filan çıkış olmadı yılalrca bu gittiğimiz dr.u da tesadüf azolular sayfasında bi arkadaş yazdı eşim gitti tedaviye başladı bizde 6 cı ayda sperm çıktı şimdi yaklaşık bi sene olucak çıkış olalı ve 3 tüp dondurulmuşumuz var ama embriyolog bunların morfolojisi ii değil dedi bizim tedavideki dr.umuz eşime iğne tedavisi ve bitkisel karışım veriyor bitkiseli kendi yapmıyor başka aktardan falan alıyoruz bunlarla morfolojisi düzelecek 1 kaç ayda dedi
cnm bizim sayı az 2 veya 3 binlerde belkide daha az .o yüzden çok morfolojisi ne kadar kötü bilemem de ama inşlh bu tedavimizle kaliteli spermelr görücez ..
iğne eşim pregly ve menapur kulalnıcak şimdi sizde başak tedavi olmadı mı eşin

Güzel olacak değil miii
Allahım yardım et bize
phalacımm kız gene karıştırmışşın ortalığı azıcık sakin ol anacımmmtabisidee güzel olacak herşeyy allahın izniyleee...yaw almışsınız bebiklerinizi ne güzell bi keyfini çıkarın bee..hepicinizz gebe sayılırsınız şu an şimdi çiçek olinn bakiimm stres yok sıkıntı yok,yok yere hezimet uğramışlıkk hiç yok

2008 de varikosel ameliyatı olmuş sonrasında bikaç kez kendş doktoruna gitti durumlar normal demiş.aşılamadan beride benim doktor ilgilenio acep bi urolog yada androlog mu bulsak iisinden bide ona mı göstersek spermleri ayy karı koca içimizi dışımızı görmeyen kalmadı zatenn yaa

benim eşimde varikosel ameliyatı oldu geçen sene
evet sayı iimiş sizde gerçi sayı konusunda pek bilgim yok ama sıkıntı yok gibi bi gözükün derim cnm bişey olmaz bari içiniz rahat eder kendinize stres yapmazsınız
aman he kız hiç deme yılalrca benim eşimin içi dışı bakılmadık yeri kalmadı
rabbim inşlh evlat verirde bu günleri güzel günler görerek unutturur...

am,n canım yaa inşallahh görürüz o günleri hayırlısıyla..
hadi bakalım merkez bulma derdinin yanına bide androlog eklendi hee bidee kocişi buna ikna etme süreci varr yaa hiç sevmii hastane benimki:44::44: kıyamamm beni aldığından beride hastanelerden çıkamadık iimi

aminnnnnn...
ay eşleri ikna etmek en zor iş kolay gelsin sana şimdiden
aman cnm bundan beter dert vermesin yaradan ya ne yapalım kaderde evlat hasreti çekmek varmış
kısa sürsün de sonu evlat kokusunu duyalım.. gelişmeler olursa yaz he merak ederim ben şimdi seni

halimize bin şükürr canım..sabrımızın sonu selamet olsun inşallah..
yazarım tabisidee..sende yaz

Ohhh süper

Evet bitanem arayisa geçtim inşallah sonu güzel olur sen neler yapıyorsun :26:

inşallah canım amin cümlemize inşallah.ben ne yapıyım 16 sında gitmiştim doktora doğum kontrol hapı verdi 29unda lucrinle gel dedi.benimde ilk denemem bu aslında ne olucak nasıl olcak bilmiyorum.sanırım uzun protokol oluyomuş bu.valla bilmiyorum işte böyle umutlaa yucarlanıp gidiyoruz.sahi sen daha tecrübelisin benim süreç ne olur bundan sonra ben devlette yaptırıyorum pek bilgi alamıyosun çok yoğunlar.

Kuzum senin uzun protokol biraz daha fazla iğne kullanicaksin yumurtalar takip edilecek istenilen boya gelince en son çatlama iğnesi vuracaksin ve 36 saat sonra yumurta toplanacak ve eşinden alınan spermle yumiler dollenecek emriyolarin bölünmesine göre transferin olacak ve 12 gün sonra güzel haberini alicaz

https://www.google.com.tr/search?q=...obile&espv=1&ie=UTF-8&norc=1&zx=1400708872679
Telefondan birseyler yapmaya çalıştım sanırım olmadı egunal hazurlamisti bir bak kuzum

Son düzenleme:
hepinize sıcacık günaydınlar diliyorum.ben aşılam tedavimde 3.günüme girmiş bulunmaktayım.bu süreçle ilgili bilgisi olanlar dan yardım istemiştim ama kimse yardım etmiy.ben daha kaç gün vurulacağım bu iğneleri.ne zaman bebişimi alacağım karnıma sonra kucağıma .dur şu sarı kafayı hiş kullanmaıştım.belki uğurlu gelir:49:bolca da koyayım ki tam olsun.bende böle olmak istiyorummmmmmmm

günaydın
inşlh bu tedavinde bebeğin seninle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…