- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Suan içinde sana tutunmaya çalışan bir embriyo var kuzum oyüzden gebe sayiliyorsunuz inşallah bebis sımsıkı tutunup 9 ay gobusunde kalır canım çokta yatma doktorum beni yatmamam için uyarmisti çünkü yatınca oksijen gitmiyormusBurdayim canim ne yapiyim sirt ustu yatiyorum.gebe demek icin sence de biraz erken degil mi..ama insallah :)))
= akli dengesini kapbeden phala
Nerelerdesin sen?
Canım ya adet olacakmışım gibi kasıklarım bir tuhaf yaaa, doktora dedim ki mail attım yani
Embriyonun tutunma konusunda benim rahim değerlerim iyiydi değil mi?
diye
oda
EVET YAZMIŞ
cnm kusura bakam cvp yazmakta geciktim nette sorun olduhımm anladım canım.. bu değerlere ne oluyor böyle ya bizdede eşimin sperm sayısı 2 milyondan 200.000 bine düşmüş hareket %50 den %10 a düşmüş morfolojide dibe vurmuştur kesin..
canım doktorun ilaç vs verdimi bu durum için.. inşallah tez zamanda düzelir tedavine başlarsın canım..
Buktum boynumu test gunumu bekliyorum.koyun gibi..bosver gergin olma canim.sakin stres yokkkk.
cnm kusura bakam cvp yazmakta geciktim nette sorun oldu
ne bilim cnm bende anlamadım bizde çıkışalr yeni olduğu içiçn olurmuş bizde bugün eşime tedavi uygulayan dr.a görüştük eşim iğne kullanıyor onlardan bi tanesini değiştirdi.. ve bitkisel bazı şeyler verdi inşlh bi ay sonra morfolojileri düzelmiş daha da fazla kaliteli spermler göreceğiz dedi şimdi bugün yeni iğneye başaldı eşim bakalım haziran ayında sperm testti yapacak inşlh hem kallitesi hemde sayımız artar :26::26:siz herhangi bir ilaç veya bişey kullanıyormusunuz cnm eşin için...
vayyy vayy vayyyyy harika haberler gelmeye başlamış.forum şenlenio hanımlarrr hadi bakiim gün sayan güzellerr tek tek sıraya girin hamiş hamiş inşallahhhDedgn gibi dibi almadan gelir gelmez test yaptim sabahkinden baya baya koyu hamdolsun aglicam sevinçten foto yuklenmiyo sabah yollicam söz. Hepinizi çok seviyorum görüşürüz kizlar.
cnm benim dan diye gir kız olsun sorkonuya dann diye daldım amaa bu iğne mevzusu nedir yaa..benim eşiminde durumu pek ii sayılmaz doktora göree çok vahim bi durum yok ama ben pek öyle düşünmüyorum..taaa geçen sene sayı 65 milyondu ama morfoloji tırttt %1..zahmet edip opu günü morfolojiye bakmamışlar bu sene durum ne hiç bilmioruz yani..m2 kalitesinde toplanan yumurta 3. gününde anca orta kalite ve 5 hücreliydi demekki bi yerde sıkıntı var,geçen yıl proxceed kullandık ama düzenli değil çünkü alarji yaptı adamcaazımabu sene de coenz qh verdi bide e vitamini..ammaaa iğne falan dimedii ya hiç banaa doktorr:26::26::26: şu iğne mevzusunda bi aydınlatıver be cancazım
phalacımm kız gene karıştırmışşın ortalığı azıcık sakin ol anacımmmGüzel olacak değil miii
Allahım yardım et bize
cnm benim dan diye gir kız olsun sor
şimdi benim eşim azosperm hsatası ameliyatlar oldu falan filan çıkış olmadı yılalrca bu gittiğimiz dr.u da tesadüf azolular sayfasında bi arkadaş yazdı eşim gitti tedaviye başladı bizde 6 cı ayda sperm çıktı şimdi yaklaşık bi sene olucak çıkış olalı ve 3 tüp dondurulmuşumuz var ama embriyolog bunların morfolojisi ii değil dedi bizim tedavideki dr.umuz eşime iğne tedavisi ve bitkisel karışım veriyor bitkiseli kendi yapmıyor başka aktardan falan alıyoruz bunlarla morfolojisi düzelecek 1 kaç ayda dedi
cnm bizim sayı az 2 veya 3 binlerde belkide daha az .o yüzden çok morfolojisi ne kadar kötü bilemem de ama inşlh bu tedavimizle kaliteli spermelr görücez ..
iğne eşim pregly ve menapur kulalnıcak şimdi sizde başak tedavi olmadı mı eşin
benim eşimde varikosel ameliyatı oldu geçen sene2008 de varikosel ameliyatı olmuş sonrasında bikaç kez kendş doktoruna gitti durumlar normal demiş.aşılamadan beride benim doktor ilgilenio acep bi urolog yada androlog mu bulsak iisinden bide ona mı göstersek spermleriayy karı koca içimizi dışımızı görmeyen kalmadı zatenn yaa
benim eşimde varikosel ameliyatı oldu geçen sene
evet sayı iimiş sizde gerçi sayı konusunda pek bilgim yok ama sıkıntı yok gibi bi gözükün derim cnm bişey olmaz bari içiniz rahat eder kendinize stres yapmazsınız
aman he kız hiç deme yılalrca benim eşimin içi dışı bakılmadık yeri kalmadı
rabbim inşlh evlat verirde bu günleri güzel günler görerek unutturur...
aminnnnnn...am,n canım yaa inşallahh görürüz o günleri hayırlısıyla..
hadi bakalım merkez bulma derdinin yanına bide androlog eklendi hee bidee kocişi buna ikna etme süreci varr yaa hiç sevmii hastane benimki:44::44: kıyamamm beni aldığından beride hastanelerden çıkamadık iimi
aminnnnnn...
ay eşleri ikna etmek en zor iş kolay gelsin sana şimdiden
aman cnm bundan beter dert vermesin yaradan ya ne yapalım kaderde evlat hasreti çekmek varmış
kısa sürsün de sonu evlat kokusunu duyalım.. gelişmeler olursa yaz he merak ederim ben şimdi seni
amin yazma mı zaten buraya bağımlı oldumhalimize bin şükürr canım..sabrımızın sonu selamet olsun inşallah..
yazarım tabisidee..sende yaz
Ohhh süper
Evet bitanem arayisa geçtiminşallah sonu güzel olur sen neler yapıyorsun :26:
inşallah canım amin cümlemize inşallah.ben ne yapıyım 16 sında gitmiştim doktora doğum kontrol hapı verdi 29unda lucrinle gel dedi.benimde ilk denemem bu aslında ne olucak nasıl olcak bilmiyorum.sanırım uzun protokol oluyomuş bu.valla bilmiyorum işte böyle umutlaa yucarlanıp gidiyoruz.sahi sen daha tecrübelisin benim süreç ne olur bundan sonra ben devlette yaptırıyorum pek bilgi alamıyosun çok yoğunlar.
https://www.google.com.tr/search?q=...obile&espv=1&ie=UTF-8&norc=1&zx=1400708872679inşallah canım amin cümlemize inşallah.ben ne yapıyım 16 sında gitmiştim doktora doğum kontrol hapı verdi 29unda lucrinle gel dedi.benimde ilk denemem bu aslında ne olucak nasıl olcak bilmiyorum.sanırım uzun protokol oluyomuş bu.valla bilmiyorum işte böyle umutlaa yucarlanıp gidiyoruz.sahi sen daha tecrübelisin benim süreç ne olur bundan sonra ben devlette yaptırıyorum pek bilgi alamıyosun çok yoğunlar.
günaydınhepinize sıcacık günaydınlar diliyorum.ben aşılam tedavimde 3.günüme girmiş bulunmaktayım.bu süreçle ilgili bilgisi olanlar dan yardım istemiştim ama kimse yardım etmiy.ben daha kaç gün vurulacağım bu iğneleri.ne zaman bebişimi alacağım karnıma sonra kucağıma .dur şu sarı kafayı hiş kullanmaıştım.belki uğurlu gelir : 49: bolca da koyayım ki tam olsun.bende böle olmak istiyorummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?